Kösz!Pipita írta: Amúgy grat a DB posztért Remy, nagyon király lett, a Vegita monológnál rázott a hideg, zseniális sorozat.![]()
Elkezdtem előröl a sima DB-t, úgyhogy 2-3 hét múlva arról is lesz egy top 10
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 3., hétfő 13:35
Kösz!Pipita írta: Amúgy grat a DB posztért Remy, nagyon király lett, a Vegita monológnál rázott a hideg, zseniális sorozat.![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. február 3., hétfő 13:31
Ezt már másodszor olvasom itt, ezért úgy érzem muszáj bemásolnom a következő néhány sort:nmate írta:Nem tudod te mi a jó Padre![]()
Amúgy én PSH-nal úgy vagyok, sajnálom hogy elment, mert nagyon jó színész volt. De most drogtúladagolás? Nem bírta nélküle? Hát ha ő ebben lelte boldogságát, legyen. Őt magát nem igazán tudom sajnálni.
Szóval nem elítélni kell a drogfüggőt, hanem megpróbálni segíteni rajta, amíg még lehet.Amikor egy hétköznapi ember hal meg herointúladagolásban, az emberek többnyire legyintenek, hogy egy rohadt drogosért úgysem kár. Mert a sztereotípiák szerint a heroinfüggő nem lehet értékes tagja a társadalomnak, mert nem akar megfelelni a társadalmi normáknak. Pedig a drogfüggőség nem az akaratgyengeségről vagy jellemgyengeségről szól, gyakran éppen abból fakad, hogy valaki görcsösen próbál megfelelni a társadalmi normáknak, és sokan a saját sikerük súlya alatt válnak különféle szenvedélyek rabjává. Korunk embere a sikeren, a teljesítményen méri a boldogságot, pedig nagyon sok sikeres ember boldogtalan. Sem a sikerrel, sem a sikertelenséggel nem tud mit kezdeni, és ez frusztrációt vagy szégyent okoz. Nem tudhatjuk, hogy Philip Seymour Hoffman lelkében mi játszódott le, minden ember egy mikrokozmosz a saját törvényeivel. Az biztos, hogy többször is próbált leállni, állítólag 23 évig tiszta volt, de 2 éve visszaesett. Ebből a példából is látszik, hogy a heroinfüggőségről lejönni nem egy egyszerű dolog, és nagy a visszaesés veszélye. A névtelen alkoholisták is átvették a lelki béke imáját, amely lelki békét kér annak elfogadására, amin nem tudunk változtatni, bátorságot, hogy képesek legyünk változtatni azon, amin tudunk, és bölcsességet, hogy felismerjük a kettő között a különbséget. Legyünk bár ateisták vagy vallásosak, érdemes megfontolni ezt a gondolatot.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 3., hétfő 13:30
Embere válogatja. Hiába néztem bele az ismertebb animékbe, egyszerűen nem tudott olyat nyújtani, mint a DB. Közel sem... de igazából meg is vagyok a többi anime nélkül, mert a számomra a DB a tökéletes, így nem is kell azon törnöm a fejem, hogy milyen új animébe kezdjek bele.P. Krisz írta:ó dehogy is nem ...Ezt nem lehet kinőni!akit anno beszippantott a DB-láz, az örökké fan marad!
![]()
gyerekként szerettem én is , de aztán elkezdtem nézni a Fullmetal Alchemist-et és a One Piece-t és rájöttem hogy ez egy másik dimenzió...
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. február 3., hétfő 13:20
ó dehogy is nem ...Ezt nem lehet kinőni!akit anno beszippantott a DB-láz, az örökké fan marad!
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 3., hétfő 13:04
Nincs semmi összekutyulva, csak a GT már nem Toriyama mangájának eseményein alapszik. Úgymond a GT egy független folytatása a Dragon ball sorozatnak, az eredeti lezárult a Z-vel.wZoLee7 írta: igazából kicsit összekutyulták és tényleg bele lehet kötni, de aki szereti az nem fogja megtenni![]()
szinkronizálhatnák azokat amik nincsenek, és majd az újat is, mert japánul nézni felirattal...teljesen elkap a japán láz
Jók hátpheco írta:Jók a DBZ moviek? Imádom a sorozatot, de valamiért a filmeket hanyagoltam eddig. Melyiket érdemes megnézni?
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 3., hétfő 13:03
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. február 3., hétfő 13:03
Dragon Ball Z movie : 6, 8, 12 és a battle of gods(az új)pheco írta:Jók a DBZ moviek? Imádom a sorozatot, de valamiért a filmeket hanyagoltam eddig. Melyiket érdemes megnézni?
ha jól tudom egy movie sincs szinkronizálva.szinkronizálhatnák azokat amik nincsenek, és majd az újat is, mert japánul nézni felirattal...teljesen elkap a japán láz
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 3., hétfő 12:58
igazából kicsit összekutyulták és tényleg bele lehet kötni, de aki szereti az nem fogja megtennitubatibi írta:Egyébként, ha már dbz...
Csak remélni tudom,hogy a következő movie-ban az istenes szálat fogják továbbvinni, nekem nagyon bejön...báár:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ugye Goku megkapta az isteni erőt, de ezt miért nem használja többé?pl a GT-ben semmi nincs róla, meg elvileg megtartotta az isteni erő egy részét is, meg miért nem fúzionált vegitával goku, hogy úgy próbálják megállítani billst?....na mindegy...kíváncsi vagyok a többi univerzum istenére is.bár szerintem csak 2015-ben vagy később jön a következő movie.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. február 3., hétfő 12:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 3., hétfő 12:56
Psssztt!Zsombor írta:Hagyjad csak, ezeket azért nézi meg, hogy aztán jól lehúzhassa a fórumban.nmate írta:Nem tudod te mi a jó Padre![]()
![]()
Btw tegnap még 5/10 volt R24.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. február 3., hétfő 12:54
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 3., hétfő 12:36
akkor is imádom JennitRealista24 írta:Hunger Games 2
Anyám...4/10. Unalmas, vontatott, sablonos, gyenge színészi teljesítmények. Három vagy négy részletben, de csak a végére értem. "Izgatottan" várom a folytatást
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. február 3., hétfő 12:33
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. február 3., hétfő 12:11
Hagyjad csak, ezeket azért nézi meg, hogy aztán jól lehúzhassa a fórumban.nmate írta:Nem tudod te mi a jó Padre![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 3., hétfő 11:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 3., hétfő 11:21
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 3., hétfő 11:20
A kedvenc egyertelmuen a Frieza (Dermeszto) elleni harc volt es Goku atalakulasa SSJ szintre.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. február 3., hétfő 10:06
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. február 3., hétfő 0:29
Ezt nem lehet kinőni!akit anno beszippantott a DB-láz, az örökké fan marad!
![]()
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. február 3., hétfő 0:24
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem