MorataMartin írta:De ez a hülye Ancelotti is lehozza Jesét azt a majom Di Mariát meg fent hagyja...
Kb a létező legkézenfekvőbb döntés volt, hogy frissiteni tudjon.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 2., vasárnap 23:12
MorataMartin írta:De ez a hülye Ancelotti is lehozza Jesét azt a majom Di Mariát meg fent hagyja...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 2., vasárnap 23:10
Ennyi! Ennyivel le lehet írni kb ezt a meccset meg a bíró tévedéseivel kb... Erre ilyenek, hogy bezzeg Josével itt mindíg 3-0 volt meg hasonló marhaságok... Meg, hogy az atma lesz így a bajnok. Hát nem mondok inkább semmit, de annyira tipikusak eggyesek, hogy hányni tudnék...Sierra írta:Végül is a meccs összképét tekintve nem rossz ez az 1-1, de eléggé csalódott vagyok, itt volt a lehetőség hogy megelőzzük a Barcát, hát nem jött össze.
Kemény ellenfél volt ez a Bilbao, nem tudtuk azt hozni amit az elmúlt meccseken, kár érte.
HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. február 2., vasárnap 23:10
Pedig a régi Sneijder-Raúl-van der Vaart féle Realnak ez volt a legnagyobb erössége, hogy sorra fordítottátok meg a meccseket.Remy írta:Mi miért nem vagyunk rá képesek? Sose lépjük át azt a határt, ami kellene, hogy BL döntőzzünk stb.
HozzászólásSzerző: Hawer » 2014. február 2., vasárnap 23:10
DM-el egy oldalon játszva nagy a rizikó ha ő is felmegy. Szerintem ezért nem nagyon lép fel.Marcelo:
Mi van vele? Taktikai húzás hogy nem mehet fel? Meg amúgy is le van eresztve.
CA előbb is cserélhetett volna.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 2., vasárnap 23:10
petiamadridista írta:borzalmas volt.
vezéráldozattal méghozzá...
amíg az ilyen meccseket nem tudjuk megnyerni addig nem lesz itt trófea.. semmilyen.
Ez a bajnokság meg az Atletico Madridé lesz, egyre inkább ezt érzem..
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. február 2., vasárnap 23:09
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. február 2., vasárnap 23:09
Hát én nem így láttam, a gólig mindkét belső védőnk tanárian játszott, viszont a gólnál Ramos nagyot hibázott, de hogy meccs legrosszabbja, az butaság. Ellenben Marcelo, nálam ő vitte el ma az aranycitrom díjat.realbeckham írta:de Ramos és Marcelo közt nem tudok dönteni. Előbbinek
Mert nálunk CR. Maria stb nem ugyanúgy csinálták volna. Ronaldo volt a hülye, hogy adott rá lehetőséget.ateeemadrid írta:azt a szerencsétlen kis férget, aki színészkedett,
HozzászólásSzerző: Chris » 2014. február 2., vasárnap 23:08
Ugyan, ez ellen a Bilbao ellen senki nem nyert volna ma hárommal, bombaformában vannak. Nem szégyen ez a döntetlen, belefér, ennél nehezebb idegenbeli meccs csak az Atletico ellen lesz csak.itt volt egy újabb kihívás ancselottinak, ez sem jött össze. joséval 3 évig 0-3 -mal jöttünk el innen.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 2., vasárnap 23:07
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. február 2., vasárnap 23:07
HozzászólásSzerző: pavel » 2014. február 2., vasárnap 23:07
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. február 2., vasárnap 23:05
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. február 2., vasárnap 23:05
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. február 2., vasárnap 23:04
hát te mit néztél?Ramosról simán kaphattunk volna egy 11-est az első félidőben , nagy mák volt h nem fújták be. Xabi Alonsonak meg kb 3-4 sárgát ki lehetett volna osztani. Szóval jobb ha nem emlegetünk bírót
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2014. február 2., vasárnap 23:04
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. február 2., vasárnap 23:03
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. február 2., vasárnap 23:02
ez már nekem is feltűnt régebben és valahogy mindig farigcsáló norbika a speaker és undorító hallgatni a mi gólunknál mintha bedobást végeznénk el amikro meg egyenlít a bilbao majdhogynem elcsöppen a székében.. és már hányszor megfogadtam hogy csak streamlordgabi írta:
A drága kommentátor pedig nem veszi észre magát, két teljesen semleges nézõtársam is észrevette, hogy mennyire élvez, ha ellenünk ítélnek valamit, akármit. Üvölts, és élvezz tovább, te... :censor:
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. február 2., vasárnap 23:02
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. február 2., vasárnap 23:01
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 2., vasárnap 23:01
Egyből piros tudtommal 2 meccs... Jó lesz! Ez a bíró meg nocomment. Amùgy megérdemelt az x az első félidő utän. A végén látszott, hogy nem is erőltettük a dolgokat...ikarus93 írta:CR ugye csak a következő meccsen lesz eltiltva?
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem