Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. február 3., hétfő 1:19

Toky
:salute: de szeretem olvasni az írásaidat :agree:
Kép

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2014. február 3., hétfő 0:48

realistahuni írta:Idén meg egyik legfontosabb meccsünk volt ez, úgy gondolom sorrendbe a két Juve, a Barca és az Atma elleni meccsek után.

...
Ha valaki megfogalmaz egy kritikát ésszerű tényekkel(5 legfontosabb meccsből 1 győzelem) alátámasztva, akkor nem értem mi ez a nagyképű betámadás.
Neked ésszerű tények ezek? :roll:
Kinek legfontosabb? Ezek közül 3 bajnoki volt. Mindből van oda-visszavágó, de egy bajnoki idény 38 meccs. Attól, hogy ez még nehéz pálya, és a Barcelona is kikapott ugyanitt. Az AtMa pedig még jön ide.
Az meg, hogy a két Juve meccs a legfontosabb... A 2. meccsen 1 ponttal biztos továbbjutók voltunk. És volt még egy könnyebb meccs, amivel biztos csoportelsők. Minek törjék magukat így egy csoportmeccsen? A Schalke elleni, az fontos meccs lesz. Azt is elbuktuk már? Vagy ami most jön kupa meccseket? Játszunk még mind két riválissal, és ők is egymás ellen. És ahogy már mondtam, még az AtMa is jön ide.
És ahogy Géci is írta, első szezonja a csapatnak Ancelottival, akinek első szezonja ez spanyolban. Tudjuk mit hagyott hátra Mourinho (ha már valai felhozta). Akinek az első évében azért volt egy 5-0 is...
cart írta:Mért, szerinted az jól van, hogy Iscot leigazolták, aztán meg nincs is olyan poszt a csapatban, ahol játszani tudna? Illarráról meg mindent elárul, hogy Di Maria játszik helyette a középpályán...
Az ilyen hibák miatt nem fog a Real BL döntőt játszani, amíg az öreg Alonsot pátyolgatják, meg az olyan emberek mint Di Maria meg Benzema megkapják a 100. plusz lehetőséget is a bizonyításra, amikor már régen a csapat közelébe sem kéne lenniük. Ilyen mentalitás mellett felesleges ácsingózni a BL-re, meg hasonlókra.
Iscot tudtommal még Ancelotti előtt és Zidane ajánlására igazoltuk. És tud Ő játszani Alonso és egy btb középpályás mellett Modric helyén.
Illarra és di María szerepe és stílusa teljesen más. Ezt árulja el. :roll:
A másik, hogy ez meg nem Alonson ment el. Di María valóban ma igen sokszor rosszul helyezkedett, és nagy lyuk volt emiatt az Ő oldalán, de jelenleg nincs más (Casemiro nem megoldás, Illarra nem az a stílus, Khedira sérült, Isco védekezése kevés) arra a posztra. Modricot is szar volt, és nem csak az "ilyen társak" szöveg miatt. Benzema ma tényleg rosszul játszott, de az egész csapat pontatlan volt és kapkodott.
petiamadridista írta:Egyetlen komoly riválist sem tudtunk megverni. Jó persze a Juventust igen, de 11-11 ellen nemvoltunk túl meggyőzőek...
Persze tudom én, benne volt itt a pontvesztés, persze, de azért jó lett volna már egy rangadót is nyerni, ...
Idén nulla győzelem a nagy rangadókon, és a legjobb játékos se lesz a pályán...
Leírod, hogy nem győztünk le komoly riválist, aztán mondod, hogy de a Juventust, de az nem volt meggyőző, és utána tovább panaszkodsz, hogy akkor még sem győztünk le komoly riválist.
Anélkül is lehet bajnokságot nyerni, hogy legyőznénk pl a Barcát. A bajnokságot a legtöbb pontot gyűjtő csapat nyeri.
petiamadridista írta:ÉS ez a Cronaldo kiállítás nálam teljesen kiverte a biztosítékot. Így hogy fogunk kimenni az Atletico ellen???
Mondjuk Ronaldo nélkül? Az utóbbi időben Ő sem játszott túl rózsásan. Nem értem miért kell előre temetni a csapatot egy oda-visszavágós rendszerű meccsen.
petiamadridista írta:dzsi, nem írtam, hogy triplázni fog az Atletico de az elmúlt 22 forduló alapján messze ők a lekiegyensúlyozottabbak a bajnokságban. ez egyre nyilvánvalóbbnak tűnik.
(Tavasszal már nem is nagyon lesz idegenbeli rangadójuk.)
Mennek Bilbaoba (azaz ide) 03.30-án, az számít?
04.27. Valencia, utána Levante, utolsó forduló Barcelona...

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 3., hétfő 0:23

Jaj huni... Ùgy jössz ezzel az számítással mintha nem tudnád, hogy mi volt szezon kezdetekor... Sérülés, sérülés hátán, variációk tömkelege... Barca ellen kp se volt kb ezért kellet oda tenni Ramost...

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 3., hétfő 0:20

petiamadridista írta:
Nem, te sírsz állandóan, és eléggé unalmas már.
hát akkor ne olvasd.

De idén minek örüljek??
Egyetlen komoly riválist sem tudtunk megverni. Jó persze a Juventust igen, de 11-11 ellen nemvoltunk túl meggyőzőek.
Ha ma nyert volna Bilbaoban a csapat teljesen máshogy állnék hozzá a szerdához, de ehhez képest most sem sikerült.
Persze tudom én, benne volt itt a pontvesztés, persze, de azért jó lett volna már egy rangadót is nyerni, ÉS ez a Cronaldo kiállítás nálam teljesen kiverte a biztosítékot.
Így hogy fogunk kimenni az Atletico ellen???
Nem túl rózsás.

dzsi, nem írtam, hogy triplázni fog az Atletico de az elmúlt 22 forduló alapján messze ők a lekiegyensúlyozottabbak a bajnokságban. ez egyre nyilvánvalóbbnak tűnik.
Még játszunk az Aletico-val és a Barca-val, lesz még lehetőség rangadókat nyerni...Simán eltudom képzelni ,hogy az Atletico lesz a bajnok, de jelenleg az a helyzet,hogy 22 forduló után 3 pontra vagyunk az 1.helytől, ugyanannyi esélye van a bajnoki címre mind3 csapatnak...minden meccs más, attól,hogy nem nyertünk Bilbao-ban még nyerhetünk a Vicente Calderon-ban és attól ,hogy nem nyerjük meg a Liga-t megnyerhetjük a BL-t, semmi köze semminek egymáshoz, teljesen más atmoszféra,más a nyomás a csapatokon, másként reagál egy Bayern és egy Bilbao/Atletico a Real Madridra,másként reagálnak a csapatok egy bl elődöntőre vagy egy bajnoki meccsre...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. február 3., hétfő 0:05

petiamadridista írta:
Egy gyenge Valenciatól se kéne otthon kikapni.
Én már nem is a Barcelonától tartok..
Szerdán sírás lesz... CRonaldo nélkül...

Ősszel volt CR és tudjuk mi volt a vége. Meg kell dögleni a pályán minden labdáért, aztán akkor CR nélkül is el lehet verni a matracosokat. Ha meg ez nem megy, akkor CR sem húz ki egyedül a szarból.

A mai iksz amúgy nem ciki, a játék...na az már más téma. Az ilyen meccseken csúszni-mászni kell, ha máshogy nem megy, márpedig eddig nem megy. Ütni-vágni-harapni kell, ha arról van szó, nem nyüszíteni, ha bánt az ellenfél.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. február 2., vasárnap 23:57

hát akkor ne olvasd.

De idén minek örüljek??
Egyetlen komoly riválist sem tudtunk megverni. Jó persze a Juventust igen, de 11-11 ellen nemvoltunk túl meggyőzőek.
Ha ma nyert volna Bilbaoban a csapat teljesen máshogy állnék hozzá a szerdához, de ehhez képest most sem sikerült.
Persze tudom én, benne volt itt a pontvesztés, persze, de azért jó lett volna már egy rangadót is nyerni, ÉS ez a Cronaldo kiállítás nálam teljesen kiverte a biztosítékot.
Így hogy fogunk kimenni az Atletico ellen???
Nem túl rózsás.

dzsi, nem írtam, hogy triplázni fog az Atletico de az elmúlt 22 forduló alapján messze ők a lekiegyensúlyozottabbak a bajnokságban. ez egyre nyilvánvalóbbnak tűnik.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 2., vasárnap 23:51

2 hete még mindenki azt nyomatta,hogy az Atletico ki fog pukkanni és csak a Barcára kell figyelni.Most ,hogy a Barca meg van a matracosok meg mennek 3 ponttal, kiderült ,hogy már botlani sem fog az Atletico sőt triplázni fognak idén.

ááá egyszer könyvet kéne írni a szurkolói lélektanról (vagy már van?!).Érdemes párhuzamosan figyelni a Barca meg a Real szurkolók reakcióit, ahogy még csak nem is fordulónként hanem meccsenként(úgy hogy a rivális még nem játszott) temetik vagy magasztalják a 2 csapatot...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. február 2., vasárnap 23:50

petiamadridista írta:Szerdán sírás lesz... CRonaldo nélkül...

