Nyugi, mert megyKerlon írta:Annak a fényében, hogy a Barca itt kikapott az Atletico meg még megy (ez nem biztos) a San Mamesbe, szerintem ez teljesen elfogadható eredmény.

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 3., hétfő 15:16
Nyugi, mert megyKerlon írta:Annak a fényében, hogy a Barca itt kikapott az Atletico meg még megy (ez nem biztos) a San Mamesbe, szerintem ez teljesen elfogadható eredmény.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 3., hétfő 15:14
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. február 3., hétfő 14:58
Hiába volt mezőnyfölényük, egy db komolyabb helyzetük volt csak. Szerintem nem volt ez annyira elvetemült taktika annak fényében, hogy szerdán madridi derby lesz. Egy adok-kapokból lehet 0 ponttal jöttünk volna ki. Ancelotti is tudja, hogy ez a csapat még nem az igazi, nem mer bevállalni egy egész meccses ki- és letámadást a komoylabb ellenfelek ellen. Az, hogy jól döntött-e, már nem fog kiderülni. Lehet nyertünk volna, de lehet ha kinyílunk, a Bilbao több helyzethez jut, és már előnnyel mentek volna a szünetre.az ellenfél simán megszerezhette volna a vezetést egy kis szerencsével
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 3., hétfő 14:56
Én se vitatom CR pirosat, hanem azt nem értem, hogy akkor Itturraspe vagy, aki odament fejelni az miért nem kapott pirosat? Mert Ronaldo legyintése sem volt túlzó, mert kb eltolta a gyerek fejét... Vicc.R.M.C.F írta:Kerlon írta:Én is csak azt nem értem, hogy miért van az, hogy CR erőteljes lökése egyből pirosat ért, de mikor ketten neki rontanak az egyik majdnem fellöki, a másik oda fejel és kijönnek a szituból 1 darab SÁRGA lappal. Na ez a vicc.
Figyelj, 3 perc hosszabbítás....szabadot ad, amit felállunk elvégezni. Felhelyezkednek a belső védők(pepe pl) a 16osra, majd amikor el akarjuk végezni 5mp-el a vége előtt,amire még idő volt, erre lefújja. Ehhez nem kell sok ész rájönni, hogy mire ment ki.....
Arra nehogy kiegyenlitsünk. Mert ez volt az utolsó esély.
A kiállitás meg tök mindegy hogy jogos volt -e vagy nem....a lényeg hogy ha igen, akkor a bilbaoból is ki kellett volna állítani egyet de inkább kettőt. ez van....
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 3., hétfő 14:52
Eegen ezt már én is megfigyeltem,de azt nemtom eldönteni,hogy ez kifejezett taktikai utasítás e Ancelotti részéről,vagy csak rossz beidegződés a csapat részéről...Ez szinte minden nagy csapat elleni meccsen megfigyelhető, hogy elsö félidőben bekkelünk ( az athletic ellen egész jól, sőt), és a megszerzett labdát előre rúgjuk, ahol a támadó hármas, jobbik esetben + 1 a középpályáról elkezd támadgatni több-kevesebb sikerrel. Aztán a második félidőre egyértelműen átvesszük az irányítást.
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. február 3., hétfő 14:46
Ez szinte minden nagy csapat elleni meccsen megfigyelhető, hogy elsö félidőben bekkelünk ( az athletic ellen egész jól, sőt), és a megszerzett labdát előre rúgjuk, ahol a támadó hármas, jobbik esetben + 1 a középpályáról elkezd támadgatni több-kevesebb sikerrel. Aztán a második félidőre egyértelműen átvesszük az irányítást.morientes írta:Ez irónia,vagy tudsz valamit?attareal írta:Az, hogy az elsö félidőben bekkelünk az taktikai utasítás.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 3., hétfő 14:33
Ez irónia,vagy tudsz valamit?attareal írta:Az, hogy az elsö félidőben bekkelünk az taktikai utasítás.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 3., hétfő 14:32
Kerlon írta:Én is csak azt nem értem, hogy miért van az, hogy CR erőteljes lökése egyből pirosat ért, de mikor ketten neki rontanak az egyik majdnem fellöki, a másik oda fejel és kijönnek a szituból 1 darab SÁRGA lappal. Na ez a vicc.
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. február 3., hétfő 14:25
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 3., hétfő 13:50
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 3., hétfő 13:26
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. február 3., hétfő 12:52
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 3., hétfő 12:38
Bolond vagy? Nincs CR... Kikapunk 5-telR.M.C.F írta:Elbuktuk a ligát sajnos. A játékunk egyre rosszabb.A biró nekünk fújt.
Ezeket tudtam most meg,mindig tanulok valamit,ez ebben a szép.
Na,AM-ot oda vissza.....aztán majd páran megfordulnak a lovon újra.
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. február 3., hétfő 12:30
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. február 3., hétfő 12:24
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. február 3., hétfő 11:51
HozzászólásSzerző: Jester » 2014. február 3., hétfő 11:49
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 3., hétfő 11:21
HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. február 3., hétfő 11:14
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 3., hétfő 10:59
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem