Anis írta:csak tudnám a Chelseat miért utálják jópáran? ... Mou miatt kétlem...
Hogy jópáran miért utálják, nem tudom. Én Mourinho miatt.
Anis írta:Mou miatt kétlem, mert amikor nem volt még itt, mindenki őt akarta...
A mindenki túlzás. Én meg voltam elégedve Pellegrinivel, és adtam volna Neki még 1 évet, hogy kialakíthassa saját csapatát. Azt sem tudtam, hogy ki az a Mourinho előtte. (Nem, ez nem vicc. A BL döntőnél láttam először pl.)
Anis írta:(igen, tudom nem olyan volt a TELJES ittléte mint amire páran számítottak - de ez nem ok az utálatra)
Én nem tudtam, hogy mire számítsak, de az ittléte elég volt, hogy megutáljam.
pheco írta:tubatibi írta:ne legyen off: remélem nagyon, hogy a city elkeni mou bandáját, ameddig a realnal volt addig is ilyen unszimpatikus volt a csávó? nem tűnt fel, most utálom.

Én is valahogy így vagyok vele. Tipikusan az a figura, hogy addig bírja az ember, amíg az ő csapatánál van.(persze vannak biztos kivételek, akik most is bírják, vagy akik a Realnál sem szerették).
Nem teljesen. Én alatta sem bírtam (bár utálat csak a 3. évre lett belőle, előtte csak bosszantott több dolga). Korábban (mikor valaki felhozta, hogy mert Casillas így úgy) elkezdtem írni, hogy miért nem bírom Mourinhot, meg hogy én hogyan emlékszem a történtekre. De kitöröltem, és megfogadtam, hogy abba nem megyek bele megint.
Kerlon írta:4. Szimpatikus edző.
Én ezért szimpatizálok velük.
Kerlon írta:Reaper's Scythe írta:Pelle meg itt is király volt csak sajnos Perez-nek nagy név kellett a kispadra is

Én sajnáltam, amikor elküldték a Mérnök urat, remélem a City-nél sikeres lesz.
Hát azért volt itt neki is komoly hibája, illetve a nagy csapatok ellen besült, viszont a Citynél már nincs ilyen pedig több komoly meccsük van. Még a kezdeti keresem a csapatom korszakában voltak problémáik, de azóta szárnyalnak.
A Barca elleni idegenbeli meccsre a legtöbb sajtó úgy reagált, hogy bár a Real kikapott (0-1), de megmutatta, hogyan kell játszani ez ellen a Barca ellen, a Real visszanyerte az önbecsülését és játékát stb. Voltak hibái Pellegrininek (Alcorconazó vagy hogy írják, Lyon ellen a visszaállás), de nem volt több mint a protugál utódjának egy erősebb(!) és általa sokkal jobban személyre szabott(!) kerettel.