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. február 2., vasárnap 23:48

ateeemadrid írta: Sima 3-s a Barcának, pörögni fognak a törpék a Sevilla nem lesz nagy falat.

jaja...biztos. :lol: :lol:
Majd nézd meg nyugodtan, és utána is röhöghetsz :)
petiamadridista írta:Én már nem is a Barcelonától tartok..
Most lesz lehetőség megmutatnia a csapatnak, hogy CR nélkül is érnek vmit, bár ha ilyen lagymatag hangulatban játszunk, mint ma, akkor megnézhetjük magunkat, mert az Atma vért fog inni, és ennél a Bilbaonál is vehemensebben fognak menni.
Már alig várom a Pepe-Ramos vs Costa külön csatákat.

Zidane
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti

HozzászólásSzerző: Zidane » 2014. február 2., vasárnap 23:46

Ezt a gondolkodás módot sose értettem... Ha vki csinál vmit, amit nem kéne , akkor a másik is csinálhat ...
Lehet DeMArcost is ki kellett volna állítani ,azt nem mondtam hogy nem ,csak hogy voltak nekünk kedvező ítéletek is , és nem bírózni kell egyből , ha pontot veszítünk . Meg elvakultan ,habzó szájjal a bíró fejért követelni . Ennyi , mert ez nevetséges, ezen röhögünk , mikor a barcások ezt csinálják és itt ugyyanez megy .
De ha egyszer ma a Bilbaonak kedvezett, mit mondjak...h igen, de ügyes volt, csak mert a Barcások is ezt csinálják.
A játék képe alapján asszem igazságos a döntetlen, és lehet ez is marad, akkor is ha nem állítja ki C-t, de azzal a rossz ítélettel a maradék esélyünket is elvette, ráadásul a kövi meccsen se lesz a portugál.
Voltak nekünk is kedvező ítéletek, de fele annyi se amennyi a Bilbaonak...az h pl. Ander h hozta le egyetlen sárga nélkül a meccset, azt nem értem..azon kivül h szabályos szerelést nem tudott bemutatni, volt h 1 métere megnyúlt C meze miközbe ugrott volna ki a védők közül...ezeket h nem vette észre a tisztelt spori...

Nekem nincs komoly bajom az x-el, és nem értem egyeseknél a világ vége hangulatot, a 2. félidőre rendesen összekaptuk magunkat, helyzetünk azért lényegesen több volt, az első félidőben amikor lényegesen jobb volt a Bilbao, akkor is csak 2 helyzetet tudtak felmutatni...nagyon harcosak voltak de ez azért is működött mert partner volt a spori.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2014. február 2., vasárnap 23:44

ateeemadrid írta:ISTENEM. TAKAROGGYATOK MÁÁÁ!
Mért, szerinted az jól van, hogy Iscot leigazolták, aztán meg nincs is olyan poszt a csapatban, ahol játszani tudna? Illarráról meg mindent elárul, hogy Di Maria játszik helyette a középpályán...
Az ilyen hibák miatt nem fog a Real BL döntőt játszani, amíg az öreg Alonsot pátyolgatják, meg az olyan emberek mint Di Maria meg Benzema megkapják a 100. plusz lehetőséget is a bizonyításra, amikor már régen a csapat közelébe sem kéne lenniük. Ilyen mentalitás mellett felesleges ácsingózni a BL-re, meg hasonlókra.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. február 2., vasárnap 23:39

csak a bíró esetében nem csak a mostani meccsről van szó, legrosszabb esetben lehet elbukjuk az egész Kupát, ha tényleg 3 meccsre tiltják el és a Villarreal se egy kutyaütő csapat...
itt sokkal többről van szó, minta mostani meccsről... és mindezt emiatt az igazán intelligens spori miatt, akinek megye 2t kéne vezetnie a Gibraltári bajnokságban...

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. február 2., vasárnap 23:38

Egy gyenge Valenciatól se kéne otthon kikapni.
Én már nem is a Barcelonától tartok..

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. február 2., vasárnap 23:36

Zidane írta:

:lol: :lol: :lol: sírok

Nekünk kedveztek??? Ramosos eset semmi nem volt, SEMMI.
Xabi surolta a határt az tény, de a sárgás esetnél is labdát talált, ez a lassításból látszott...de mondjuk h ha szigorú a bíró akkor kiszórja 2 sárgával..ok. Akkor viszont De Marcos is kaphatott volna 2 sárgát, Ander meg 3-t...a CR eset meg világi vicc...3 meccsről beszélünk, egynek se kéne lennie?
A bíró hulladék volt, de h nekünk kedvezett, hát ez hatalmas...
Ezt a gondolkodás módot sose értettem... Ha vki csinál vmit, amit nem kéne , akkor a másik is csinálhat ...
Lehet DeMArcost is ki kellett volna állítani ,azt nem mondtam hogy nem ,csak hogy voltak nekünk kedvező ítéletek is , és nem bírózni kell egyből , ha pontot veszítünk . Meg elvakultan ,habzó szájjal a bíró fejért követelni . Ennyi , mert ez nevetséges, ezen röhögünk , mikor a barcások ezt csinálják és itt ugyyanez megy ...
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 2., vasárnap 23:36

petiamadridista írta:
Egy angol foci szurkoló sírva röhögne rajtatok amikor februárban 3pontos hátránynál bajnokká avatjátok az Atletico Madridot, egy BILBAO-ban elért döntetlen után.
De az az angol bajnokság.
Legalább egy ilyen meccset nyerni kellene, ha bajnokok akarunk lenni, ez kb... 120 éve így van Spanyolországban...
Egy idegenbeli rangadót hozni kell. Pláne most amikor 90 pontokért adják csak oda a ligát...
Csak megsúgom, az Atletico nyert már idegenben rangadót, ha elfelejtettétek volna.

Persze, az Osasuna óta behoztuk a Barcat, de még mindig nem vezetjük a ligát, hanem 3 pontos hátrányban vagyunk..
Egy gyenge Valenciatól se kéne otthon kikapni... Remélem érted mire gondolok... Amùgy itt mindenki idén kezdett nézni focit? Feltosztok... Megyek is aludni...

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. február 2., vasárnap 23:36

petiamadridista írta:
Egy angol foci szurkoló sírva röhögne rajtatok amikor februárban 3pontos hátránynál bajnokká avatjátok az Atletico Madridot, egy BILBAO-ban elért döntetlen után.
De az az angol bajnokság.
Legalább egy ilyen meccset nyerni kellene, ha bajnokok akarunk lenni, ez kb... 120 éve így van Spanyolországban...
Egy idegenbeli rangadót hozni kell. Pláne most amikor 90 pontokért adják csak oda a ligát...
Csak megsúgom, az Atletico nyert már idegenben rangadót, ha elfelejtettétek volna.
Jólvan, azért tényleg vicc ám ez... én is azt mondtam, hogy bármi lehet a végén. De az a bármi nálam azt jelenti, hogy bármi. De nem az, hogy elkönyveljük a 6. forduló után, mint te, hogy bajnok a Barcelona, mert -5 pont, most a 22-ben pedig az Atletico, mert -3 pont. Vedd már észre magad. Szarok voltunk, lesznek még ilyen meccsek, de miért nem lehet normálisan elviselni, főleg, mikor mindenki nehéz meccset várt? Minden pontvesztés után eljátszod ezt...

Hawer
Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, Jesé
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Hawer » 2014. február 2., vasárnap 23:36

realistahuni írta:
ISTENEM. TAKAROGGYATOK MÁÁÁ!
Kicsit magas lovon ülsz fiatal barátom...
Ha valaki megfogalmaz egy kritikát ésszerű tényekkel(5 legfontosabb meccsből 1 győzelem) alátámasztva, akkor nem értem mi ez a nagyképű betámadás. Ha nem értesz egyet azt fogalmazd meg kultúráltan legalább, mert ez a stílus eléggé bicskanyitogató. :sly:

Akkor majd én megfogalmazom. Pesszimistahuni. :mrgreen:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. február 2., vasárnap 23:35

petiamadridista írta:Aha... igen. Én a lehető legjobban az Atletico Madridot utálom, undorító csapatnak tartom, de 22 forduló után 3 ponttal vezetnek a Barca és a Real Madrid előtt, és nem úgy tűnik, mintha bukni akarnának, ők még Bilbaóban is nyerni tudtak (jó az kicsit más meccs volt, de akkor is..)
Nekem idén nagyon nem tűnnek lúzeroknak.
Jól van ne aggódj, majd kipukkad a lufijuk... nincs valami ütős cserepad, a kezdő csapat sem világsztárokból áll, előbb-utóbb elfogy a szufla, jön a BL is hamarosan nekik is, nem fogják tudni tartani a tempót.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2014. február 2., vasárnap 23:36-kor.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 2., vasárnap 23:34

ISTENEM. TAKAROGGYATOK MÁÁÁ!
Kicsit magas lovon ülsz fiatal barátom...
Ha valaki megfogalmaz egy kritikát ésszerű tényekkel(5 legfontosabb meccsből 1 győzelem) alátámasztva, akkor nem értem mi ez a nagyképű betámadás. Ha nem értesz egyet azt fogalmazd meg kultúráltan legalább, mert ez a stílus eléggé bicskanyitogató. :sly:

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. február 2., vasárnap 23:33

február 23 Osasuna idegenben, március 30 Bilbao idegenben, április 27 Valencia idegenben, május 30 Barcelona idegenben
ezek a meccsek még mind hátravannak az AM-nek, és ezen mi már mind túl vagyunk. inkább nézzük így

Vissza: