HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 3., hétfő 13:01
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 3., hétfő 12:58
Megvan a bája, mikor a pélónövelő reklámok kitakarják a fél adást, ami 7 percenként, különös gyakorisággal gólok előtt elmegyGéci írta: Valahogy így...Csak vágod falun olyan a net, hogy csak szarabb streamet tudok akadás mentesen nézni, de az meg olyan mint a régi japán focis mese amibe egy passznál is csíkot húz a labda maga után
![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 3., hétfő 12:53
Valahogy így...wZoLee7 írta:nagy tv nagy hülyeség, kis stream kis idegesség
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 3., hétfő 12:51
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 3., hétfő 12:48
Ezt én is bírom ezekbe a streamekb, de inkább maradok a nagy tv-nél :ĐGT37 írta:Átlagban két percig üvöltik egy levegővétellel, hogy "golgolgolgolgolgolgol", vagy "golaaaazoooooo".
HozzászólásSzerző: Balii » 2014. február 3., hétfő 12:21
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. február 3., hétfő 11:56
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. február 3., hétfő 11:44
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 3., hétfő 11:40
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. február 3., hétfő 11:35
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 3., hétfő 11:27
Én portugált szoktam nézni... Azok még a játékosok neveit sem tudják kiejteni rendesen.wZoLee7 írta:erre csak annyit tudok írni...aki sport tv-n nézi a meccseket az vállalja ezt, ha utálod csináld azt amit én...egy spanyol stream és kész...nem értek belőle kb semmit, és a spanyolok mindenki minden góljánál elélveznek a kommentátor állásban
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 3., hétfő 11:13
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. február 3., hétfő 11:09
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 3., hétfő 10:39
Szerintem nem. Inkább sárgát ért az eset, mint pirosat.h3x0r írta:A barcas kollegaktol kerdem: Szerintetek igazsagos volt CR kiallitasa?
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. február 3., hétfő 9:49
pontosan. és azon a 25 percen kívül nem is nagyon volt gólveszély alatt a kapu. sikeresen átvészeltünk egy olyat amire senki sem számított ( mert nekem ne mondja senki, hogy tudta ez fog történni, a nyomás várható volt de nem ez) utána pedig visszább vettek az iramból és rögtön kiegyenlítődött az egész meccs, a második félidőt pedig mi irányítottuk. sajnos ez van, élete gólját lőtte a gyerek, ez rendre a madrid ellen történik meg, onnan pedig a bíró rossz ítélete megpecsételte az X-et.öhej megint ez a temetés....akkora vicc,amekkora nincs is...csak nézik ki a fejemből. Elég volt egy X vagy egy gyengébb játék,és egy mindent,de mindent beleadó bilbao,akik akkorát hajtottak a 15-40 perc között amire alig volt példa az én focinéző múltamban. Egyszer láttam ilyet egy sevilla realos egy félidő erejéig.....iszonyat mit mentek....
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 3., hétfő 9:06
Röhej megint ez a temetés....akkora vicc,amekkora nincs is...csak nézik ki a fejemből. Elég volt egy X vagy egy gyengébb játék
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 3., hétfő 7:00
dannen írta:úgy gondolom, hogy az első 45 percben nekünk momentumunk nem volt és nem azért mert az AB élete meccsét játszotta, hanem azért mert mi kritikán alulian teljesítettünk és erre persze, hogy felbátorodik az ellenfél. semmi különöset nem csináltak, csak tartották a labdát a helyzetek meg jöttek nekik automatikusan, mi meg nem tudtunk semmit csinálni csak bohóckodtunk. de hogy a nagy meccseken ebben a szezonban nem tudtunk jó játékot mutatni az is elmond valamit.R.M.C.F írta: úgy gondolod hogy az AB mindig így játszik? kétlem.
amúgy meg ha ez a bilbao ennyi gondot okozott nekünk most ( mert életük meccsén sem olyan jók mint egy bayern pl.), akkor előre félek a BLtől. nagyon rosszak voltunk ma is.
HozzászólásSzerző: Zidane » 2014. február 3., hétfő 0:10
Ez egyébként nálatok is megy...persze ettől még hülyeség.Meg hogy a Real ellen mindenki az utolsó véréig küzd, nekünk meg lefekszik az egész világ.
Ja..mert a meglököm az arcát meg az eltöröm az állkapcsát között nincs is több lehetőség...És akkor mi a piros, ha elájul az ellenfél, vagy eltörik az állkapcsa?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. február 3., hétfő 0:03
a meccset nem láttam, visszanéztem az esetet, hát szerintem az őt provokáló bilbaoi arc és a ronaldo cselekedete között nem volt egy "lapnyi" különbség, de azért azt súlyosnak éreztem volna, ha páros kiállítás lett volna.A barcas kollegaktol kerdem: Szerintetek igazsagos volt CR kiallitasa?
11 meccsen 9 győzelem, 2 döntetlen, 0 vereség volt a mai meccs előtt a hazai mérlegük.úgy gondolod hogy az AB mindig így játszik? kétlem.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. február 3., hétfő 0:01
Azt már kétlem, hogy többet kapna. A fejelgetés még feszítette utána a húrt, de nem esett túlzásba. Ha plusz meccset kapna, akkor az lenne az igazságtalan. Egyébként, ha a lökésnél lefekszik, akkor a Bilbao fejezi be 10 emberrel. Sajnos ilyen szégyen a mai futball, aki előbb dobja be magát az megy. Ezért is kezdem egyre kevesebbet nézni...realistahuni írta: Így van, nem értem mit kell ennyit bírózni, fészbuk is már tele van a vakbírós mémekkel, gyerekek ne már...
A szándékot is büntetik, Ronaldo meg szimplán bunkó volt. A piros megadható volt ahogy Anyaka is leírta már.
Ha ezért eltiltatja magát az Atma ellen akkor csinált igazából hatalmas butaságot.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem