Nem, te sírsz állandóan, és eléggé unalmas már.petiamadridista írta:Szerdán sírás lesz... CRonaldo nélkül...
Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
-
besteve7
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Majd nézd meg nyugodtan, és utána is röhöghetszateeemadrid írta: Sima 3-s a Barcának, pörögni fognak a törpék a Sevilla nem lesz nagy falat.
jaja...biztos.![]()
![]()
Most lesz lehetőség megmutatnia a csapatnak, hogy CR nélkül is érnek vmit, bár ha ilyen lagymatag hangulatban játszunk, mint ma, akkor megnézhetjük magunkat, mert az Atma vért fog inni, és ennél a Bilbaonál is vehemensebben fognak menni.petiamadridista írta:Én már nem is a Barcelonától tartok..
Szerdán sírás lesz... CRonaldo nélkül...
Már alig várom a Pepe-Ramos vs Costa külön csatákat.
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
De ha egyszer ma a Bilbaonak kedvezett, mit mondjak...h igen, de ügyes volt, csak mert a Barcások is ezt csinálják.Ezt a gondolkodás módot sose értettem... Ha vki csinál vmit, amit nem kéne , akkor a másik is csinálhat ...
Lehet DeMArcost is ki kellett volna állítani ,azt nem mondtam hogy nem ,csak hogy voltak nekünk kedvező ítéletek is , és nem bírózni kell egyből , ha pontot veszítünk . Meg elvakultan ,habzó szájjal a bíró fejért követelni . Ennyi , mert ez nevetséges, ezen röhögünk , mikor a barcások ezt csinálják és itt ugyyanez megy .
A játék képe alapján asszem igazságos a döntetlen, és lehet ez is marad, akkor is ha nem állítja ki C-t, de azzal a rossz ítélettel a maradék esélyünket is elvette, ráadásul a kövi meccsen se lesz a portugál.
Voltak nekünk is kedvező ítéletek, de fele annyi se amennyi a Bilbaonak...az h pl. Ander h hozta le egyetlen sárga nélkül a meccset, azt nem értem..azon kivül h szabályos szerelést nem tudott bemutatni, volt h 1 métere megnyúlt C meze miközbe ugrott volna ki a védők közül...ezeket h nem vette észre a tisztelt spori...
Nekem nincs komoly bajom az x-el, és nem értem egyeseknél a világ vége hangulatot, a 2. félidőre rendesen összekaptuk magunkat, helyzetünk azért lényegesen több volt, az első félidőben amikor lényegesen jobb volt a Bilbao, akkor is csak 2 helyzetet tudtak felmutatni...nagyon harcosak voltak de ez azért is működött mert partner volt a spori.
Mért, szerinted az jól van, hogy Iscot leigazolták, aztán meg nincs is olyan poszt a csapatban, ahol játszani tudna? Illarráról meg mindent elárul, hogy Di Maria játszik helyette a középpályán...ateeemadrid írta:ISTENEM. TAKAROGGYATOK MÁÁÁ!
Az ilyen hibák miatt nem fog a Real BL döntőt játszani, amíg az öreg Alonsot pátyolgatják, meg az olyan emberek mint Di Maria meg Benzema megkapják a 100. plusz lehetőséget is a bizonyításra, amikor már régen a csapat közelébe sem kéne lenniük. Ilyen mentalitás mellett felesleges ácsingózni a BL-re, meg hasonlókra.
csak a bíró esetében nem csak a mostani meccsről van szó, legrosszabb esetben lehet elbukjuk az egész Kupát, ha tényleg 3 meccsre tiltják el és a Villarreal se egy kutyaütő csapat...
itt sokkal többről van szó, minta mostani meccsről... és mindezt emiatt az igazán intelligens spori miatt, akinek megye 2t kéne vezetnie a Gibraltári bajnokságban...
itt sokkal többről van szó, minta mostani meccsről... és mindezt emiatt az igazán intelligens spori miatt, akinek megye 2t kéne vezetnie a Gibraltári bajnokságban...
-
petiamadridista
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Én már nem is a Barcelonától tartok..Egy gyenge Valenciatól se kéne otthon kikapni.
Szerdán sírás lesz... CRonaldo nélkül...
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Ezt a gondolkodás módot sose értettem... Ha vki csinál vmit, amit nem kéne , akkor a másik is csinálhat ...Zidane írta:
![]()
![]()
sírok
Nekünk kedveztek??? Ramosos eset semmi nem volt, SEMMI.
Xabi surolta a határt az tény, de a sárgás esetnél is labdát talált, ez a lassításból látszott...de mondjuk h ha szigorú a bíró akkor kiszórja 2 sárgával..ok. Akkor viszont De Marcos is kaphatott volna 2 sárgát, Ander meg 3-t...a CR eset meg világi vicc...3 meccsről beszélünk, egynek se kéne lennie?
A bíró hulladék volt, de h nekünk kedvezett, hát ez hatalmas...
Lehet DeMArcost is ki kellett volna állítani ,azt nem mondtam hogy nem ,csak hogy voltak nekünk kedvező ítéletek is , és nem bírózni kell egyből , ha pontot veszítünk . Meg elvakultan ,habzó szájjal a bíró fejért követelni . Ennyi , mert ez nevetséges, ezen röhögünk , mikor a barcások ezt csinálják és itt ugyyanez megy ...
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-
Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Egy gyenge Valenciatól se kéne otthon kikapni... Remélem érted mire gondolok... Amùgy itt mindenki idén kezdett nézni focit? Feltosztok... Megyek is aludni...petiamadridista írta:De az az angol bajnokság.Egy angol foci szurkoló sírva röhögne rajtatok amikor februárban 3pontos hátránynál bajnokká avatjátok az Atletico Madridot, egy BILBAO-ban elért döntetlen után.
Legalább egy ilyen meccset nyerni kellene, ha bajnokok akarunk lenni, ez kb... 120 éve így van Spanyolországban...
Egy idegenbeli rangadót hozni kell. Pláne most amikor 90 pontokért adják csak oda a ligát...
Csak megsúgom, az Atletico nyert már idegenben rangadót, ha elfelejtettétek volna.
Persze, az Osasuna óta behoztuk a Barcat, de még mindig nem vezetjük a ligát, hanem 3 pontos hátrányban vagyunk..
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Jólvan, azért tényleg vicc ám ez... én is azt mondtam, hogy bármi lehet a végén. De az a bármi nálam azt jelenti, hogy bármi. De nem az, hogy elkönyveljük a 6. forduló után, mint te, hogy bajnok a Barcelona, mert -5 pont, most a 22-ben pedig az Atletico, mert -3 pont. Vedd már észre magad. Szarok voltunk, lesznek még ilyen meccsek, de miért nem lehet normálisan elviselni, főleg, mikor mindenki nehéz meccset várt? Minden pontvesztés után eljátszod ezt...petiamadridista írta:De az az angol bajnokság.Egy angol foci szurkoló sírva röhögne rajtatok amikor februárban 3pontos hátránynál bajnokká avatjátok az Atletico Madridot, egy BILBAO-ban elért döntetlen után.
Legalább egy ilyen meccset nyerni kellene, ha bajnokok akarunk lenni, ez kb... 120 éve így van Spanyolországban...
Egy idegenbeli rangadót hozni kell. Pláne most amikor 90 pontokért adják csak oda a ligát...
Csak megsúgom, az Atletico nyert már idegenben rangadót, ha elfelejtettétek volna.
- Hawer
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, Jesé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
realistahuni írta:Kicsit magas lovon ülsz fiatal barátom...ISTENEM. TAKAROGGYATOK MÁÁÁ!
Ha valaki megfogalmaz egy kritikát ésszerű tényekkel(5 legfontosabb meccsből 1 győzelem) alátámasztva, akkor nem értem mi ez a nagyképű betámadás. Ha nem értesz egyet azt fogalmazd meg kultúráltan legalább, mert ez a stílus eléggé bicskanyitogató.
Akkor majd én megfogalmazom. Pesszimistahuni.
Jól van ne aggódj, majd kipukkad a lufijuk... nincs valami ütős cserepad, a kezdő csapat sem világsztárokból áll, előbb-utóbb elfogy a szufla, jön a BL is hamarosan nekik is, nem fogják tudni tartani a tempót.petiamadridista írta:Aha... igen. Én a lehető legjobban az Atletico Madridot utálom, undorító csapatnak tartom, de 22 forduló után 3 ponttal vezetnek a Barca és a Real Madrid előtt, és nem úgy tűnik, mintha bukni akarnának, ők még Bilbaóban is nyerni tudtak (jó az kicsit más meccs volt, de akkor is..)
Nekem idén nagyon nem tűnnek lúzeroknak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2014. február 2., vasárnap 23:36-kor.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Kicsit magas lovon ülsz fiatal barátom...ISTENEM. TAKAROGGYATOK MÁÁÁ!
Ha valaki megfogalmaz egy kritikát ésszerű tényekkel(5 legfontosabb meccsből 1 győzelem) alátámasztva, akkor nem értem mi ez a nagyképű betámadás. Ha nem értesz egyet azt fogalmazd meg kultúráltan legalább, mert ez a stílus eléggé bicskanyitogató.
-
revolver
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
február 23 Osasuna idegenben, március 30 Bilbao idegenben, április 27 Valencia idegenben, május 30 Barcelona idegenben
ezek a meccsek még mind hátravannak az AM-nek, és ezen mi már mind túl vagyunk. inkább nézzük így
ezek a meccsek még mind hátravannak az AM-nek, és ezen mi már mind túl vagyunk. inkább nézzük így
- Hawer
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, Jesé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mondasz valamit,Boky írta:a pánikolóknak üzenném, hogy a legfontosabb meccseken már ott lesz khedira, gond egy szál se.
Azért kíváncsi vagyok hogy a herceg visszatérésével mi változik. Bár szerintem DM kerül ki a kezdőből, mert Modric és Alonso is alap.
Amúgy akik most temetik a csapatot, azok mit kapnak?
AtM úgyis fog még kikapni, ha más nem akkor tőlünk.
Akik most ezt csinálják az meg nézzen gombfocit.
-
nusser
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Raúl, Guti
- Kedvenc csapatod: szerinted?1PCJ1
én nem temetem a csapatot, de dzsi amúgy egy angol fan csak sírna egy ilyen lélektelen produkció után amit ma lenyomtak a srácok. Kezd elegem lenni, hogy a meccseinkből,kb 20 nagy ritkán 30 perc amire azt mondhatom lé játék valami értékelhetőt.
Ancelotti nagy taktikai húzása: középpálya hátra a védőknek, ők előre kúrják, hátha valaki elől leveszi. Persze erre Benzema esetében esély nincs...de legalább, ha lenne egy kontrára esélyünk azt is jó százalákkal akasztja meg a gall..
Nekem nem az a bajom, hogy nem vagyunk partiba, mert persze van esélyünk, mi vagyunk a madrid...de a játék képe még a murinho félénél is gyászosabb....a katalánok meg gyengék idén, de így se tudjuk megelőzni őket...josénál, ilyenkor már forrongott a fórum hogy jaj mi ez a szar...hát nehéz eldönteni, hogy ancelotti nem hozott-e össze valami, nagyobb szart...
a kp, di mariaval irányító szerepkörbe, meg hagyjuk is
Ancelotti nagy taktikai húzása: középpálya hátra a védőknek, ők előre kúrják, hátha valaki elől leveszi. Persze erre Benzema esetében esély nincs...de legalább, ha lenne egy kontrára esélyünk azt is jó százalákkal akasztja meg a gall..
Nekem nem az a bajom, hogy nem vagyunk partiba, mert persze van esélyünk, mi vagyunk a madrid...de a játék képe még a murinho félénél is gyászosabb....a katalánok meg gyengék idén, de így se tudjuk megelőzni őket...josénál, ilyenkor már forrongott a fórum hogy jaj mi ez a szar...hát nehéz eldönteni, hogy ancelotti nem hozott-e össze valami, nagyobb szart...
a kp, di mariaval irányító szerepkörbe, meg hagyjuk is
-
petiamadridista
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
De az az angol bajnokság.Egy angol foci szurkoló sírva röhögne rajtatok amikor februárban 3pontos hátránynál bajnokká avatjátok az Atletico Madridot, egy BILBAO-ban elért döntetlen után.
Persze, az Osasuna óta behoztuk a Barcat, de még mindig nem vezetjük a ligát, hanem 3 pontos hátrányban vagyunk..
az egész csapat kuka volt, egyedül Lopezre nem tudok egy rossz szót sem mondani...
- ateeemadrid
ISTENEM. TAKAROGGYATOK MÁÁÁ!Isco meg Illarrat is megvették, aztán szóhoz se nagyon jutnak. Kidobott pénz volt mind a kettő.
annyi hülyeséget tudtok itt összehordani egy kis csalódottság miatt, hogy borzasztó.
nemnyerünk semmit, elúszott a bajnokság, köcsög ancselotti, szar igazolások, stbstb...
hihetetlenek vagytok baszki.
egy rohadt nehéz helyszínen játszottuk döntetlent, úgy hogy 15 percen keresztül emberhátrányban voltunk, és egyértelműen ellenünk fújt a bíró. oké, illett volna nyerni, én is haragszok a csapatra, de azért faszom, álljon már meg a menet.
ez még nem a világvége.
te a legutóbbi pontvesztésünknél elkönyvelted, hogy esélyünk sincs a bajnokságra, azóta behoztuk a barcát.amíg az ilyen meccseket nem tudjuk megnyerni addig nem lesz itt trófea.. semmilyen.
rémlik?
jaja...biztos.Sima 3-s a Barcának, pörögni fognak a törpék a Sevilla nem lesz nagy falat.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
a pánikolóknak üzenném, hogy a legfontosabb meccseken már ott lesz khedira, gond egy szál se.
-
Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Csodálkoztok, ha valaki hisztizik... Értem. Akkor lehet velem van a baj, mert ilyen szintű játékvezetés közepette, nekem is eldurrana az agyam...