Spanyol bajnokság

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 3., hétfő 19:39

wZoLee7 írta:ha a kupából nem tudjuk őket kiejteni akkor elfogom hinni róluk, hogy képesek lehetnek rá...
Az egy oda-visszavágós meccs...ellenben a ligában vagy 15 forduló min. hátra van...meg ott van nekik a BL,a milant valszinű kiverik...ha nem akkor a ligában sincs miről beszélni,ezen az alapon...
Hosszú még a szezon.Majd ha 2-3 meccsel a vége előtt is tűzközelben lesznek,akkor fogok aggódni...:)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 3., hétfő 18:48

ha a kupából nem tudjuk őket kiejteni akkor elfogom hinni róluk, hogy képesek lehetnek rá...

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2014. február 3., hétfő 18:35

De ha lenézzük és kipukkadnak, akkor mondhatjuk hogy na, megmondtuk. :mrgreen:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 3., hétfő 18:24

De ha komolyan vesszük az Atletico-t abból senkinek nem eshet bántódása...ellenben ha folyamatosan lenézzük őket és mégis kibírják a végéig néhányan nagyot fognak koppanni... Amíg partiban vannak ugyanannyi esélyük van mint nekünk vagy a Barcának, majd ha tényleg kidurrannak és leszakadnak lehet röhögni addig viszont felesleges lesajnálni őket(2012-2013 Dortmund)...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. február 3., hétfő 18:02

Realista24 írta:Ha az Atmának elszállnak a bajnoki esélyei, és nekünk még lesz, akkor úgy fogják leadni a meccsüket a katalánoknak, hogy öröm lesz nézni szerintem, nálunk meg lábakat fognak törni. Viszont ettől szép, 17 éven át szopattuk őket, most kisiklottunk, újra szopóálarcot kell feltenni rájuk. Mind a kupában, mind a bajnokságban.
nem lesznek ezek bajknokok idén se, ennyi év szopóálarcát nem veszik le, a végére elfogynak majd, és úgy nagyobbat fog szólni a bukás.

nem, bocs, ők nem, szögletekkel nem lehet bajnokságot nyerni, nekik nem. pontokkal lesznek lemaradva a végén.
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 3., hétfő 17:56

Realista24 írta:Ha az Atmának elszállnak a bajnoki esélyei, és nekünk még lesz, akkor úgy fogják leadni a meccsüket a katalánoknak, hogy öröm lesz nézni szerintem, nálunk meg lábakat fognak törni. Viszont ettől szép, 17 éven át szopattuk őket, most kisiklottunk, újra szopóálarcot kell feltenni rájuk. Mind a kupában, mind a bajnokságban.
tetszik ez a hozzáállás. ez az!!!!
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. február 3., hétfő 17:37

Remy írta:Néha oda kell dobni a csontot a kicsiknek is... (Atletico)
En ezt ugy ertelmezem, hogy ha jol viselkednek, akkor megkapjak a harmadik helyet. En ennyire vagyok kegyes, es kb kutyaba nem nezem azt a csapatot... :)

Barcsak BL-ben a Milan utan megkapnak a Chelsea-t es a ket attraktiv tamadofocit jatszo edzo/csapat egy jo 0-0, 0-0 tiziparbaj 210 perc alatt romma rugdalnak egymast (Terry meg egy kicsit megszeretgetne Costat).
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 3., hétfő 17:18

Ez így van, de sajnos én még nem érzem magunkban az erőt, mert jóval egységesebbek nálunk és a Bilbao elleni meccs is jelzi, hogy még bőven sokat kell fejlődnünk, hogy egy ilyen meccset megtudjunk nyerni. Már pedig az Atletico meccsek ennél még keményebbek is lesznek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 3., hétfő 17:11

Ha az Atmának elszállnak a bajnoki esélyei, és nekünk még lesz, akkor úgy fogják leadni a meccsüket a katalánoknak, hogy öröm lesz nézni szerintem, nálunk meg lábakat fognak törni. Viszont ettől szép, 17 éven át szopattuk őket, most kisiklottunk, újra szopóálarcot kell feltenni rájuk. Mind a kupában, mind a bajnokságban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 3., hétfő 14:27

'shutterisland írta:
Csabi írta:remélem nem is lesznek sokáig ott. okádék ránézni a tabellára így.
mert amíg mi vezettünk az atletico előtt, nem volt okádék ? :mrgreen:
Hozzászoktunk sajnos asszem,már fel se tűnt...egy idő után a sz@rt se annyira érzi büdösnek az ember... :mrgreen:
Amúgy meg a barcelona az a barcelona.Mindent lehet rá mondani,csak azt hogy nem megaklub...és ha előttünk vagytok,arra azt mondja az ember hogy jójó hát van ilyen na....de azt nehezebben lehet elviselni,hogy csórómadrid tollászkodik a tabella élén...a csürhe meg örvendezik a Plazan...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. február 3., hétfő 14:00

Nekem valamiért Perea neve ugrott be.
Igen-igen, Ő az.
Azért jelenlétében annyi pozitívum volt, hogy sok gólt verdesett róla a Real Madrid. (csak mellette egy életveszély volt)
De pár éve még Higuaínnak is odaguzmicsolta a lasztit. :D
Érdekes utolsó kör lesz. Én simán kinézem mindkét csapatból, hogy adott esetben leadják a meccset a másiknak, ha ezzel elvennék a Real Madrid elől a bajnoki címet
Én ebben ezerszázalékig biztos vagyok.
Amikor 2007-ben, pontegyenlőséggel álltunk a Barcaval, akkor tavasszal az Atletico Madrid -Barcelona meccs fura mód 0-6 lett, pedig korábban egyfajta mumusa volt a Barcanak az Atletico...

Szóval többek között ezért sem adok arra, hogy az utolsó fordulóban ők ketten találkoznak, ez számunkra semmilyen esetben nem lehet pozitív, ha nem vezetjük akkor a bajnoki tabellát.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 3., hétfő 13:53

Érdekes utolsó kör lesz. Én simán kinézem mindkét csapatból, hogy adott esetben leadják a meccset a másiknak, ha ezzel elvennék a Real Madrid elől a bajnoki címet.
Ez szerintem egyértelmű.
ha nem atma vagy barca lenne esélyes hanem mondjuk egy sociedad vagy villareal én is leadnám Carlo helyében. :mrgreen:

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. február 3., hétfő 13:51

aztán mekkora barca fanok lennétek egy estére, ha az utolsó körben az kellene a bajnoki címetekhez, hogy mi megverjük az atletico-t. :mrgreen:
Érdekes utolsó kör lesz. Én simán kinézem mindkét csapatból, hogy adott esetben leadják a meccset a másiknak, ha ezzel elvennék a Real Madrid elől a bajnoki címet.
Ronaldot sikerült is, miután 3-0ra verve voltak a Calderónban 2005-ben, valami híres fanyűvő vert alá, de szerencsére már a nevére sem emlékszem..
Nekem valamiért Perea neve ugrott be.

petiamadridista

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. február 3., hétfő 13:48

Remy,
ebbe majd olvass bele szerdán a meccs előtt 1-2 órával:
http://atleticomadrid.hu/
:D

Én már évek óta fel-fel nézegetek, bár! mióta a Real Madrid előtt vannak a táblázaton, azóta nem merek rákacsintani, mert valszeg 220 lenne a vérnyomásom egyből. (mondjuk lehet, hogy idővel megszelídültek.. nem tudom.)

Az Atletico Madrid mindig is egy abszolút kisebbségi komplexusokkal terhelt, durung focit játszó csapat volt.
1-2 klasszist leszámítva. (ilyen volt Forlán, Agüero, vagy Falcao, Torrest nem említem, amikor ő ott játszott, akkor mindenki valami istenként tekintet rá, ő volt az El Atyaúristenmekkoristenezagyerek Nino, vagy mi a szösz.. De utáltam a fejét, ráadásul mindig úgy is jött az Atletico, hogy na majd most elvernek minket, az "arrogáns b..ikat" hála a jóégnek ez általában nem jött be, még egy Cassanoval meg egy Julio Baptistával is verve voltak (pedig akkor is az Atletico vezető góljánál úgy üvöltött Farkas Norbi (vagy ki volt éppen a kommentátori székben) mint egy öszvér, a fordítást meg úgy közölte, mintha szögletet rúgna az aktuális csapat.)
Favágó játékosaik meg mindig arra utaztak, hogy valamelyik aranylabdás Real játékost agyonrúgják (Ronaldot sikerült is, miután 3-0ra verve voltak a Calderónban 2005-ben, valami híres fanyűvő vert alá, de szerencsére már a nevére sem emlékszem..)

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. február 3., hétfő 13:36

aztán mekkora barca fanok lennétek egy estére, ha az utolsó körben az kellene a bajnoki címetekhez, hogy mi megverjük az atletico-t. :mrgreen:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 3., hétfő 13:32

petiamadridista írta: Én speciel jobban utálom az Atletico Madridot mint a Barcat... (Na jó, fogalmazzunk szépen: a Barcat valamivel jobban kedvelem, mint az Atleticot :D )
Én meg pont fordítva. Mind a kettőt utálom, de tudom, hogy kevesebbszer kell átélnem azt, hogy az Atletico elér valamilyen sikert, előttünk végeznek, stb... míg a barca azért jóval esélyesebb arra, hogy elvegyen tőlünk címeket, ezáltal fölénk kerekedjenek.

Néha oda kell dobni a csontot a kicsiknek is... (Atletico)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

petiamadridista

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. február 3., hétfő 13:21

mert amíg mi vezettünk az atletico előtt, nem volt okádék ?
Hát.. de, csak kevésbé :D
(legalábbis szerintem).
Én speciel jobban utálom az Atletico Madridot mint a Barcat... (Na jó, fogalmazzunk szépen: a Barcat valamivel jobban kedvelem, mint az Atleticot :D )

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. február 3., hétfő 13:15

Csabi írta:remélem nem is lesznek sokáig ott. okádék ránézni a tabellára így.
mert amíg mi vezettünk az atletico előtt, nem volt okádék ? :mrgreen:

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2014. február 3., hétfő 11:17

Én örülök hogy az atl madrid is jó. Végre nem csak a real és a barca harcol az első helyért. Lassan éledezhetne a többi csapat is.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 3., hétfő 11:05

Carlo szerintem sem szokott ücsörögni, tegnap szinte végig állt a pálya mellett.
Az meg hogy a sport tv már az AtMa-t nyomja...nem kell foglalkozni egy noname sport tv-vel. Mindig a legjobbakat kell utálni, de ezt már írtam párszor

Vissza: