Azt már kétlem, hogy többet kapna. A fejelgetés még feszítette utána a húrt, de nem esett túlzásba. Ha plusz meccset kapna, akkor az lenne az igazságtalan. Egyébként, ha a lökésnél lefekszik, akkor a Bilbao fejezi be 10 emberrel. Sajnos ilyen szégyen a mai futball, aki előbb dobja be magát az megy. Ezért is kezdem egyre kevesebbet nézni...realistahuni írta: Így van, nem értem mit kell ennyit bírózni, fészbuk is már tele van a vakbírós mémekkel, gyerekek ne már...
A szándékot is büntetik, Ronaldo meg szimplán bunkó volt. A piros megadható volt ahogy Anyaka is leírta már.
Ha ezért eltiltatja magát az Atma ellen akkor csinált igazából hatalmas butaságot.

---
"Kalapács ütéssel meglökte, mert nem találta telibe a feje tetejét, vagy az orrát", akkor így kiegészítem, hogy véletlenül se kezdődjön a mondat egyes szavainak a kielemzése külön-külön. De legyen sárga lap. Írj nekik levelet, ha úgy jobb. Nekem teljesen mindegy mi lett volna, nem foglalkoztat a dolog, szép futball nem volt egyik fél részéről sem, innentől kezdve a többi nem érdekel.