Ancelotti 0/10. Ő volt nálam ma a meccs legrosszabb embere a bíró mellett. Azok a cserék te úristen... Alonsot már rég le kellett volna hoznia. Össze is hozta a szabadot amiből a gólt kaptuk. Ilyen sebességű ember sakkozni jó, máshova már nem, becsúszásokkal akarja ellensúlyozni a lassúságát.
A többi... Marcelotól ez ma nagyon kevés volt, ezt sürgősen felejtse el, hogy ő itt flegmázik, teljesítmény nélkül.
Benzema, a másik... egy labdát nem képes megtartani, nincs egy párharc amit meg tudna nyerni, a creation jó volt, azon kívül semmi nem jött össze ma sem. Ez nekem nem, hogy kevés, ez semmi. Nyáron kötelező egy életképes csatárt hozni, így nem lehet focizni, hogy a csatár egyszerűen nem veszélyes.
Ronaldo és Jese egy gyenge közepest produkáltak, a gólpassz és a gól miatt nem venném őket elő, de azokat leszámítva ez kevés, de ők kb az átlagot hozták.
Ramos és Pepe jó volt, bár Ramos 2 olyan felszabadítást produkált, hogy az nem erre a szintre való.
Carvajal átlagos volt, Modric egy kicsit jobb átlagosnál, de ilyen társakkal még ő sem tud maradandót alkotni.
Di Maria meg egyszerűen a kommentálhatatlan kategória, ez semmire nem jó, ő max 4231 ben lehetne perem ember szélre (de nem itt amikor van egy Bale és egy Jesé is Ronaldon kívül), de egy ilyen egylábas semmi nem kéne, hogy a kp-n futkorásszon.
Lopez jó volt ma, a gól az védhetetlen volt, természetesen srác élete gólját lőtte, megint.
Nagyon szomorú vagyok, Ancelottit egyre kevesebbre tartom, cserélni legalább megtanulhatna, mert ez még a random cserénél is rosszabb.
Nem amiatt vagyok csalódott, hogy nem nyertünk ez az 1 pont is valami ebben a stadionban.

Az a baj, hogy nem érzem, hogy ez jobb lenne, a kp amikor jó az nem a taktika vagy Ancelotti keze munkája miatt jó, hanem, azért, mert van egy állat a kp-n Modric személyében.