felipe santana

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 30., csütörtök 9:39
HozzászólásSzerző: rafael23 » 2013. május 27., hétfő 21:27
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. május 27., hétfő 17:59
Ha megy hozzájuk a lengyel akkor Pizarro is lapát szerintem. Müller is elvan elöl, na meg Götzét is próbálgatta Löw és nem volt rossz. Na meg ilyen középpályás támogatással igazából mindegy, annyi labda jön hogy lehet gólt rúgatni valamelyik tehetséges ifivel is bőven a bajnokságban.GT37 írta: Pepnek szerintem első dolga az lesz, hogy átadólistára tesz Gomezt, aki nem tud passzolni, az nem kell neki. Amúgy is érdeklődik iránta a Chelsea elvileg, ők még meg is fizetnék rendesen.
Lewandowski-Mandzukic-Pizarro csatársor meg korrekt lenne.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 27., hétfő 14:01
Pepnek szerintem első dolga az lesz, hogy átadólistára tesz Gomezt, aki nem tud passzolni, az nem kell neki. Amúgy is érdeklődik iránta a Chelsea elvileg, ők még meg is fizetnék rendesen.realistahuni írta:Kicsit sok lesz a csatárból nekik is. Gomez, Mandzukic, Pizzarro, Lewa![]()
Egyetértek, sokszor leírták már őket, de valahogy mindig előrukkolnak pár tehetséges sráccal, akik csapatként is nagyon jól működnek, egy-két év múlva pedig mennek tovább egy nagyobb klubba (sajnos).ateeemadrid írta:Jók lesznek ők jövőre is, efelől semmi kétségem. :-)
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. május 27., hétfő 13:19
Amikor elment Sahin és Kagawa, akkor is sokan leírták őket, és mégis itt vannak. Klopp maradni fog, talán az a legfontosabb számukra, de Reus és Hummels is azt nyilatkozták, hogy jövőre még ott leszek. Jók lesznek ők jövőre is, efelől semmi kétségem. :-)realistahuni írta:Realista24 írta:"Robert a Bayernhez fog igazolni a nyáron, ehhez kétség sem férhet" - mondta Lewa ügynöke.
Kicsit sok lesz a csatárból nekik is. Gomez, Mandzukic, Pizzarro, Lewa![]()
Bár annyiban reménykedem, hogy ez elindít egy hullámot, és belátja Gündogan esetleg Reus, vagy akár Klopp, hogy nem érdemes maradni mert szétkapták a csapatot, és szépen lecsapnánk rájuk.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. május 27., hétfő 13:01
Realista24 írta:"Robert a Bayernhez fog igazolni a nyáron, ehhez kétség sem férhet" - mondta Lewa ügynöke.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 27., hétfő 12:59
Várható volt... Dúrván szétkapják a DortmundotRealista24 írta:"Robert a Bayernhez fog igazolni a nyáron, ehhez kétség sem férhet" - mondta Lewa ügynöke.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 27., hétfő 12:52
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 24., péntek 18:26
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 21., kedd 0:59
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2013. május 18., szombat 18:33
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. május 18., szombat 17:12
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 18., szombat 15:53
De azért rúgtak kettőt isniden6 írta:Mi van a bajorokkal? 10 perc alatt kaptak egy hármast a 'Gladbachtól.
Azt írják védelmi hibák.
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. május 18., szombat 15:45
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2013. május 16., csütörtök 11:30
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 15., szerda 20:32
eselye meg van, mert ugy nezki Klopp lat nenne fantaziat, alapozasokat az elso csapattal tette... De szerintem csak toltelek lesz es igazolnak vki kezdobe. Szerintem jobb mint a csere csatar Schieber. en inkabb Szalaira leszek kivancsi, h igazak e a pletyak vele es a dortmundal. Mivel a Mainz is mar csatart keres.GT37 írta:
Amúgy ha jól tudom, a Dortmund utánpótláscsapatában játszik egy Bajner Bálint nevű magyar csatár. Akik követik a Bundesligát, azoktól kérdezném, hogy neki lenne-e esélye a következő szezonban a nagycsapatba kerülésre.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 15., szerda 18:29
Ja tényleg, a pénzes csapatok. Mondjuk én nem hiszem, hogy miattuk otthagyná a szeretett Dortmundot.numberone1 írta:meg ott van a PSG es esetleg a Monaco mint opcio. De szerintem is maradni fog es felepit egy meg egy eros dortmundot 2-3 even belul. Lehet, h a Premiel Liga vonzobb , de az edzo szemelye meg a dortmund javara donthet.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 15., szerda 18:24
GT37 írta:
Eriksent a Spurs is figyeli elvileg, télen már ajánlatot is tettünk érte az Ajaxnak, de Eriksen azt mondta, hogy még maradni akar. Utána viszont egy nyilatkozatában nagyon dicsérte a Premier League-et, szóval szerintem nem elképzelhetetlen, hogy egy Spurs- és egy Dortmund-ajánlat közül inkább az előbbit fogadná el. :-)
Klopp maradni fog, hova mehetne? Real kiesett (Ancelotti valószínűleg), MU kiesett (Moyes), City kiesett (Pellegrini?). A Barça még szóba jöhetett volna, de így, hogy Tito marad, az is esélytelen.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 15., szerda 17:59
Eriksent a Spurs is figyeli elvileg, télen már ajánlatot is tettünk érte az Ajaxnak, de Eriksen azt mondta, hogy még maradni akar. Utána viszont egy nyilatkozatában nagyon dicsérte a Premier League-et, szóval szerintem nem elképzelhetetlen, hogy egy Spurs- és egy Dortmund-ajánlat közül inkább az előbbit fogadná el. :-)numberone1 írta:A Dortmund is mar a kovetkezo szezonra gondol. Mar targyalnak a fiatal brazil Bernard atigazolasarol az Atletico Mineiroval. Gotze helyere szannak. Tovabba az Ajax kivalosagaval a dan Eriksennel szinten targyalasban allnak.
Ha Kloppnak kellenek ezek a jatekosok, akkor biztos marad a jovo szezonban is.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 15., szerda 16:28
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem