Parázs kis meccs volt ez, élveztem is minden pillanatát. Az első félidő szinte értékelhetetlen volt, kapkodtunk, pontatlanok voltunk, de Pepe és Ramos szerencsére mindig a helyén volt. A második félidő játéka már kifejezetten tetszett, és Ronaldo óriásit nőtt a szememben ezzel a gólpasszal. Az én fejemben meg sem fordult, hogy passzolni főg, főleg a "kicsi" Jesének

. A kapott gól az brutális nagy gól volt, igazából senkit nem okolnék érte, de tuti hogy az életben nem lő még egye ekkora gólt a gyerek. Ronaldo kiállítása egyszerűen vicc, a kedves sporinak ez volt a meccs legdurvább megmozdulása... Hány és hány ilyen van minden meccsen. Egy sárgát kellett volna dobni minden résztvevőnek, és nem elb@szni a meccset ilyen hülye döntéssel. Mindenesetre, én még ekkor biztam benne, hogy szerezhetünk egy gólt.
Ancelotti cseréi nagyon bosszantóak voltak számomra. Jesét végig hagytam volna, mivel Ronaldo kiesésével ő maradt az egyetlen, akiről el tudom képzelni, hogy egy jó inditásnál kapuig jut, és beveri. Benzema helyett Morata érthető, de Varane-t mi a fenéért kellett megkockáztatni, azt nem tudom.
Lefelé senkit nem szeretnék lehúzni a csapatból, mert nagyot küzdöttek a srácok. Marcelo és Carvajal főleg az első félidőben sok hibával játszott, Benzema is gyenge, még mindig, bár mentsége legyen, hogy 45 percig labdát sem nagyon kapott, valamint a gólpassz előtti passz Ronaldonak szép volt. A meccs embere nálam Jesé, gólt szerzett, és egész meccsen labdabiztos volt, bátran játszott, remélem végre mindenki komolyan veszi őt, mert nagy kincs van ismét a kezünkben.
Összességében sajnálom, hogy X lett, de kemény ellenfél volt ez a Bilbao, és igazságosnak mondható az eredmény.