Ha kitudódna hogy esetleg érdeklődnénk,azonnal felemelnék 50m-ra...Realista24 írta:36 milla a kivásárlási ára, a MU meg hozta a formáját, mint Coentraónál

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 3., hétfő 19:32
Ha kitudódna hogy esetleg érdeklődnénk,azonnal felemelnék 50m-ra...Realista24 írta:36 milla a kivásárlási ára, a MU meg hozta a formáját, mint Coentraónál
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. február 3., hétfő 19:13
Elvileg --> Osztályozási szabályok: 1. pontok száma; 2. egymás elleni mérkőzések; 3. gólkülönbség; 4. lőtt gólok számaTényleg, mi lesz, ha a végén mindhárom csapat ugyanannyi ponttal áll a tabella elején? Körbeverések esetén. Mi számít majd ilyenkor? A nagyobb gólkülönbség?
Bár 2007-ben 1-gyel több győzelmünk is volt, mint a Barcának (23 <--> 22) a végső besorolást az egymás elleni mérkőzések döntötték el. A Real Madrid 4 pontot szerzett míg a Barcelona csak 1-et.Első körben ha jól tudom a több győzelem
De a Barca ellenit leszámítva elveszíteni sem veszítettük el ezeket.A nehéznek ígérkező idegenbeli meccseket nem tudjuk megnyerni, egy ilyet sem nyertünk meg.
Hát nem tudom; nekem továbbra is erős kétségeim vannak afelől, hogy ez a 4-3-3 Di Maríaval elég, illetve nyerő lesz-e az igazán komoly ellenfeleink ellen?!?Te is beláthatod, hogy Ancelotti csak januárra találta meg azt a felállást, amelyet stabilan alkalmaz.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
illetve védekezésben most már a középpálya rendben van, mert kezdi csapatként ellátni a dolgát,
Van igazság benne, de Iscot leszámítva ki volt még a padon (tegyük hozzá ő is a borzalmas formájával)??? Ilyenkor látszik igazán az a 2 lyuk a kereten; 1 kkp. és 1 klasszis csatár <--> ehelyett jelenleg most tapsikolhatunk ott Di Maríanak meg a jó Moratanak; csak nehogy a végén még sokba kerüljön ez nekünk.Későn jöttek a cserék, ráadásul rosszak is, legalábbis szerintem.
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. február 3., hétfő 17:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 3., hétfő 17:41
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 3., hétfő 17:34
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. február 3., hétfő 17:31
És van is neki, mert az MU azért vitte volna a nyáron, csak valamit elcsesztek. Ha a játékos meggyőzhető, és Gündogannal vlaami bibi lesz, simán rányomulnák, mert nagyon jó kis középpályás. Tegnap is amit ellenünk játszott... le a kalappal.Realista24 írta:Kivásárlási áron bármikor megvehetjük.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 3., hétfő 17:25
Kivásárlási áron bármikor megvehetjük. :Đsonic írta:Ander Herrerra szerintem tulsagosan hasonlit Modricra stilusban ahhoz hogy jol kiegeszitse a kp-s haromszogunket.Kerlon írta:Amúgy ez az Ander gyerek is jó lehet nekünk Modric mellé.
Raadasul az Athletic akkor fogja eladni nekunk ha majd piros ho esik.
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. február 3., hétfő 17:23
Ander Herrerra szerintem tulsagosan hasonlit Modricra stilusban ahhoz hogy jol kiegeszitse a kp-s haromszogunket.Kerlon írta:Amúgy ez az Ander gyerek is jó lehet nekünk Modric mellé.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 3., hétfő 16:54
Na ez az...A képek szerint az argentin keresztbe futott a pályán, tehát nem is ott volt akkor
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. február 3., hétfő 16:54
az tuti... bár ez nekem eszembe sem jutott, az viszont igen, hogyha az Atleticonak nem lenne esélye, de a győzelmük azt jelentené hogy mi vagyunk a bajnokok, akkor hogy állnanak hozzá..kimber írta:Tényleg, mi lesz, ha a végén mindhárom csapat ugyanannyi ponttal áll a tabella elején? Körbeverések esetén. Mi számít majd ilyenkor? A nagyobb gólkülönbség?
Mit gondoltok, ha a végén a Barca és az Atma játszik egymás ellen, és a Barcának már nem volna esélye megnyerni a la Ligát, de egy Atma győzelemmel a matracosok még bajnokok lehetnének, a döntetlen nekünk kedvezne, akkor lefeküdne a Barca?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 3., hétfő 16:35
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. február 3., hétfő 16:33
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. február 3., hétfő 16:12
Jól tudod. 03.30-i hétvégén.Géci írta:Nyugi, mert megyKerlon írta:Annak a fényében, hogy a Barca itt kikapott az Atletico meg még megy (ez nem biztos) a San Mamesbe, szerintem ez teljesen elfogadható eredmény.. Ha jól tudom mátcius végén.
Ha jól tudom, először az egymás elleni eredmények számítanak idegenben rúgott góllal. (Értsd most az AtMa 3,5 ponttal van előttünk, a Barca 0,5-tel.) Ha nyerünk az AtMa ellen 2-1-re (idegenbe megyünk a hazai 0-1 után), akkor pontegyenlőség esetén mi leszünk előrébb. Ha Barca ellen 2-1-re nyerünk otthon (idegenbeli 2-1 után), és leszünk velük egálban, akkor jön a gólkülönbség, meg a több rúgott gól.kimber írta:Tényleg, mi lesz, ha a végén mindhárom csapat ugyanannyi ponttal áll a tabella elején? Körbeverések esetén. Mi számít majd ilyenkor? A nagyobb gólkülönbség?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 3., hétfő 16:08
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 3., hétfő 16:06
épp most olvastam ezt én is...csak azt is, hogy miközben ment le a pályáról magát pofozta és közben a 4. játékvezetőre nézett...ezért is mehet 2 meccses eltiltás, ami kicsit nevetséges dolog lenneToti írta:elvileg hibázott a bíró a jegyzőkönyvvel.
azt írta, h azért állította ki ronaldot, mert "megütött" (simogatott) egy játékost úgy, h a labda már nem volt játékban. nos az akkor még játékban volt és utána fújt.
marca
HozzászólásSzerző: Hawer » 2014. február 3., hétfő 15:59
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. február 3., hétfő 15:56
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 3., hétfő 15:47
Hát mi lenne..."majd én megmutatom hogy ki lehet állítani egy aranylabdást is..." a kis ember nagy pillanata....Tipikus Bede Feri effektus...Kerlon írta:Nézem a videót és tisztán látszik, hogy azt a legyintést nem is láthatta a spori, akkor meg mire adott Ronaldonak lapot? Mert utána már a Bilbaos keménykedett és Ronaldo csak viszonozta... Kíváncsi vagyok mi lehet a pontos indok.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 3., hétfő 15:39
HozzászólásSzerző: Hawer » 2014. február 3., hétfő 15:28
Első körben ha jól tudom a több győzelem és aztán talán az egymás elleni eredmény. De nem vagyok teljesen biztos magamban.kimber írta:Tényleg, mi lesz, ha a végén mindhárom csapat ugyanannyi ponttal áll a tabella elején? Körbeverések esetén. Mi számít majd ilyenkor? A nagyobb gólkülönbség?
Mit gondoltok, ha a végén a Barca és az Atma játszik egymás ellen, és a Barcának már nem volna esélye megnyerni a la Ligát, de egy Atma győzelemmel a matracosok még bajnokok lehetnének, a döntetlen nekünk kedvezne, akkor lefeküdne a Barca?
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem