Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Toti

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. február 3., hétfő 12:52

mi a konklúzió?

sárga lapért cserébe nyugodtan lehet provokálni és felbújtani az ellenfelet. :agree:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 3., hétfő 12:38

R.M.C.F írta:Elbuktuk a ligát sajnos. A játékunk egyre rosszabb.A biró nekünk fújt.

Ezeket tudtam most meg,mindig tanulok valamit,ez ebben a szép.

Na,AM-ot oda vissza.....aztán majd páran megfordulnak a lovon újra.
Bolond vagy? Nincs CR... Kikapunk 5-tel :shutup:

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. február 3., hétfő 12:30

Ez a Bilbao még nem veszített meccset otthon a ligában, tegnap láttuk miért. Hihetetlen fizikai állapotban vannak, jobban, mint az Atletico szerintem. Már-már Bayern szint. Jó lett volna nyerni, de az X-nek is örülhetünk, beértük pontban a katalánokat, akik egy hónapja még 5 vagy 6 ponttal voltak előttünk. Az Atleticot pedig most már fél szemmel figyelni kell, majd meglátjuk, meddig bírják. Lehet az utolsó fordulóban a Barca intézi el nekünk a bajnoki címet :mrgreen:
Ami Ancelotti cseréit illeti, teljesen logikus lépés volt, hogy az eredmény tartására törekedett. Kiállították a legjobbunkat (konkrétan megérdemelne egy seggberúgást, mert a reklamálásokkal megint többet törődött, mint a játékkal, assziszt ide vagy oda), a Bilbao újra vérszemet kapott, nagy veszélyben volt az egy pontunk is. Felrakta a gyors Varanet a kontrák miatt, de a védekezésre is oda kellett figyelni. Egyetlen dolgot írnék a számlájára, mégpedig, hogy Xabi Alonso kifuthatott a második félidőre. Nagy játékos, de pont az ilyen meccseken látni, hogy fizikailag már gyenge. Szétfutották őt a KP-n, Modric és Di Maria próbálták ezt kompenzálni, de a Bilbao annyit mozgott azon a részen, mindig létszámfölényben voltak, hogy ez lehetetlen feladat volt. Nem látom olyan vészesnek a helyzetet, de azt igen, ami a megy a meccs topicban folyt a mérkőzés alatt. Páran itt Real szurkolóknak tartják magukat? Tényleg?
Benő, te pedig már nagyon unalmas vagy a Mourinhozásaiddal, 3 éve volt itt a portugálnak, ezalatt sikerült egy kupa és egy bajnokság, emelett pedig egyértelműen a balfaszkodásai miatt elveszítettünk jópár párharcot, főleg a BL-ben. Még a szuper második évében is gyakran rezgett alatta a léc az idióta taktikája és döntései miatt, de Ancelottit fél év után már savazni kell. Gratula. Ha egy év múlva is itt tartunk, kupa nélkül, stb., lehet kezdeni vészmadárkodni, de addig inkább csak szurkoljatok, légyszi.
Merci Zizou!

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. február 3., hétfő 12:24

Szóval nyomtunk egy döntetlent a Bilbao ellen, aztán a fél csapat takarodjon, várjuk a nyarat, petiapesszimista pedig ismét villantott. Pedig 1 vagy 2 napja még pozitív voltál. :lol:

Nem látom ennyire rossznak a helyzetet, sőt. Ha azt nézem MOST, hogy mi lesz az utolsó fordulóban, akkor mindhárom csapat 57 ponttal áll. :mrgreen:

Na de kicsit komolyabban. Ismerjük a Bilbaót, őrült módjára nyomják otthon. Az első félidő elején volt 2 helyzetünk, de aztán átvették az irányítást. Ettől függetlenül egyedül Aduriz helyzete volt az, ahol megverték a védelmet, ezt leszámítva remekül működött a hátsó alakzat. Ekkor úgy éreztem, hogy a 2 belső védőnk közül Ramos a biztosabb pont... Xabi ideges volt, pontatlan, sárgája is volt már, én a szünetben hoztam volna Illarrát. Vagy Xabi helyett, vagy csak azért, hogy kicsit kevesebb melója legyen az öregnek. Ezt leszámítva elégedett voltam azzal, ahogy Carlo kiküldte a csapatot a második játékrészre, és ez már nem az első ilyen eset. Szenvedős első félidő, aztán a másodikban megvan a kulcs a győzelemhez és sikerül bedarálni az ellenfelet.

A második félidő első felében az történt, amit akartunk. Uraltuk a meccset, helyzeteink voltak, aztán jött a gól is. Cristiano passzának rohadt módon örültem, én már vártam, hogy elrúgja a hosszúra.

Az előny birtokában kezdtem reménykedni, hogy meglesz a 3 pont, de aztán jött ez az idióta gól. Szóval az egy dolog, hogy Ramos rossz helyre fejelte (és volt még egy ilyen...), de hogy ellenünk nagyon sokszor így eltalálják, az fáj. Elmegy 2 ember lábai mellett/között, aztán még a kapufa is segít, hát beszarok. :mrgreen:

A piros lapig úgy éreztem, hogy ezt bizony behúzzuk, de a kislány Gurpegi megmentett nekik 2 pontot. Utána sajnos már nem volt esély a győzelemre, pláne ilyen cserékkel. Jesé lehozatalát akkor sem értem, ha elfáradt. Cé után/mellett ő volt a leggyorsabb játékosunk, emberhátrányban pedig egy gyors kontrát nem fogunk a tegnapi napon látott Benzemával végigvinni. Egy ilyen meccsen lehetett volna behozni Iscót, akinek van szeme, esze és sebessége is a játékhoz. Na mindegy.

Alapvetően nem rossz eredmény a Bilbao otthonában az 1 pont, sőt.

Előre kell tekinteni, a következő 2 hét során meg kell nyernünk a Villarreal és Getafe elleni bajnokikat, illetve valahogy tovább kell jutni az Atletico Madrid ellen a kupában. A riválisok két következő bajnokijára ránézve úgy gondolom, hogy a Matracosok most nem fognak pontokat veszíteni, azonban a Barcelonában benne lehet az, hogy nem nyer a Sevilla otthonában.

nagyi
Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane

HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. február 3., hétfő 11:51

Én ezt most kihagynám....

Szerintem én mert :cheers: .... :mrgreen:

Jester
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
Kedvenc csapatod: Olyan nincs...

HozzászólásSzerző: Jester » 2014. február 3., hétfő 11:49

Én örülök annak, hogy az Atma ilyen jó. Végre nem csak a Real-Barca párharcról szól ez a mostanra amúgy is unalmassá vált bajnokság. De még ha nyernek is, nyáron majd a gazdagabb klubok úgyis kifosztják a keretüket...

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 3., hétfő 11:21

erről jut eszembe, a cserék...Carlo elszúrta de nagyon...10 emberrel is menni kellett volna, sőt én úgy érzem a fiúk mentek is
Jesé lehozása örült hiba volt. A piros után át álltam volna egy 3-4-1-1 re
Varane-Pepe-Ramos, Carvajal-Modric-Illara-DM, Isco, Jesé
a végén már a bilbao nem tudott úgy hajtani, nem lett volna lehetetlen 10 emberrel is begyötörni még egy gólt

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. február 3., hétfő 11:14

Jó ez az X, nemlehet minden meccset megnyerni, foleg nem a mostani Bilbao ellen a San Mamés-ban ... vannak itt pozitívumok is, például hogy hoztunk egy pontot a Barcán, és így egál az állás, vagy hogy a meccs végén beállt Varane ... :)

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 3., hétfő 10:59

Nos tegnap inkább nem írtam semmit a meccsről, elég borzalom lett volna itt olvasni egy-két véleményt.
Mind a két csapat nagyon hajtott. Tegnap egyértelműen Karim és Marcelo máshol jártak fejben. CR kiállítása elég nagy hiba volt a bíró részéről, mivel a sértett játékos először felugrott reklamálni aztán meg földnek vágta magát, a közönség meg kiprovokálta a pirosat...ilyen bíró én is lehetnék. Eléggé nagy bajban lennénk ha eltiltanák 3 meccsre. Azt viszont hozzá kell tenni a történethez, hogy Xabit többször is ki lehetett volna állítani.
Tegnap olvastam itt olyanokat, hogy Xabival kár volt hosszabbítani, nulla meg hasonlók. Ramosról is leszóló vélemények voltak.
Múlthéten még Xabi volt a király a gólpassza után, ami tényleg nem volt semmi. Itt is vannak divatdrukkerek bőven akik 1 X után már adnák is el a fenébe, ha meg nincs akkor mind sír a kispárnájába. Ramos tegnap jól játszott. Védekezésben jó volt, ha labdát szerzett megtudta tartani, volt hogy két ember mellett is! A hosszú passzai mondjuk nem az igaziak.
Egy rohadt döntetlen de van aki már az AtMa-nak adta a bajnoki címet...

Hawer
Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, Jesé
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Hawer » 2014. február 3., hétfő 10:51

csabi87 írta:
Jó hogy ordított... Ibai akkor állt be a hepciáskodó Muniain helyére és Ő végezte el a szabadrúgást aztán a kifejelt labdára mint egy pitbull rávetette magát és tiszta erőből kapura küldte. Ha mondjuk a bárszá ( :mrgreen: )ellen lőtte volna te is ordítottál volna.
Jó de én a Real Madridnak szurkolok.Ez egyértlemű szerintem.
Na mindegy...
Értelek akkor te azt akarod hallani a kommentátortól hogy FÚJJJJJ ez a pocsék Ibáj Gómez vagy ki a fene mekkora csicska hogy a beállása után egyből makkolt egy gólt? :mrgreen:
Egy kommentátor törekedjen a pártatlanságra, néha sikerül néha nem. Nem miatta lett 1-1 mert ordított a gólnál... :shifty:

De hagyjuk is mert ez már off. :iszunk:

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. február 3., hétfő 10:46

Jó hogy ordított... Ibai akkor állt be a hepciáskodó Muniain helyére és Ő végezte el a szabadrúgást aztán a kifejelt labdára mint egy pitbull rávetette magát és tiszta erőből kapura küldte. Ha mondjuk a bárszá ( :mrgreen: )ellen lőtte volna te is ordítottál volna.
Jó de én a Real Madridnak szurkolok.Ez egyértlemű szerintem.
Na mindegy...
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Hawer
Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, Jesé
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Hawer » 2014. február 3., hétfő 10:41

csabi87 írta:Farkas Norbit még kifelejtettem.Miért nem a Barcelona meccseket közvetíti... :)
Hihettelen volt ahogy orditott a góljuknál. :mrgreen: :ozil:
Nekem semmi bajom nincs Farkas Norbival őt tartom a legértelmesebbnek a sport1-nél. Nem tartanám elfogultnak, ha barca kap gólt akkor is csupa szívből üvölt.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. február 3., hétfő 10:38

a bilbao ugyanezt tolta le hét közben az atletico ellen is annyi különbséggel, hogy ott ők szereztek vezetést és a 2. félidőre visszavettek, így az atlético kiegyenlített, aztán meg már nagyon ki kellett nyílniuk mert 2 gól kellett még a továbbjutáshoz...ami nem is lett meg.

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. február 3., hétfő 10:27

Szerintem meg Di María hibázott, aki nem ment az emberével. Ramos nem középre fejelte ki, hanem szélre, amennyire tudta. Kevésbé érzem őt hibásnak. Persze az argentinra sem húznám rá egyedül a gólt, de sajnos nem egy gólt kaptunk már abból tavaly is, hogy pont ő maradt le az emberről. Nagyon nem érzi a 16-os körüli védekezést.
Igen lehet hogy igazd van most néztem vissza.
Farkas Norbit még kifelejtettem.Miért nem a Barcelona meccseket közvetíti... :)
Hihettelen volt ahogy orditott a góljuknál. :mrgreen: :ozil:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 3., hétfő 10:12

Ramos a gólnál hibázott,de az egy pontot megérdemelték.Ez a Bilbao tegnap nemzetközi szinten is egy igen komoly teljesítményt rakott le az asztalra.
Szerintem meg Di María hibázott, aki nem ment az emberével. Ramos nem középre fejelte ki, hanem szélre, amennyire tudta. Kevésbé érzem őt hibásnak. Persze az argentinra sem húznám rá egyedül a gólt, de sajnos nem egy gólt kaptunk már abból tavaly is, hogy pont ő maradt le az emberről. Nagyon nem érzi a 16-os körüli védekezést.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. február 3., hétfő 10:08

Én azt modom,hogy tegnap a védekezéssel nem volt gond.Náluk volt a labda,de annyi helyzetük amennyi volt nekik minden csapat ellen meglett volna.
Ramos a gólnál hibázott,de az egy pontot megérdemelték.Ez a Bilbao tegnap nemzetközi szinten is egy igen komoly teljesítményt rakott le az asztalra.
Marceloval mi van?Nagyon gyenge.
Ramosnak meg valaki mondja el hogy ne rugdossa felfelé a labdákat,mert annyi eladott passz volt belőle hogy már az embernek fájt ez a sok pontatlanság.
Benzema meg gyenge sajnos.Pedig megvan a tudása de szerintem szarik bele.A gólunknál ez pontosan látszott amilyen ütemben oda rúgta C.Ronaldonak a labdát.Zseniális volt.

A bíró meg gyenge volt.Az lesz a szép,amikor majd ilyen dolgok miatt fogja elbukni a 3 csapatból kettő a bajnokságot. :agree: :lol: Mire volt az a kiállítás?Nálam az sárga.De ha már kiállította akkor a tajparaszt szineszkedőt miért nem,meg a bunkó lefejellek mert kemény gyerek vagyok majmot miért nem? :x

Szerda érdekes lesz,mert a játékosok idegeit szétcincálta a tegnapi meccs,és még majd most fognak találkozni a híresen normális és inteligens Diego Costával és társaival. :mrgreen: :lol:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. február 3., hétfő 9:49

Norbii írta:Na az szerintem nagyon felesleges lenne. Az a csapat érjen be amelyik most van..meg a pad se bénákból áll.
Nem tudom, majd elválik tavasszal.
Mindenesetre ma nem volt kit becserélni, egy szem Illara aki értelmes volt.

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2014. február 3., hétfő 8:59

dzsi91 írta: esetleg egy a maihoz hasonló bíró fogja magát és elfújja a derbit
Ez mindig benne van a pakliban. Atl madrid is kapott eleget a birói hibákból. Pl a Sevilla ellen is egy birói hiba miatt kapták a kamu gólt. Ez már csak így megy.
Anthony írta: Volt egy cikk a goal.com-on a téli igazolásokról, ahol azt mondták hogy hátrányba került a Real és a Barca, mert inaktívak voltak a piacon, és ez meg fogja bosszulni magát. Nem tudom kit kellett/lehetett volna megvenni, de jelenleg úgy néz ki könnyen lehet, hogy igazuk lesz a goalosoknak.
Na az szerintem nagyon felesleges lenne. Az a csapat érjen be amelyik most van..meg a pad se bénákból áll.

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. február 3., hétfő 8:35

Ez ellen a tegnapi athletic ellen nehezebb volt játszani, mint a Bayern, Atletico, Barca, Dortmund ...-al.
Nagyon oda tették magukat, mintha az életükért küzdenének.

A védelemre panasz nem lehet, megint úgy gondolom jó volt.
Ez már a sokadik meccs, hogy carletto első félidőben kontrára játsszatja a csapatot, és masodikbe meg rávetjük magunkat az ellenfélre.

Jese me sem csinált semmit...csak rúgott egy gólt :mrgreen:
Pepe, Ramos 9,5
Roni...tud jobbat, de aze elég megfaragták
Benz...sok labdát szerzett, próbálkozott...nem vút rossz nyóc
Dm...egyik legjobb 9
Modric... felkészültek ra rendesen, de azert nem vallott kudarcot 8,5
Xabi...illara kérlek vedd át az öregtű a stefítót...5
Marci, Carvajal...védekest úgy ahogy megoldották, de a támadásban semmi...nem pontozom

Nem rossz ez az X, sokan megbotlottak itt.
Villa ellen Balenak legjobb meccsét kell hoznia, mert nem lesz CR, meg Jesenek is, meg mkinek.
Atletico ellen sztem könnyebb lesz játszani.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!

Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 3., hétfő 8:30

Gondolom sokan nem fognak egyet érteni velem, de nekem a végén nagyon nem tetszett, hogy eléggé az 1 pontra utaztunk mi is, szerintem megérte volna kockáztatni.
Ezt én is így érzem.
Későn jöttek a cserék, ráadásul rosszak is, legalábbis szerintem.
Értem az analógiáját, hogy az egy ponttal is előrébb vagyunk, de itt kellett volna talán kicsit tökösebbnek lenni. A Bilbaóban már nem éreztem a gólt, ritmust kellett volna váltanunk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: