sárga lapért cserébe nyugodtan lehet provokálni és felbújtani az ellenfelet.

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. február 3., hétfő 12:52
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 3., hétfő 12:38
Bolond vagy? Nincs CR... Kikapunk 5-telR.M.C.F írta:Elbuktuk a ligát sajnos. A játékunk egyre rosszabb.A biró nekünk fújt.
Ezeket tudtam most meg,mindig tanulok valamit,ez ebben a szép.
Na,AM-ot oda vissza.....aztán majd páran megfordulnak a lovon újra.
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. február 3., hétfő 12:30
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. február 3., hétfő 12:24
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. február 3., hétfő 11:51
HozzászólásSzerző: Jester » 2014. február 3., hétfő 11:49
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 3., hétfő 11:21
HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. február 3., hétfő 11:14
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 3., hétfő 10:59
HozzászólásSzerző: Hawer » 2014. február 3., hétfő 10:51
Értelek akkor te azt akarod hallani a kommentátortól hogy FÚJJJJJ ez a pocsék Ibáj Gómez vagy ki a fene mekkora csicska hogy a beállása után egyből makkolt egy gólt?csabi87 írta:Jó de én a Real Madridnak szurkolok.Ez egyértlemű szerintem.Jó hogy ordított... Ibai akkor állt be a hepciáskodó Muniain helyére és Ő végezte el a szabadrúgást aztán a kifejelt labdára mint egy pitbull rávetette magát és tiszta erőből kapura küldte. Ha mondjuk a bárszá ()ellen lőtte volna te is ordítottál volna.
Na mindegy...
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. február 3., hétfő 10:46
Jó de én a Real Madridnak szurkolok.Ez egyértlemű szerintem.Jó hogy ordított... Ibai akkor állt be a hepciáskodó Muniain helyére és Ő végezte el a szabadrúgást aztán a kifejelt labdára mint egy pitbull rávetette magát és tiszta erőből kapura küldte. Ha mondjuk a bárszá ()ellen lőtte volna te is ordítottál volna.
HozzászólásSzerző: Hawer » 2014. február 3., hétfő 10:41
Jó hogy ordított... Ibai akkor állt be a hepciáskodó Muniain helyére és Ő végezte el a szabadrúgást aztán a kifejelt labdára mint egy pitbull rávetette magát és tiszta erőből kapura küldte. Ha mondjuk a bárszá (csabi87 írta:Farkas Norbit még kifelejtettem.Miért nem a Barcelona meccseket közvetíti...![]()
Hihettelen volt ahogy orditott a góljuknál.![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. február 3., hétfő 10:38
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. február 3., hétfő 10:27
Igen lehet hogy igazd van most néztem vissza.Szerintem meg Di María hibázott, aki nem ment az emberével. Ramos nem középre fejelte ki, hanem szélre, amennyire tudta. Kevésbé érzem őt hibásnak. Persze az argentinra sem húznám rá egyedül a gólt, de sajnos nem egy gólt kaptunk már abból tavaly is, hogy pont ő maradt le az emberről. Nagyon nem érzi a 16-os körüli védekezést.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 3., hétfő 10:12
Szerintem meg Di María hibázott, aki nem ment az emberével. Ramos nem középre fejelte ki, hanem szélre, amennyire tudta. Kevésbé érzem őt hibásnak. Persze az argentinra sem húznám rá egyedül a gólt, de sajnos nem egy gólt kaptunk már abból tavaly is, hogy pont ő maradt le az emberről. Nagyon nem érzi a 16-os körüli védekezést.Ramos a gólnál hibázott,de az egy pontot megérdemelték.Ez a Bilbao tegnap nemzetközi szinten is egy igen komoly teljesítményt rakott le az asztalra.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. február 3., hétfő 10:08
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. február 3., hétfő 9:49
Nem tudom, majd elválik tavasszal.Norbii írta:Na az szerintem nagyon felesleges lenne. Az a csapat érjen be amelyik most van..meg a pad se bénákból áll.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2014. február 3., hétfő 8:59
Ez mindig benne van a pakliban. Atl madrid is kapott eleget a birói hibákból. Pl a Sevilla ellen is egy birói hiba miatt kapták a kamu gólt. Ez már csak így megy.dzsi91 írta: esetleg egy a maihoz hasonló bíró fogja magát és elfújja a derbit
Na az szerintem nagyon felesleges lenne. Az a csapat érjen be amelyik most van..meg a pad se bénákból áll.Anthony írta: Volt egy cikk a goal.com-on a téli igazolásokról, ahol azt mondták hogy hátrányba került a Real és a Barca, mert inaktívak voltak a piacon, és ez meg fogja bosszulni magát. Nem tudom kit kellett/lehetett volna megvenni, de jelenleg úgy néz ki könnyen lehet, hogy igazuk lesz a goalosoknak.
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. február 3., hétfő 8:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 3., hétfő 8:30
Ezt én is így érzem.Gondolom sokan nem fognak egyet érteni velem, de nekem a végén nagyon nem tetszett, hogy eléggé az 1 pontra utaztunk mi is, szerintem megérte volna kockáztatni.
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem