Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Hawer
Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, Jesé
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Hawer » 2014. február 2., vasárnap 23:32

Boky írta:a pánikolóknak üzenném, hogy a legfontosabb meccseken már ott lesz khedira, gond egy szál se.
Mondasz valamit, :mrgreen:
Azért kíváncsi vagyok hogy a herceg visszatérésével mi változik. Bár szerintem DM kerül ki a kezdőből, mert Modric és Alonso is alap.

Amúgy akik most temetik a csapatot, azok mit kapnak? :lol:
AtM úgyis fog még kikapni, ha más nem akkor tőlünk. :mrgreen: Korai temetni a csapatot 22 forduló után és persze ilyen állásnál 57,54,54...
Akik most ezt csinálják az meg nézzen gombfocit. :banplz:

nusser
Kedvenc játékosaid: Redondo, Raúl, Guti
Kedvenc csapatod: szerinted?1PCJ1

HozzászólásSzerző: nusser » 2014. február 2., vasárnap 23:32

én nem temetem a csapatot, de dzsi amúgy egy angol fan csak sírna egy ilyen lélektelen produkció után amit ma lenyomtak a srácok. Kezd elegem lenni, hogy a meccseinkből,kb 20 nagy ritkán 30 perc amire azt mondhatom lé játék valami értékelhetőt.
Ancelotti nagy taktikai húzása: középpálya hátra a védőknek, ők előre kúrják, hátha valaki elől leveszi. Persze erre Benzema esetében esély nincs...de legalább, ha lenne egy kontrára esélyünk azt is jó százalákkal akasztja meg a gall..
Nekem nem az a bajom, hogy nem vagyunk partiba, mert persze van esélyünk, mi vagyunk a madrid...de a játék képe még a murinho félénél is gyászosabb....a katalánok meg gyengék idén, de így se tudjuk megelőzni őket...josénál, ilyenkor már forrongott a fórum hogy jaj mi ez a szar...hát nehéz eldönteni, hogy ancelotti nem hozott-e össze valami, nagyobb szart...

a kp, di mariaval irányító szerepkörbe, meg hagyjuk is

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. február 2., vasárnap 23:30

Egy angol foci szurkoló sírva röhögne rajtatok amikor februárban 3pontos hátránynál bajnokká avatjátok az Atletico Madridot, egy BILBAO-ban elért döntetlen után.
De az az angol bajnokság.
Legalább egy ilyen meccset nyerni kellene, ha bajnokok akarunk lenni, ez kb... 120 éve így van Spanyolországban...
Egy idegenbeli rangadót hozni kell. Pláne most amikor 90 pontokért adják csak oda a ligát...
Csak megsúgom, az Atletico nyert már idegenben rangadót, ha elfelejtettétek volna.

Persze, az Osasuna óta behoztuk a Barcat, de még mindig nem vezetjük a ligát, hanem 3 pontos hátrányban vagyunk..

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. február 2., vasárnap 23:28

az egész csapat kuka volt, egyedül Lopezre nem tudok egy rossz szót sem mondani... :coffee:

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. február 2., vasárnap 23:26

Isco meg Illarrat is megvették, aztán szóhoz se nagyon jutnak. Kidobott pénz volt mind a kettő.
ISTENEM. TAKAROGGYATOK MÁÁÁ!

annyi hülyeséget tudtok itt összehordani egy kis csalódottság miatt, hogy borzasztó.
nemnyerünk semmit, elúszott a bajnokság, köcsög ancselotti, szar igazolások, stbstb...

hihetetlenek vagytok baszki.
egy rohadt nehéz helyszínen játszottuk döntetlent, úgy hogy 15 percen keresztül emberhátrányban voltunk, és egyértelműen ellenünk fújt a bíró. oké, illett volna nyerni, én is haragszok a csapatra, de azért faszom, álljon már meg a menet.
ez még nem a világvége.
amíg az ilyen meccseket nem tudjuk megnyerni addig nem lesz itt trófea.. semmilyen.
te a legutóbbi pontvesztésünknél elkönyvelted, hogy esélyünk sincs a bajnokságra, azóta behoztuk a barcát.
rémlik?
Sima 3-s a Barcának, pörögni fognak a törpék a Sevilla nem lesz nagy falat.
jaja...biztos. :lol: :lol:

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. február 2., vasárnap 23:25

a pánikolóknak üzenném, hogy a legfontosabb meccseken már ott lesz khedira, gond egy szál se.

:lol:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 2., vasárnap 23:25

Csodálkoztok, ha valaki hisztizik... Értem. Akkor lehet velem van a baj, mert ilyen szintű játékvezetés közepette, nekem is eldurrana az agyam...

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. február 2., vasárnap 23:24

Remy írta:Amúgy kövi fordulóban a barca megint bukni fog, mert a Sevilla hazain nem adja soha könnyen magát, és ki vannak éhezve a sikerre.
Sima 3-s a Barcának, pörögni fognak a törpék a Sevilla nem lesz nagy falat.
Remy írta:Az nem küzdés amúgy, amit mi csinálunk. Felpörgünk, mert a játékosállomány képes arra, hogy fél gőzön is jobb, mint a legtöbb csapat, de erőn felül egyszerűen nem vagyunk képesek küzdeni. Szomorú, de ez van.
Hozzuk vissza Capellot, ő gatyába szedné a társaságot.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 2., vasárnap 23:23

petiamadridista írta:borzalmas volt.
vezéráldozattal méghozzá...
amíg az ilyen meccseket nem tudjuk megnyerni addig nem lesz itt trófea.. semmilyen.

Ez a bajnokság meg az Atletico Madridé lesz, egyre inkább ezt érzem..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Atletico 57
Barcelona 54
Real Madrid 54

Esélyünk nincs a bajnokságra...
Én nem tudom,hogy csak nekem van-e ilyen különleges képességem,hogy higgadtan reagáljam le az ilyen meccseket, behoztuk a Barcá-t túl vagyunk a szezon egyik legnehezebb meccsén(ilyen nehéz meccsek még a BL-ben is ritkán vannak,tökmind1 hogy Bayern vagy Bilbao) ráadásul a bíró is teljesen vakon volt...

amikor 11 ponttal vezettük a ligát 2012-ben nem jött össze a BL, amikor -15 ponttal voltunk tavaly nem jött össze a BL...semmi köze a liga meccseknek a BL-hez, vagy a kupához...

Hétről hétre változhatnak a pozíciók, ilyen egy rendes bajnokság, nem olyan amit az elmúlt években láttatok...
Egy angol foci szurkoló sírva röhögne rajtatok amikor februárban 3pontos hátránynál bajnokká avatjátok az Atletico Madridot, egy BILBAO-ban elért döntetlen után. :lol:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Zidane
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti

HozzászólásSzerző: Zidane » 2014. február 2., vasárnap 23:22

Te mit néztél ? Jó a végén a piros az vicc kategória , de előtte meg sorra kedveztek nekünk az ítéletek. Nem a bíróra kell fogni , ne legyünk már nevetségesek.
Ramos a 16-on belül lökte DeMarcost(nembizztos) és rátaposott a csávó vádlijára , ezután elegánsan kirúgta a labdát ... Erről beszélek.
Meg Xabi undorító szereléséről, meg volt nem egy becsúszása hátulról , ami nem labdát talált .

De lehet bírózni ,csak észre kéne venni azt is , amikor nekünk "segít".

A piros meg fellebbezve lesz szerintem.

:lol: :lol: :lol: sírok

Nekünk kedveztek??? Ramosos eset semmi nem volt, SEMMI.
Xabi surolta a határt az tény, de a sárgás esetnél is labdát talált, ez a lassításból látszott...de mondjuk h ha szigorú a bíró akkor kiszórja 2 sárgával..ok. Akkor viszont De Marcos is kaphatott volna 2 sárgát, Ander meg 3-t...a CR eset meg világi vicc...3 meccsről beszélünk, egynek se kéne lennie?
A bíró hulladék volt, de h nekünk kedvezett, hát ez hatalmas...

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2014. február 2., vasárnap 23:22

Isco meg Illarrat is megvették, aztán szóhoz se nagyon jutnak. Kidobott pénz volt mind a kettő.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. február 2., vasárnap 23:21

De ezt mindenki tudja, mert még mindig visszhangzik az idióta üvöltése. Mintha a BL döntő utolsó percében esett volna a gól, kicsit sem Barcás a tag
Ez az ember ne legyen többet kommentátor Real meccsen.
Komolyan írjunk valami petíciót.. vagy valami..

RMCF,
persze én tudom, hogy a Real Madrid mindig, mindenhol esélyes, csak az esélyesség mértéke a nem mindegy.
Hagyjad már, örök vesztes hulladék csapat ez az Atlético Madrid, egy értelmes játékosuk nincsen, Diego Costának is csak van egy mák szezonja, előtte egy nagy nulla volt évekig. Elég sok játékos volt már az utóbbi években, akiknek volt egy kiemelkedő évük, aztán utána semmi. Örülhetnek, ha befutnak a 3. helyre ezek a szerencsétlen nyomorákok.
Aha... igen. Én a lehető legjobban az Atletico Madridot utálom, undorító csapatnak tartom, de 22 forduló után 3 ponttal vezetnek a Barca és a Real Madrid előtt, és nem úgy tűnik, mintha bukni akarnának, ők még Bilbaóban is nyerni tudtak (jó az kicsit más meccs volt, de akkor is..)
Nekem idén nagyon nem tűnnek lúzeroknak.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. február 2., vasárnap 23:21

Az 5 legfontosabb meccsből tehát mindössze egyet nyertünk. Én már semmit nem várok idén. Ja de. A nyári felkészülési champions tourt talán behúzzuk. :agree:
az ilyen vészmadarakon meg mindig szakadok. sok hülye van a barcásoknál, a tegnapi után páran eladták volna messit.
nálunk is ugyanez megy minden egyes pontvesztésnél. hagyjuk is, így is kurva ideges vagyok.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 2., vasárnap 23:20

Géci írta:Sose küzdünk?? Ugyan már... De! Csak akkor már sokszor késő... Páran nem veszik észre, hogy 10 emberrel örültünk az x-nek, de mind1...
Az nem küzdés amúgy, amit mi csinálunk. Felpörgünk, mert a játékosállomány képes arra, hogy fél gőzön is jobb, mint a legtöbb csapat, de erőn felül egyszerűen nem vagyunk képesek küzdeni. Szomorú, de ez van.

Amúgy kövi fordulóban a barca megint bukni fog, mert a Sevilla hazain nem adja soha könnyen magát, és ki vannak éhezve a sikerre.

Bár nekünk se lesz könnyű dolgunk, de lesz Bale.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2014. február 2., vasárnap 23:21-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. február 2., vasárnap 23:20

Nemtudom mi van Marceloval, de a serulese ota kb. sorra hozza a meccs legrosszabb jatekosa dijat .... nalam legalabbis osszes meccsen sz*r volt eddig ....

nusser
Kedvenc játékosaid: Redondo, Raúl, Guti
Kedvenc csapatod: szerinted?1PCJ1

HozzászólásSzerző: nusser » 2014. február 2., vasárnap 23:18

teljesen adom amit heccsat ír

szvsz: Benzema ülj le egyes (nagyon kevés ide az emberünk, aki ezt nem látja be az nem nagyon látott még jó csatár teljesítményt, Ancelotti csillagos egyes, Ronaldo: nyakleves, mert ezt elszúrtad

R.M.C.F: Alonsonak már az első félidőben nem kellett volna pályán lennie. Ronaldonal meg lehet vitatkozi, de faszért marad ott hőzöngeni, hisztizni, mikor mellette pattog a labda és kéz sem volt, A gólpassza oké, bravó, zseniális de a mai hiszti műsora kiakasztó. (első félidő viszik el mellette, miközben ő mutogat és reklamál..

Külön fájdalom számomra látni, hogy ancelotti kinyírta az egyetlen embert aki képes finesszt vinni a játékba, aki képes átvenni a labdát, az egyetlen valamire való technikás játékosunkat modric meg Cr mellett (és a tavalyi marcelot) azaz Iscot. Bravó olasz

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2014. február 2., vasárnap 23:18

realistahuni írta:
MorataMartin írta:Ez roh :cens: dt tetves meleg bíró! :-@ Így elfújni egy meccset megint ellenünk. Nem lóg ám ki a lóláb ááááá... Megfejeli bazd meg a Ronaldót és őt állítják ki.

Nézzétek már újra az esetet.
http://www.youtube.com/watch?v=oghMndCL6xY
Itturaspe akarta lefejelni de a lényeg azelőtt történt, egyszerűen odakapott sunyi módon Gurpegui arcához, ez ilyen szituációban nagy bunkóság volt, mert azért maradt volna 20 perc gólt lőni. Ja és ez a reklamálása is Ronaldonak néha kurva idegesítő, foglalkozzon már a játékkal baszki, a bíró attól nem fogja megváltoztatni a döntését amiért ő csapkodja a levegőt ezerrel, nem tudom miért olyan nehéz ezt felfogni a focistáknak.
Idén meg egyik legfontosabb meccsünk volt ez, úgy gondolom sorrendbe a két Juve, a Barca és az Atma elleni meccsek után.
Az 5 legfontosabb meccsből tehát mindössze egyet nyertünk. Én már semmit nem várok idén. Ja de. A nyári felkészülési champions tourt talán behúzzuk. :agree:
Akkor szeva! Találkozunk nyáron! Addig is minden jót pajtikám! :agree:
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. február 2., vasárnap 23:18

Te mit néztél ? Jó a végén a piros az vicc kategória , de előtte meg sorra kedveztek nekünk az ítéletek. Nem a bíróra kell fogni , ne legyünk már nevetségesek.
Ramos a 16-on belül lökte DeMarcost(nembizztos) és rátaposott a csávó vádlijára , ezután elegánsan kirúgta a labdát ... Erről beszélek.
én nem fogtam a bíróra, szó sincs róla, jogos az x, de te már úgy állítod be, hogy nekünk fújt. hát ez elég röhej.
ramos sehol nem volt szabálytalan az első félidőben, az még női fociban is belefér. ha erre 11-est adnának, meccsenként 8-10 lenne belőle.

mezőnyben minden egyes kétes esetnél kb. a bilbaonak fújtak. oké, hogy nagy a nyomás a sok megszállott idiótának köszönhetően, de durván hatottak a bíróra.

na mind1, magunknak köszönhetjük, hogy nem állunk a barca előtt, ettől függetlenül még jól tarkón kéne vágni ezt a szerencsétlen "bírót".

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 2., vasárnap 23:17

Sose küzdünk?? Ugyan már... De! Csak akkor már sokszor késő... Páran nem veszik észre, hogy 10 emberrel örültünk az x-nek, de mind1...

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2014. február 2., vasárnap 23:17

oroszisti írta:De lehet bírózni ,csak észre kéne venni azt is , amikor nekünk "segít".
:sly:

abszolút ellenünk fújt. Alonso? Nem is volt sárga, amiért kapta. Utána már igen, amiért nem kapott. Viszont a baszkok sem kaptak több sárgát, amire rászolgáltak volna. CR piros és színészpalánta spanja sárga???

mindegy, nem érdemeltünk 3 pontot, de ez a varnyú egy barom volt

Vissza: