Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. február 2., vasárnap 23:38

Egy gyenge Valenciatól se kéne otthon kikapni.
Én már nem is a Barcelonától tartok..
Szerdán sírás lesz... CRonaldo nélkül...

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. február 2., vasárnap 23:36

Zidane írta:

:lol: :lol: :lol: sírok

Nekünk kedveztek??? Ramosos eset semmi nem volt, SEMMI.
Xabi surolta a határt az tény, de a sárgás esetnél is labdát talált, ez a lassításból látszott...de mondjuk h ha szigorú a bíró akkor kiszórja 2 sárgával..ok. Akkor viszont De Marcos is kaphatott volna 2 sárgát, Ander meg 3-t...a CR eset meg világi vicc...3 meccsről beszélünk, egynek se kéne lennie?
A bíró hulladék volt, de h nekünk kedvezett, hát ez hatalmas...
Ezt a gondolkodás módot sose értettem... Ha vki csinál vmit, amit nem kéne , akkor a másik is csinálhat ...
Lehet DeMArcost is ki kellett volna állítani ,azt nem mondtam hogy nem ,csak hogy voltak nekünk kedvező ítéletek is , és nem bírózni kell egyből , ha pontot veszítünk . Meg elvakultan ,habzó szájjal a bíró fejért követelni . Ennyi , mert ez nevetséges, ezen röhögünk , mikor a barcások ezt csinálják és itt ugyyanez megy ...
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 2., vasárnap 23:36

petiamadridista írta:
Egy angol foci szurkoló sírva röhögne rajtatok amikor februárban 3pontos hátránynál bajnokká avatjátok az Atletico Madridot, egy BILBAO-ban elért döntetlen után.
De az az angol bajnokság.
Legalább egy ilyen meccset nyerni kellene, ha bajnokok akarunk lenni, ez kb... 120 éve így van Spanyolországban...
Egy idegenbeli rangadót hozni kell. Pláne most amikor 90 pontokért adják csak oda a ligát...
Csak megsúgom, az Atletico nyert már idegenben rangadót, ha elfelejtettétek volna.

Persze, az Osasuna óta behoztuk a Barcat, de még mindig nem vezetjük a ligát, hanem 3 pontos hátrányban vagyunk..
Egy gyenge Valenciatól se kéne otthon kikapni... Remélem érted mire gondolok... Amùgy itt mindenki idén kezdett nézni focit? Feltosztok... Megyek is aludni...

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. február 2., vasárnap 23:36

petiamadridista írta:
Egy angol foci szurkoló sírva röhögne rajtatok amikor februárban 3pontos hátránynál bajnokká avatjátok az Atletico Madridot, egy BILBAO-ban elért döntetlen után.
Legalább egy ilyen meccset nyerni kellene, ha bajnokok akarunk lenni, ez kb... 120 éve így van Spanyolországban...
Egy idegenbeli rangadót hozni kell. Pláne most amikor 90 pontokért adják csak oda a ligát...
Csak megsúgom, az Atletico nyert már idegenben rangadót, ha elfelejtettétek volna.
Jólvan, azért tényleg vicc ám ez... én is azt mondtam, hogy bármi lehet a végén. De az a bármi nálam azt jelenti, hogy bármi. De nem az, hogy elkönyveljük a 6. forduló után, mint te, hogy bajnok a Barcelona, mert -5 pont, most a 22-ben pedig az Atletico, mert -3 pont. Vedd már észre magad. Szarok voltunk, lesznek még ilyen meccsek, de miért nem lehet normálisan elviselni, főleg, mikor mindenki nehéz meccset várt? Minden pontvesztés után eljátszod ezt...

Hawer
Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, Jesé
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Hawer » 2014. február 2., vasárnap 23:36

realistahuni írta:
ISTENEM. TAKAROGGYATOK MÁÁÁ!
Kicsit magas lovon ülsz fiatal barátom...
Ha valaki megfogalmaz egy kritikát ésszerű tényekkel(5 legfontosabb meccsből 1 győzelem) alátámasztva, akkor nem értem mi ez a nagyképű betámadás. Ha nem értesz egyet azt fogalmazd meg kultúráltan legalább, mert ez a stílus eléggé bicskanyitogató. :sly:

Akkor majd én megfogalmazom. Pesszimistahuni. :mrgreen:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. február 2., vasárnap 23:35

petiamadridista írta:Aha... igen. Én a lehető legjobban az Atletico Madridot utálom, undorító csapatnak tartom, de 22 forduló után 3 ponttal vezetnek a Barca és a Real Madrid előtt, és nem úgy tűnik, mintha bukni akarnának, ők még Bilbaóban is nyerni tudtak (jó az kicsit más meccs volt, de akkor is..)
Nekem idén nagyon nem tűnnek lúzeroknak.
Jól van ne aggódj, majd kipukkad a lufijuk... nincs valami ütős cserepad, a kezdő csapat sem világsztárokból áll, előbb-utóbb elfogy a szufla, jön a BL is hamarosan nekik is, nem fogják tudni tartani a tempót.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2014. február 2., vasárnap 23:36-kor.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 2., vasárnap 23:34

Kicsit magas lovon ülsz fiatal barátom...
Ha valaki megfogalmaz egy kritikát ésszerű tényekkel(5 legfontosabb meccsből 1 győzelem) alátámasztva, akkor nem értem mi ez a nagyképű betámadás. Ha nem értesz egyet azt fogalmazd meg kultúráltan legalább, mert ez a stílus eléggé bicskanyitogató. :sly:

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. február 2., vasárnap 23:33

február 23 Osasuna idegenben, március 30 Bilbao idegenben, április 27 Valencia idegenben, május 30 Barcelona idegenben
ezek a meccsek még mind hátravannak az AM-nek, és ezen mi már mind túl vagyunk. inkább nézzük így

Hawer
Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, Jesé
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Hawer » 2014. február 2., vasárnap 23:32

Boky írta:a pánikolóknak üzenném, hogy a legfontosabb meccseken már ott lesz khedira, gond egy szál se.
Mondasz valamit, :mrgreen:
Azért kíváncsi vagyok hogy a herceg visszatérésével mi változik. Bár szerintem DM kerül ki a kezdőből, mert Modric és Alonso is alap.

Amúgy akik most temetik a csapatot, azok mit kapnak? :lol:
AtM úgyis fog még kikapni, ha más nem akkor tőlünk. :mrgreen: Korai temetni a csapatot 22 forduló után és persze ilyen állásnál 57,54,54...
Akik most ezt csinálják az meg nézzen gombfocit. :banplz:

nusser
Kedvenc játékosaid: Redondo, Raúl, Guti
Kedvenc csapatod: szerinted?1PCJ1

HozzászólásSzerző: nusser » 2014. február 2., vasárnap 23:32

én nem temetem a csapatot, de dzsi amúgy egy angol fan csak sírna egy ilyen lélektelen produkció után amit ma lenyomtak a srácok. Kezd elegem lenni, hogy a meccseinkből,kb 20 nagy ritkán 30 perc amire azt mondhatom lé játék valami értékelhetőt.
Ancelotti nagy taktikai húzása: középpálya hátra a védőknek, ők előre kúrják, hátha valaki elől leveszi. Persze erre Benzema esetében esély nincs...de legalább, ha lenne egy kontrára esélyünk azt is jó százalákkal akasztja meg a gall..
Nekem nem az a bajom, hogy nem vagyunk partiba, mert persze van esélyünk, mi vagyunk a madrid...de a játék képe még a murinho félénél is gyászosabb....a katalánok meg gyengék idén, de így se tudjuk megelőzni őket...josénál, ilyenkor már forrongott a fórum hogy jaj mi ez a szar...hát nehéz eldönteni, hogy ancelotti nem hozott-e össze valami, nagyobb szart...

a kp, di mariaval irányító szerepkörbe, meg hagyjuk is

petiamadridista

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. február 2., vasárnap 23:30

Persze, az Osasuna óta behoztuk a Barcat, de még mindig nem vezetjük a ligát, hanem 3 pontos hátrányban vagyunk..

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. február 2., vasárnap 23:28

az egész csapat kuka volt, egyedül Lopezre nem tudok egy rossz szót sem mondani... :coffee:

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. február 2., vasárnap 23:26

Isco meg Illarrat is megvették, aztán szóhoz se nagyon jutnak. Kidobott pénz volt mind a kettő.

annyi hülyeséget tudtok itt összehordani egy kis csalódottság miatt, hogy borzasztó.
nemnyerünk semmit, elúszott a bajnokság, köcsög ancselotti, szar igazolások, stbstb...

hihetetlenek vagytok baszki.
egy rohadt nehéz helyszínen játszottuk döntetlent, úgy hogy 15 percen keresztül emberhátrányban voltunk, és egyértelműen ellenünk fújt a bíró. oké, illett volna nyerni, én is haragszok a csapatra, de azért faszom, álljon már meg a menet.
ez még nem a világvége.
amíg az ilyen meccseket nem tudjuk megnyerni addig nem lesz itt trófea.. semmilyen.
te a legutóbbi pontvesztésünknél elkönyvelted, hogy esélyünk sincs a bajnokságra, azóta behoztuk a barcát.
rémlik?
Sima 3-s a Barcának, pörögni fognak a törpék a Sevilla nem lesz nagy falat.
jaja...biztos. :lol: :lol:

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. február 2., vasárnap 23:25

a pánikolóknak üzenném, hogy a legfontosabb meccseken már ott lesz khedira, gond egy szál se.

:lol:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 2., vasárnap 23:25

Csodálkoztok, ha valaki hisztizik... Értem. Akkor lehet velem van a baj, mert ilyen szintű játékvezetés közepette, nekem is eldurrana az agyam...

