Neked ésszerű tények ezek?realistahuni írta:Idén meg egyik legfontosabb meccsünk volt ez, úgy gondolom sorrendbe a két Juve, a Barca és az Atma elleni meccsek után.
...
Ha valaki megfogalmaz egy kritikát ésszerű tényekkel(5 legfontosabb meccsből 1 győzelem) alátámasztva, akkor nem értem mi ez a nagyképű betámadás.
Kinek legfontosabb? Ezek közül 3 bajnoki volt. Mindből van oda-visszavágó, de egy bajnoki idény 38 meccs. Attól, hogy ez még nehéz pálya, és a Barcelona is kikapott ugyanitt. Az AtMa pedig még jön ide.
Az meg, hogy a két Juve meccs a legfontosabb... A 2. meccsen 1 ponttal biztos továbbjutók voltunk. És volt még egy könnyebb meccs, amivel biztos csoportelsők. Minek törjék magukat így egy csoportmeccsen? A Schalke elleni, az fontos meccs lesz. Azt is elbuktuk már? Vagy ami most jön kupa meccseket? Játszunk még mind két riválissal, és ők is egymás ellen. És ahogy már mondtam, még az AtMa is jön ide.
És ahogy Géci is írta, első szezonja a csapatnak Ancelottival, akinek első szezonja ez spanyolban. Tudjuk mit hagyott hátra Mourinho (ha már valai felhozta). Akinek az első évében azért volt egy 5-0 is...
Iscot tudtommal még Ancelotti előtt és Zidane ajánlására igazoltuk. És tud Ő játszani Alonso és egy btb középpályás mellett Modric helyén.cart írta:Mért, szerinted az jól van, hogy Iscot leigazolták, aztán meg nincs is olyan poszt a csapatban, ahol játszani tudna? Illarráról meg mindent elárul, hogy Di Maria játszik helyette a középpályán...
Az ilyen hibák miatt nem fog a Real BL döntőt játszani, amíg az öreg Alonsot pátyolgatják, meg az olyan emberek mint Di Maria meg Benzema megkapják a 100. plusz lehetőséget is a bizonyításra, amikor már régen a csapat közelébe sem kéne lenniük. Ilyen mentalitás mellett felesleges ácsingózni a BL-re, meg hasonlókra.
Illarra és di María szerepe és stílusa teljesen más. Ezt árulja el.
A másik, hogy ez meg nem Alonson ment el. Di María valóban ma igen sokszor rosszul helyezkedett, és nagy lyuk volt emiatt az Ő oldalán, de jelenleg nincs más (Casemiro nem megoldás, Illarra nem az a stílus, Khedira sérült, Isco védekezése kevés) arra a posztra. Modricot is szar volt, és nem csak az "ilyen társak" szöveg miatt. Benzema ma tényleg rosszul játszott, de az egész csapat pontatlan volt és kapkodott.
Leírod, hogy nem győztünk le komoly riválist, aztán mondod, hogy de a Juventust, de az nem volt meggyőző, és utána tovább panaszkodsz, hogy akkor még sem győztünk le komoly riválist.petiamadridista írta:Egyetlen komoly riválist sem tudtunk megverni. Jó persze a Juventust igen, de 11-11 ellen nemvoltunk túl meggyőzőek...
Persze tudom én, benne volt itt a pontvesztés, persze, de azért jó lett volna már egy rangadót is nyerni, ...
Idén nulla győzelem a nagy rangadókon, és a legjobb játékos se lesz a pályán...
Anélkül is lehet bajnokságot nyerni, hogy legyőznénk pl a Barcát. A bajnokságot a legtöbb pontot gyűjtő csapat nyeri.
Mondjuk Ronaldo nélkül? Az utóbbi időben Ő sem játszott túl rózsásan. Nem értem miért kell előre temetni a csapatot egy oda-visszavágós rendszerű meccsen.petiamadridista írta:ÉS ez a Cronaldo kiállítás nálam teljesen kiverte a biztosítékot. Így hogy fogunk kimenni az Atletico ellen???
Mennek Bilbaoba (azaz ide) 03.30-án, az számít?petiamadridista írta:dzsi, nem írtam, hogy triplázni fog az Atletico de az elmúlt 22 forduló alapján messze ők a lekiegyensúlyozottabbak a bajnokságban. ez egyre nyilvánvalóbbnak tűnik.
(Tavasszal már nem is nagyon lesz idegenbeli rangadójuk.)
04.27. Valencia, utána Levante, utolsó forduló Barcelona...