Értékeld a legutóbbi meccset
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Carlo is ott lehetne a jelöltek között, bár lehet az egész csapatban ő is benne van.
Pontosan ilyen meccset vártam.. pontosabban Ramostól vártam pirosat, de összességében erre számítottam. Kemény, hajtós, ideges meccs. A második félidő elején éreztem egyedül, hogy lehet keresnivalónk, amúgy a Bilbao akarata érvényesült..
Butaság volt a piros, ilyen meccsen még a lehetőségét sem szabad megadni egy ilyen jellegű kiállításnak, főleg nem CR-nek. Az egy dolog, hogy x-eltünk és nem előztünk, de kemény meccsek jönnek, ahol épp a piros miatt megint bukhatunk..
A bírótól nem vagyok elájulva, de ha nem Ronaldot, Xabit már rég ki kellett volna állítani a csúszkálásokért.. (tudom, hogy labdát is ért, de hátulról, nyújtott lábbal stb.. ez Spanyolországban mindig sárga).
Gyengék:
Marcelo, Ramos, Xabi, Di Maria, Benzema, CR
Akivel meg voltam elégedve:
Jesé, Carvajal, Lopez, Pepe, Modric
Csere sztem jobb lett volna, ha Xabi- Illarra, Benzema -Isco módon oldjuk meg, de ez már a múlt. Nem akartunk kikapni.
Kemény hetünk lesz, Hala Madrid!
Pontosan ilyen meccset vártam.. pontosabban Ramostól vártam pirosat, de összességében erre számítottam. Kemény, hajtós, ideges meccs. A második félidő elején éreztem egyedül, hogy lehet keresnivalónk, amúgy a Bilbao akarata érvényesült..
Butaság volt a piros, ilyen meccsen még a lehetőségét sem szabad megadni egy ilyen jellegű kiállításnak, főleg nem CR-nek. Az egy dolog, hogy x-eltünk és nem előztünk, de kemény meccsek jönnek, ahol épp a piros miatt megint bukhatunk..
A bírótól nem vagyok elájulva, de ha nem Ronaldot, Xabit már rég ki kellett volna állítani a csúszkálásokért.. (tudom, hogy labdát is ért, de hátulról, nyújtott lábbal stb.. ez Spanyolországban mindig sárga).
Gyengék:
Marcelo, Ramos, Xabi, Di Maria, Benzema, CR
Akivel meg voltam elégedve:
Jesé, Carvajal, Lopez, Pepe, Modric
Csere sztem jobb lett volna, ha Xabi- Illarra, Benzema -Isco módon oldjuk meg, de ez már a múlt. Nem akartunk kikapni.
Kemény hetünk lesz, Hala Madrid!
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Benzinre nyomtam mint legrosszabb teljesítményre és hát bevallom már félek amikor neki passzolnak hogy na vajon át tudja e venni úgy hogy nem szökteti magát vagy épp csak átcsúszik a lába alatt a labda.. írta itt valaki hogyha ránéz benzemára egy lusta játékost lát benne, én is így érzem amikor ott lenne a lehetőség, hogy megküzdjön a védővel egyszerűen SIMÁN elnyomják, pedig nem egy gyenge alkat. Próbálom a szívembe zárni de egyre jobban szökni kíván

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
borzasztó volt megélni ezt a meccset, rohadt gyenge volt mindenki, kiemelve ancelottit, remekül felkészültünk erre a fontos meccsre.
az egész meccsen 1 jó jelenetsor volt: a 92. percben ramos megalázza herrerát, majd a szabadrúgásból herén bikázza
ha erről valaki talál majd videót, v gif-et az kérem linkelje be.
az egész meccsen 1 jó jelenetsor volt: a 92. percben ramos megalázza herrerát, majd a szabadrúgásból herén bikázza

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
MorataMartin írta:Ez rohdt tetves meleg bíró!
Így elfújni egy meccset megint ellenünk. Nem lóg ám ki a lóláb ááááá... Megfejeli bazd meg a Ronaldót és őt állítják ki.
Nézzétek már újra az esetet.
http://www.youtube.com/watch?v=oghMndCL6xY
Itturaspe akarta lefejelni de a lényeg azelőtt történt, egyszerűen odakapott sunyi módon Gurpegui arcához, ez ilyen szituációban nagy bunkóság volt, mert azért maradt volna 20 perc gólt lőni. Ja és ez a reklamálása is Ronaldonak néha kurva idegesítő, foglalkozzon már a játékkal baszki, a bíró attól nem fogja megváltoztatni a döntését amiért ő csapkodja a levegőt ezerrel, nem tudom miért olyan nehéz ezt felfogni a focistáknak.
Idén meg egyik legfontosabb meccsünk volt ez, úgy gondolom sorrendbe a két Juve, a Barca és az Atma elleni meccsek után.
Az 5 legfontosabb meccsből tehát mindössze egyet nyertünk. Én már semmit nem várok idén. Ja de. A nyári felkészülési champions tourt talán behúzzuk.

- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem fogják, mert adható, csak akkor a másik kettőnek is.. Bakker az egyik meglöki a másik megfejeli és csak őt állítják ki.. Hát mi ez??csabi* írta:remélem ezt a pirosat is megóvják ,mert ez kurvára nem fair...
gg spanyol játékvezetés !

Amúgy elképesztő gyengék voltunk, Benzema semmit nem nyert meg, az a backheel fail jól jellemzi a mai meccsét, a középpálya lassú, ötlettelen, ma Modric sem nyomta jól. És a védelem is gyenge volt az első félidőben, most az már más kérdés, hogy a csávó megint élete gólját lőtte. De ezt mindenki tudja, mert még mindig visszhangzik az idióta üvöltése. Mintha a BL döntő utolsó percében esett volna a gól, kicsit sem Barcás a tag

Nekem nincs világvége hangulatom, csak továbbra is azt érzem, hogy nagyképű duma lenézni az Atleticot, mert bizony nagyon ott vannak. Carlo is amit csinált ma.. Xabi Alonsot félidőben le kellett volna hozni, ezt látta mindenki. Aztán lehet itt Di Maria futómennyiségével jönni, de összevissza futkosni és rugdosni a labdát én is tudom. Ez nem megoldás. Gyenge ellenfelek ellen elbírjuk, de momentumunk alig volt és a meccs összképét nézve hízelgő ránk az eredmény. A bajnokságra meg azt mondom bármi lehet. Mindenki játszik mindenkivel az első hármasból, nem szabad lenézni az Atleticot sem, mert simán beérhetnek, ráadásul 1-1 bírói döntésen lehet sok fog múlni. Di Maria helyett játszhatna Bale, Jesé meg a jobboldalon, Balenek amúgy sem szokatlan az a védekező szerep.
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
A Barca a kövi fordulóban Sevillába utazik, míg az AtMa pár hét múlva az Osasunához, erősen pontvesztő helyeknek tűnnek.
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Te mit néztél ? Jó a végén a piros az vicc kategória , de előtte meg sorra kedveztek nekünk az ítéletek. Nem a bíróra kell fogni , ne legyünk már nevetségesek.ateeemadrid írta:hát te mit néztél?Ramosról simán kaphattunk volna egy 11-est az első félidőben , nagy mák volt h nem fújták be. Xabi Alonsonak meg kb 3-4 sárgát ki lehetett volna osztani. Szóval jobb ha nem emlegetünk bírót
Ramos a 16-on belül lökte DeMarcost(nembizztos) és rátaposott a csávó vádlijára , ezután elegánsan kirúgta a labdát ... Erről beszélek.
Meg Xabi undorító szereléséről, meg volt nem egy becsúszása hátulról , ami nem labdát talált .
De lehet bírózni ,csak észre kéne venni azt is , amikor nekünk "segít".
A piros meg fellebbezve lesz szerintem.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Ramos tanárian játszott??? Hehe, a 2. félidőben legalább 4-5 elbaltázott felszabadítása volt, nem sok pontos passza, szerelése meg talán annyi sem! Sajnos ma ő sem hozta a megszokottat...
s pont Carvjalt hozta le Ance? De miért, ő sokkal több volt mint pl. Marcelo!
s pont Carvjalt hozta le Ance? De miért, ő sokkal több volt mint pl. Marcelo!

"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
Hagyjad már, örök vesztes hulladék csapat ez az Atlético Madrid, egy értelmes játékosuk nincsen, Diego Costának is csak van egy mák szezonja, előtte egy nagy nulla volt évekig. Elég sok játékos volt már az utóbbi években, akiknek volt egy kiemelkedő évük, aztán utána semmi. Örülhetnek, ha befutnak a 3. helyre ezek a szerencsétlen nyomorákok.petiamadridista írta:Ez a bajnokság meg az Atletico Madridé lesz, egyre inkább ezt érzem..
Farkas norbinál meg mindenki a legnagyobb, mindenki a legjobbak közé tartozik, mindenki az elit.

Di Maríát meg valaki rúgdossa már ki innen, hihetetlen mekkora fogalmatlan az az ember.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
- Kedvenc csapatod: RMCF
Parázs kis meccs volt ez, élveztem is minden pillanatát. Az első félidő szinte értékelhetetlen volt, kapkodtunk, pontatlanok voltunk, de Pepe és Ramos szerencsére mindig a helyén volt. A második félidő játéka már kifejezetten tetszett, és Ronaldo óriásit nőtt a szememben ezzel a gólpasszal. Az én fejemben meg sem fordult, hogy passzolni főg, főleg a "kicsi" Jesének
. A kapott gól az brutális nagy gól volt, igazából senkit nem okolnék érte, de tuti hogy az életben nem lő még egye ekkora gólt a gyerek. Ronaldo kiállítása egyszerűen vicc, a kedves sporinak ez volt a meccs legdurvább megmozdulása... Hány és hány ilyen van minden meccsen. Egy sárgát kellett volna dobni minden résztvevőnek, és nem elb@szni a meccset ilyen hülye döntéssel. Mindenesetre, én még ekkor biztam benne, hogy szerezhetünk egy gólt.
Ancelotti cseréi nagyon bosszantóak voltak számomra. Jesét végig hagytam volna, mivel Ronaldo kiesésével ő maradt az egyetlen, akiről el tudom képzelni, hogy egy jó inditásnál kapuig jut, és beveri. Benzema helyett Morata érthető, de Varane-t mi a fenéért kellett megkockáztatni, azt nem tudom.
Lefelé senkit nem szeretnék lehúzni a csapatból, mert nagyot küzdöttek a srácok. Marcelo és Carvajal főleg az első félidőben sok hibával játszott, Benzema is gyenge, még mindig, bár mentsége legyen, hogy 45 percig labdát sem nagyon kapott, valamint a gólpassz előtti passz Ronaldonak szép volt. A meccs embere nálam Jesé, gólt szerzett, és egész meccsen labdabiztos volt, bátran játszott, remélem végre mindenki komolyan veszi őt, mert nagy kincs van ismét a kezünkben.
Összességében sajnálom, hogy X lett, de kemény ellenfél volt ez a Bilbao, és igazságosnak mondható az eredmény.

Ancelotti cseréi nagyon bosszantóak voltak számomra. Jesét végig hagytam volna, mivel Ronaldo kiesésével ő maradt az egyetlen, akiről el tudom képzelni, hogy egy jó inditásnál kapuig jut, és beveri. Benzema helyett Morata érthető, de Varane-t mi a fenéért kellett megkockáztatni, azt nem tudom.
Lefelé senkit nem szeretnék lehúzni a csapatból, mert nagyot küzdöttek a srácok. Marcelo és Carvajal főleg az első félidőben sok hibával játszott, Benzema is gyenge, még mindig, bár mentsége legyen, hogy 45 percig labdát sem nagyon kapott, valamint a gólpassz előtti passz Ronaldonak szép volt. A meccs embere nálam Jesé, gólt szerzett, és egész meccsen labdabiztos volt, bátran játszott, remélem végre mindenki komolyan veszi őt, mert nagy kincs van ismét a kezünkben.
Összességében sajnálom, hogy X lett, de kemény ellenfél volt ez a Bilbao, és igazságosnak mondható az eredmény.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
MorataMartin írta:De ez a hülye Ancelotti is lehozza Jesét azt a majom Di Mariát meg fent hagyja...
Kb a létező legkézenfekvőbb döntés volt, hogy frissiteni tudjon.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ennyi! Ennyivel le lehet írni kb ezt a meccset meg a bíró tévedéseivel kb... Erre ilyenek, hogy bezzeg Josével itt mindíg 3-0 volt meg hasonló marhaságok... Meg, hogy az atma lesz így a bajnok. Hát nem mondok inkább semmit, de annyira tipikusak eggyesek, hogy hányni tudnék...Sierra írta:Végül is a meccs összképét tekintve nem rossz ez az 1-1, de eléggé csalódott vagyok, itt volt a lehetőség hogy megelőzzük a Barcát, hát nem jött össze.
Kemény ellenfél volt ez a Bilbao, nem tudtuk azt hozni amit az elmúlt meccseken, kár érte.
Pedig a régi Sneijder-Raúl-van der Vaart féle Realnak ez volt a legnagyobb erössége, hogy sorra fordítottátok meg a meccseket.Remy írta:Mi miért nem vagyunk rá képesek? Sose lépjük át azt a határt, ami kellene, hogy BL döntőzzünk stb.
- Hawer
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, Jesé
Röviden értékelve. http://www.youtube.com/watch?v=yyZuARBtpZs
Jól van az, szarok voltunk,örüljünk a x-nek.
Első félidő valami botrányos volt. Már ott éreztem hogy nem lesz meg a 3 pont, tiszta király kupa döntő fíling volt.
Sok minden nem dőlt el, nehéz meccsre lehetett számítani. A cserék is inkább az X-re mentek, aztán a szezon végén kiderül hogy nem-e lett volna jobb a 3 pontért menni.
Barca beérve pontszámban.

Jól van az, szarok voltunk,örüljünk a x-nek.
Első félidő valami botrányos volt. Már ott éreztem hogy nem lesz meg a 3 pont, tiszta király kupa döntő fíling volt.

Sok minden nem dőlt el, nehéz meccsre lehetett számítani. A cserék is inkább az X-re mentek, aztán a szezon végén kiderül hogy nem-e lett volna jobb a 3 pontért menni.

Barca beérve pontszámban.
DM-el egy oldalon játszva nagy a rizikó ha ő is felmegy. Szerintem ezért nem nagyon lép fel.Marcelo:
Mi van vele? Taktikai húzás hogy nem mehet fel? Meg amúgy is le van eresztve.
CA előbb is cserélhetett volna.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Hawer 2014. február 2., vasárnap 23:12-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
petiamadridista írta:borzalmas volt.
vezéráldozattal méghozzá...
amíg az ilyen meccseket nem tudjuk megnyerni addig nem lesz itt trófea.. semmilyen.
Ez a bajnokság meg az Atletico Madridé lesz, egyre inkább ezt érzem..
hagyjuk már az AM-ot, semmivel sem voltak jobbak,amig nem találták a második gólt,bármi lehetett volna.
Az meg hogy nem nyerünk semmit,hát no comment.....ha igy lenne,akkor kb soha semmit sem nyertünk volna.
Azért eszembe jut ilyenkor 1999 amikor madridista lettem....a 17. helyen állt féltávnál a madrid,a sajtó össztűz...az antimadridisták vért ittak.....
Akkor mit mondtál volna peti? Aztán a végére 3. ak lettek.

A real mindig esélyes....ezt jegyezd meg,ha mást nem is hiszel el nekem,az nem baj.....de ezt hidd el,a madrid mindig,mindenhol esélyes.
A biró

Az ellenfél: erre szoktam mondani, ha ezek minden meccsen igy játszanak,akkor októbertől vezetik a tabellát és bajnokok.
Marcelo:
Mi van vele? Taktikai húzás hogy nem mehet fel? Meg amúgy is le van eresztve.
CA előbb is cserélhetett volna.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
De ez a hülye Ancelotti is lehozza Jesét azt a majom Di Mariát meg fent hagyja...
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Hát én nem így láttam, a gólig mindkét belső védőnk tanárian játszott, viszont a gólnál Ramos nagyot hibázott, de hogy meccs legrosszabbja, az butaság. Ellenben Marcelo, nálam ő vitte el ma az aranycitrom díjat.realbeckham írta:de Ramos és Marcelo közt nem tudok dönteni. Előbbinek
Mert nálunk CR. Maria stb nem ugyanúgy csinálták volna. Ronaldo volt a hülye, hogy adott rá lehetőséget.ateeemadrid írta:azt a szerencsétlen kis férget, aki színészkedett,
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Ugyan, ez ellen a Bilbao ellen senki nem nyert volna ma hárommal, bombaformában vannak. Nem szégyen ez a döntetlen, belefér, ennél nehezebb idegenbeli meccs csak az Atletico ellen lesz csak.itt volt egy újabb kihívás ancselottinak, ez sem jött össze. joséval 3 évig 0-3 -mal jöttünk el innen.
Nem bírom ki, hogy Benzemát ne említsem. Botrány amit csinál ez az ember, alig tudja a labdákat megtartani, botorkál a pályán, egyszerűen egy lusta játékos képét mutatja nekem. A kapu előtt egész jó dolgokra képes, de sokkal harcosabb játék kéne mezőnyben, nem ez a hiteveszettség.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szar, hogy nem nyertünk, ez tény. DE semmit nem tettünk meg a győzelemért... Elkényeztetett sztárfocisták álldogáltak Real mezben a pályán. Jó még így is jók vagyunk arra, hogy elődöntőzzünk a BL-ben, 2. -ak legyünk a bajnokságban stb... a játékosállomány megvan, jók. DE miért nem tudnak küzdeni? Miért nem lehetett az elmúlt 4 évben látni a csapaton azt, hogy vért izzadnak? 15 percig pörögtek 100%-on, de akkor is mindegy volt már (Dortmund elleni visszavágó)
- Egy Bilbao tud küzdeni... 4-5 meccsen egy évben, és? De tudnak...
- Atletico tud küzdeni (ha nem is egész szezonban)
- Dortmund tudott küzdeni
- Chelsea anno tudott küzdeni
Mi miért nem vagyunk rá képesek? Sose lépjük át azt a határt, ami kellene, hogy BL döntőzzünk stb.
Mindenesetre még mindig jók vagyunk a bajnokságban. BL-t is nyerhetünk, de változtatni kell. Nem kel szépen játszani, DE LEGALÁBB KÜZDJÜNK!!!
- Egy Bilbao tud küzdeni... 4-5 meccsen egy évben, és? De tudnak...
- Atletico tud küzdeni (ha nem is egész szezonban)
- Dortmund tudott küzdeni
- Chelsea anno tudott küzdeni
Mi miért nem vagyunk rá képesek? Sose lépjük át azt a határt, ami kellene, hogy BL döntőzzünk stb.
Mindenesetre még mindig jók vagyunk a bajnokságban. BL-t is nyerhetünk, de változtatni kell. Nem kel szépen játszani, DE LEGALÁBB KÜZDJÜNK!!!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
Hát előjött amitől féltem, elhitte Ancelotti, hogy ez a 433 működik Di Mariaval a kp-n. Ez a hátránya, ha gyenge csapatok az erőmérők, rossz feltételezéseket von le a meccsekről. Neki elég volt, hogy 1-2 gólokkal voltunk csak képesek lehozni a meccsek nagy részét. Amíg nincs egy Gündoganunk vagy Pogbank addig vissza kéne állni a 4231 -re mert oda legalább van emberünk. És még támadó cseréink is többen lennének.
Ancelotti 0/10. Ő volt nálam ma a meccs legrosszabb embere a bíró mellett. Azok a cserék te úristen... Alonsot már rég le kellett volna hoznia. Össze is hozta a szabadot amiből a gólt kaptuk. Ilyen sebességű ember sakkozni jó, máshova már nem, becsúszásokkal akarja ellensúlyozni a lassúságát.
A többi... Marcelotól ez ma nagyon kevés volt, ezt sürgősen felejtse el, hogy ő itt flegmázik, teljesítmény nélkül.
Benzema, a másik... egy labdát nem képes megtartani, nincs egy párharc amit meg tudna nyerni, a creation jó volt, azon kívül semmi nem jött össze ma sem. Ez nekem nem, hogy kevés, ez semmi. Nyáron kötelező egy életképes csatárt hozni, így nem lehet focizni, hogy a csatár egyszerűen nem veszélyes.
Ronaldo és Jese egy gyenge közepest produkáltak, a gólpassz és a gól miatt nem venném őket elő, de azokat leszámítva ez kevés, de ők kb az átlagot hozták.
Ramos és Pepe jó volt, bár Ramos 2 olyan felszabadítást produkált, hogy az nem erre a szintre való.
Carvajal átlagos volt, Modric egy kicsit jobb átlagosnál, de ilyen társakkal még ő sem tud maradandót alkotni.
Di Maria meg egyszerűen a kommentálhatatlan kategória, ez semmire nem jó, ő max 4231 ben lehetne perem ember szélre (de nem itt amikor van egy Bale és egy Jesé is Ronaldon kívül), de egy ilyen egylábas semmi nem kéne, hogy a kp-n futkorásszon.
Lopez jó volt ma, a gól az védhetetlen volt, természetesen srác élete gólját lőtte, megint.
Nagyon szomorú vagyok, Ancelottit egyre kevesebbre tartom, cserélni legalább megtanulhatna, mert ez még a random cserénél is rosszabb.
Nem amiatt vagyok csalódott, hogy nem nyertünk ez az 1 pont is valami ebben a stadionban.
Az a baj, hogy nem érzem, hogy ez jobb lenne, a kp amikor jó az nem a taktika vagy Ancelotti keze munkája miatt jó, hanem, azért, mert van egy állat a kp-n Modric személyében.
Ancelotti 0/10. Ő volt nálam ma a meccs legrosszabb embere a bíró mellett. Azok a cserék te úristen... Alonsot már rég le kellett volna hoznia. Össze is hozta a szabadot amiből a gólt kaptuk. Ilyen sebességű ember sakkozni jó, máshova már nem, becsúszásokkal akarja ellensúlyozni a lassúságát.
A többi... Marcelotól ez ma nagyon kevés volt, ezt sürgősen felejtse el, hogy ő itt flegmázik, teljesítmény nélkül.
Benzema, a másik... egy labdát nem képes megtartani, nincs egy párharc amit meg tudna nyerni, a creation jó volt, azon kívül semmi nem jött össze ma sem. Ez nekem nem, hogy kevés, ez semmi. Nyáron kötelező egy életképes csatárt hozni, így nem lehet focizni, hogy a csatár egyszerűen nem veszélyes.
Ronaldo és Jese egy gyenge közepest produkáltak, a gólpassz és a gól miatt nem venném őket elő, de azokat leszámítva ez kevés, de ők kb az átlagot hozták.
Ramos és Pepe jó volt, bár Ramos 2 olyan felszabadítást produkált, hogy az nem erre a szintre való.
Carvajal átlagos volt, Modric egy kicsit jobb átlagosnál, de ilyen társakkal még ő sem tud maradandót alkotni.
Di Maria meg egyszerűen a kommentálhatatlan kategória, ez semmire nem jó, ő max 4231 ben lehetne perem ember szélre (de nem itt amikor van egy Bale és egy Jesé is Ronaldon kívül), de egy ilyen egylábas semmi nem kéne, hogy a kp-n futkorásszon.
Lopez jó volt ma, a gól az védhetetlen volt, természetesen srác élete gólját lőtte, megint.
Nagyon szomorú vagyok, Ancelottit egyre kevesebbre tartom, cserélni legalább megtanulhatna, mert ez még a random cserénél is rosszabb.
Nem amiatt vagyok csalódott, hogy nem nyertünk ez az 1 pont is valami ebben a stadionban.

Az a baj, hogy nem érzem, hogy ez jobb lenne, a kp amikor jó az nem a taktika vagy Ancelotti keze munkája miatt jó, hanem, azért, mert van egy állat a kp-n Modric személyében.

----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------