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. február 2., vasárnap 23:24

Remy írta:Amúgy kövi fordulóban a barca megint bukni fog, mert a Sevilla hazain nem adja soha könnyen magát, és ki vannak éhezve a sikerre.
Sima 3-s a Barcának, pörögni fognak a törpék a Sevilla nem lesz nagy falat.
Remy írta:Az nem küzdés amúgy, amit mi csinálunk. Felpörgünk, mert a játékosállomány képes arra, hogy fél gőzön is jobb, mint a legtöbb csapat, de erőn felül egyszerűen nem vagyunk képesek küzdeni. Szomorú, de ez van.
Hozzuk vissza Capellot, ő gatyába szedné a társaságot.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 2., vasárnap 23:23

petiamadridista írta:borzalmas volt.
vezéráldozattal méghozzá...
amíg az ilyen meccseket nem tudjuk megnyerni addig nem lesz itt trófea.. semmilyen.

Ez a bajnokság meg az Atletico Madridé lesz, egyre inkább ezt érzem..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Atletico 57
Barcelona 54
Real Madrid 54

Esélyünk nincs a bajnokságra...
Én nem tudom,hogy csak nekem van-e ilyen különleges képességem,hogy higgadtan reagáljam le az ilyen meccseket, behoztuk a Barcá-t túl vagyunk a szezon egyik legnehezebb meccsén(ilyen nehéz meccsek még a BL-ben is ritkán vannak,tökmind1 hogy Bayern vagy Bilbao) ráadásul a bíró is teljesen vakon volt...

amikor 11 ponttal vezettük a ligát 2012-ben nem jött össze a BL, amikor -15 ponttal voltunk tavaly nem jött össze a BL...semmi köze a liga meccseknek a BL-hez, vagy a kupához...

Hétről hétre változhatnak a pozíciók, ilyen egy rendes bajnokság, nem olyan amit az elmúlt években láttatok...
Egy angol foci szurkoló sírva röhögne rajtatok amikor februárban 3pontos hátránynál bajnokká avatjátok az Atletico Madridot, egy BILBAO-ban elért döntetlen után. :lol:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Zidane
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti

HozzászólásSzerző: Zidane » 2014. február 2., vasárnap 23:22

Te mit néztél ? Jó a végén a piros az vicc kategória , de előtte meg sorra kedveztek nekünk az ítéletek. Nem a bíróra kell fogni , ne legyünk már nevetségesek.
Ramos a 16-on belül lökte DeMarcost(nembizztos) és rátaposott a csávó vádlijára , ezután elegánsan kirúgta a labdát ... Erről beszélek.
Meg Xabi undorító szereléséről, meg volt nem egy becsúszása hátulról , ami nem labdát talált .

De lehet bírózni ,csak észre kéne venni azt is , amikor nekünk "segít".

A piros meg fellebbezve lesz szerintem.

:lol: :lol: :lol: sírok

Nekünk kedveztek??? Ramosos eset semmi nem volt, SEMMI.
Xabi surolta a határt az tény, de a sárgás esetnél is labdát talált, ez a lassításból látszott...de mondjuk h ha szigorú a bíró akkor kiszórja 2 sárgával..ok. Akkor viszont De Marcos is kaphatott volna 2 sárgát, Ander meg 3-t...a CR eset meg világi vicc...3 meccsről beszélünk, egynek se kéne lennie?
A bíró hulladék volt, de h nekünk kedvezett, hát ez hatalmas...

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2014. február 2., vasárnap 23:22

Isco meg Illarrat is megvették, aztán szóhoz se nagyon jutnak. Kidobott pénz volt mind a kettő.

petiamadridista

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. február 2., vasárnap 23:21

De ezt mindenki tudja, mert még mindig visszhangzik az idióta üvöltése. Mintha a BL döntő utolsó percében esett volna a gól, kicsit sem Barcás a tag
Ez az ember ne legyen többet kommentátor Real meccsen.
Komolyan írjunk valami petíciót.. vagy valami..

RMCF,
persze én tudom, hogy a Real Madrid mindig, mindenhol esélyes, csak az esélyesség mértéke a nem mindegy.
Hagyjad már, örök vesztes hulladék csapat ez az Atlético Madrid, egy értelmes játékosuk nincsen, Diego Costának is csak van egy mák szezonja, előtte egy nagy nulla volt évekig. Elég sok játékos volt már az utóbbi években, akiknek volt egy kiemelkedő évük, aztán utána semmi. Örülhetnek, ha befutnak a 3. helyre ezek a szerencsétlen nyomorákok.
Aha... igen. Én a lehető legjobban az Atletico Madridot utálom, undorító csapatnak tartom, de 22 forduló után 3 ponttal vezetnek a Barca és a Real Madrid előtt, és nem úgy tűnik, mintha bukni akarnának, ők még Bilbaóban is nyerni tudtak (jó az kicsit más meccs volt, de akkor is..)
Nekem idén nagyon nem tűnnek lúzeroknak.

Vissza: