dannen írta:R.M.C.F írta:
úgy gondolod hogy az AB mindig így játszik? kétlem.
úgy gondolom, hogy az első 45 percben nekünk momentumunk nem volt és nem azért mert az AB élete meccsét játszotta, hanem azért mert mi kritikán alulian teljesítettünk és erre persze, hogy felbátorodik az ellenfél. semmi különöset nem csináltak, csak tartották a labdát a helyzetek meg jöttek nekik automatikusan, mi meg nem tudtunk semmit csinálni csak bohóckodtunk. de hogy a nagy meccseken ebben a szezonban nem tudtunk jó játékot mutatni az is elmond valamit.
amúgy meg ha ez a bilbao ennyi gondot okozott nekünk most ( mert életük meccsén sem olyan jók mint egy bayern pl.), akkor előre félek a BLtől. nagyon rosszak voltunk ma is.
Teljesen másként látom,de ez van.
Más:
Hogy Cr kiállitása jogos volt-e? Miért, ez a lényeg? Ha igen,akkor két bilbaosnak is mennie kellett volna azért nézzünk már meg újra ha valaki előtt nem világos,még jó hogy nem majd beetetitek hogy még nekünk fújt.
Minden egyes esésükre fújt,kurva idegesitő volt a hozzáállása.....féltem hogy pepe el fog durranni,de ez csak ramosra és alonsora tért most ki. Szemét kis pö*ts volt,2x mentünk volna támadásban és a semmire visszafújta....az csak hab a tortán hogy 5mp-el a vége előtt képes lefújni,amikor még egy utolsó beivelésünk jött volna.
Röhej volt a biró maradjunk annyiban.
Más:
Röhej megint ez a temetés....akkora vicc,amekkora nincs is...csak nézik ki a fejemből. Elég volt egy X vagy egy gyengébb játék,és egy mindent,de mindent beleadó bilbao,akik akkorát hajtottak a 15-40 perc között amire alig volt példa az én focinéző múltamban. Egyszer láttam ilyet egy sevilla realos egy félidő erejéig.....iszonyat mit mentek....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.