Ezt a gondolkodás módot sose értettem... Ha vki csinál vmit, amit nem kéne , akkor a másik is csinálhat ...
Lehet DeMArcost is ki kellett volna állítani ,azt nem mondtam hogy nem ,csak hogy voltak nekünk kedvező ítéletek is , és nem bírózni kell egyből , ha pontot veszítünk . Meg elvakultan ,habzó szájjal a bíró fejért követelni . Ennyi , mert ez nevetséges, ezen röhögünk , mikor a barcások ezt csinálják és itt ugyyanez megy .
De ha egyszer ma a Bilbaonak kedvezett, mit mondjak...h igen, de ügyes volt, csak mert a Barcások is ezt csinálják.
A játék képe alapján asszem igazságos a döntetlen, és lehet ez is marad, akkor is ha nem állítja ki C-t, de azzal a rossz ítélettel a maradék esélyünket is elvette, ráadásul a kövi meccsen se lesz a portugál.
Voltak nekünk is kedvező ítéletek, de fele annyi se amennyi a Bilbaonak...az h pl. Ander h hozta le egyetlen sárga nélkül a meccset, azt nem értem..azon kivül h szabályos szerelést nem tudott bemutatni, volt h 1 métere megnyúlt C meze miközbe ugrott volna ki a védők közül...ezeket h nem vette észre a tisztelt spori...
Nekem nincs komoly bajom az x-el, és nem értem egyeseknél a világ vége hangulatot, a 2. félidőre rendesen összekaptuk magunkat, helyzetünk azért lényegesen több volt, az első félidőben amikor lényegesen jobb volt a Bilbao, akkor is csak 2 helyzetet tudtak felmutatni...nagyon harcosak voltak de ez azért is működött mert partner volt a spori.