MorataMartin írta: Komolyan szted Drenthe féle karrier felé tart? Vagy Di Maria nem játszott rosszabbul Jesénél. Hihetetlen, hogy sokan még mindig nem ismerik el Jesét!
A Drenthe féle karriert az éneklésre értette. -_-

Hatalmas arc Jesé

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2014. február 4., kedd 16:27
MorataMartin írta: Komolyan szted Drenthe féle karrier felé tart? Vagy Di Maria nem játszott rosszabbul Jesénél. Hihetetlen, hogy sokan még mindig nem ismerik el Jesét!
A Drenthe féle karriert az éneklésre értette. -_-
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 4., kedd 16:03
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. február 4., kedd 15:07
Komolyan szted Drenthe féle karrier felé tart? Vagy Di Maria nem játszott rosszabbul Jesénél. Hihetetlen, hogy sokan még mindig nem ismerik el Jesét!Kerlon írta:Az itt hosszú távon kevés lesz, hogy nem volt jó, de negatívan se tűnt ki. Addig jó míg egyszer kétszer lő egy gólt (fontosat) és míg a két nagy nem indul be, mert se CR, se Bale nem játszik az elmúlt időszakban jól. Bár Ronaldo klasszisán azért sok kijön egy-egy meccsen, de összességében őt is gyengének érzem. Amúgy ahogy írtad szerencsére Jesének most lesz alkalma komoly meccseket játszani és most, hogy Ronaldo valószínűleg nem lesz, akkor mehet a bal szélre. Kíváncsi leszek rá.
Amúgy a gyerek Drenthe féle karriert nyom:Elvileg ő énekel, egy barcás haverom mutatta.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. február 4., kedd 15:05
Drenthe, olyan, mint Courtis:DHawer írta:Nem az én stílusom, de inkább focizz haver a góljaid jobban bírom.![]()
Ha már Drenthe, neki meg inkább a rap fekszik mint a foci
HozzászólásSzerző: Hawer » 2014. február 3., hétfő 15:56
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 3., hétfő 15:48
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 2., vasárnap 23:41
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. február 2., vasárnap 16:36
nem egészen erre gondoltamericco írta:"Lehet el kéne igazolnom a Getaféba, ott alapkezdő lehetnék"Gascoigne írta:Mit érezhet Jesé?
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. február 2., vasárnap 14:56
"Lehet el kéne igazolnom a Getaféba, ott alapkezdő lehetnék"Gascoigne írta:Mit érezhet Jesé?
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. február 2., vasárnap 14:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 30., csütörtök 20:45
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 30., csütörtök 20:30
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 30., csütörtök 20:09
én pl még bírtam is mindkettőt...Kakanak sajnos nem jött ki a lépés, Caletti meg az egyik leghűségesebb madridista volt, de ő is érezte, hogy váltani kellKerlon írta:Mi bajod volt tavaly Kakával meg Callejónnal?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 30., csütörtök 19:26
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. január 30., csütörtök 19:14
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 30., csütörtök 19:08
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 30., csütörtök 18:19
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. január 30., csütörtök 18:05
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. január 30., csütörtök 18:01
jó, Raúl fiatalabb is volt nála vagy két évvel, szóval ez a stat nem sokat ér. ettől függetlenül elégedett vagyok vele, szép és jó dolgokat művel, de nem kell kölyökként kezelni. az ő korában Cé és Messi már brutális húzóemberek voltak. én Jeséből is sokat kinézek, de ahhoz töretlenül kell fejlődnie.Sokan inkább Ronaldóhoz hasonlítják, de a legendás madridi 7-es statisztikáit már túlszárnyalta. Raúl első évében 21 találkozón 8 gólt és 2 gólpasszt jegyzett, Jesé 591 percett töltött a pályán a 21 tétmérkőzés alatt, 4 találatot és 5 asszisztot produkált. Percekre leosztva Jesé 149 percenként talál be, ami jobb, mint Raúl gólátlaga az első szezonjában.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. január 30., csütörtök 17:52
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem