Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
itt volt egy újabb kihívás ancselottinak, ez sem jött össze. joséval 3 évig 0-3 -mal jöttünk el innen.
lehozza jesét aki előtte 5 mp-vel nyomott egy 50 méteres sprintet tehát látszott hogy nem fáradt.
behozta varane-t időhúzó cserének. parádés
spori volt a legjobb az egészben. tuti nem súgtak a meccs előtt hogy hát botlott a barca kéne valamit csinálni....
lehozza jesét aki előtte 5 mp-vel nyomott egy 50 méteres sprintet tehát látszott hogy nem fáradt.
behozta varane-t időhúzó cserének. parádés
spori volt a legjobb az egészben. tuti nem súgtak a meccs előtt hogy hát botlott a barca kéne valamit csinálni....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2014. február 2., vasárnap 23:00-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
remélem ezt a pirosat is megóvják ,mert ez kurvára nem fair...
gg spanyol játékvezetés !
gg spanyol játékvezetés !

- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hát öhh.. ez az első félidő mint egy lehugyozott sóskifli.. egyszerűen nem értem, hogy nemtudunk kellő képp rápörögni egy meccsre a sípszótól kezdve. ha én lennék carlo akkor alonsot nagyjából a 30.percbe hoztam volna lefelé mert nagyon rámentek a középpályán kizsigerelték de hát ha 3órás lenne egy meccs akkor is végig a pályán lett volna Xabi
Borzasztó mennyire nem tud cserélni az olasz és hogy ilyenkor mellette mondjuk Zizou hogy nem röhögi szarrá magát? a kiállítás vicc kategória nem is értem miféle elbírálás ez hogy a mi játékosunk kap pirosat a férgek meg megússzák egy sárgával.. na mind1 legalább az 1 pont megvan tudtuk nehéz lesz de ezeken után a villareal se lesz sétagalopp..

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ha agresszív játékként lesz minősítve, akkor 3 meccses eltiltás, tehát a jelenlegi állás szerint mindkét kupa meccs és 1 bajnoki off.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Attól függ, ha szándékos agressziónak minősítik, akár három meccs is lehet.ikarus93 írta:CR ugye csak a következő meccsen lesz eltiltva?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nem bírózni kellene, hanem elfelejteni ezt a puhány, szar alibi állófocit, és megtanulni küzdeni.
Nem érdemeltünk itt győzelmet, igazságos döntetlen.
El se merem képzelni mi lesz ha összefutunk egy bayernnel tavasszal. Addigra még Khedira is visszatérhet.
Nem érdemeltünk itt győzelmet, igazságos döntetlen.
El se merem képzelni mi lesz ha összefutunk egy bayernnel tavasszal. Addigra még Khedira is visszatérhet.

Amilyen dolgokat ma látni.... lehetett ezért pirosat adni, de akkor ide-oda, de így?
- ikarus93
CR ugye csak a következő meccsen lesz eltiltva?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
egy Xszel behozzuk a Barcát és még mindig a saját kezünkben lesz a sorsunk, sajnos a spori nagyon belenyújt, de alapból gyökér volt.... nem lehetett mást, csak eredményt tartani, a spori nagyon vakon volt...Realista24 írta:Varane![]()
![]()
Jól van mester
de röhögjünk ezen a szerencsétlen sporin inkább egyet....
http://www.youtube.com/watch?v=DCqfCYiZq6M
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2014. február 2., vasárnap 22:56-kor.
Nekem meg pont az a bajom, hogy Dm-ből elveszett az ötlet. Korábban össze-vissza játszott, de azért sokszor volt 1-2 olyan megoldása, ami tényleg kellett, ami hasznos volt. Most ezt nem nagyon látom, amennyire komolyodott egy fokkal a játéka, és talán fegyelmezettebb lett, annyival esett vissza a váratlansága.Az ötlet a jó játék kulcsa, és szomorú ezt leírni, de ötlet jelenleg Modricon kívül Di Mariaban van a csapatból, a többiek a sablont nyomatják. Persze Di Maria túl sokat hibázik, sok az elszórt, elcselezett labdája, de az ötleteire szükségünk van, mint egy falat kenyérre. Ezért játszik ő, illetve a munkabírása miatt. Ha DM játéka letisztulna, akkor meg lenne a tökéletes offenzív box to box középpályás prototípusa.
A box to boxhoz meg egy kicsit jobban kéne szerelnie. Sajnos továbbra is támadó stílusban védekezik, ezért sokszor jutnak át rajta.
Hasonló...Idegenben teljesen okék egyébként ezek az eredmények, de hazai pályán azért b*sszuk már meg komolyabban legalább a kiscsapatokat.Csak ÉN, SZEMÉLY SZERINT (!) kicsit untam ezeket az 1-0ás meg 2-0ás meccseket.
Ennyi, de ha elkezdünk több gólt lőni akkor maximálisan elégedett leszek.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Pont tegnap írtam egy másik topikba, hogy nem azok a csapatok nyerik a trófeákat, akik 4-2-re meg 5-2-re nyernek, hanem azok, akik 1-0-ra, 2-0-ra.Most bele kell kötni, hogy nem 4-0 minden meccs. GG
Ez az, ami engem leginkább aggaszt. Annyiszor írtuk le az évek során egy csomó meccs után, hogy a csapat félgőzzel játszott, majd a komoly meccseken más lesz... És sajnos sokszor nem lett más... De a csapat idei teljesítménye, főleg a kapott gólok terén figyelemre méltó. A szezon kulcsa Di Maria lesz, mégpedig, hogy ő mennyire fogja tudni hozni magát a fontos meccseken. Az elmúlt 2 meccsen azt láttam DM-től, amit nagyon hiányoltam a csapatból, a vállalkozó kedvet, és az ötletet a támadások építéséhez. Az ötlet a jó játék kulcsa, és szomorú ezt leírni, de ötlet jelenleg Modricon kívül Di Mariaban van a csapatból, a többiek a sablont nyomatják. Persze Di Maria túl sokat hibázik, sok az elszórt, elcselezett labdája, de az ötleteire szükségünk van, mint egy falat kenyérre. Ezért játszik ő, illetve a munkabírása miatt. Ha DM játéka letisztulna, akkor meg lenne a tökéletes offenzív box to box középpályás prototípusa.tubatibi írta:Srácok, én is optimista vagyok, de azért még ne szaladjunk ennyire előre, persze javulás ez is, de, ha egy Atletico Madrid vagy egy Barca, Arsenal, MU, Chelsea, BM szintű csapat ellen tudjuk mindezt megtenni akkor lehet bizakodni a projekt sikerességében.
Van még egy nagyon nagy kérdés. Mégpedig Bale. Bale hetek óta semmit nem tud a játékhoz hozzárakni, a védő megverése is csak a labda megtolásából áll, de hiába futja le a védőt, nem jut jó passz/beadás opcióhoz, és a megmozdulásainak a nagy része hasztalan. Jesé ellenben más. Ő tudja mit kezdjen a labdával, tud magának helyzeteket teremteni, a védő megveréséből előnyt kicsikarni. Tegnap nem volt kiemelkedően jó, de rúgott egy gólt, és volt legalább 3 olyan passza, ami gólt érhetett volna, ha CR jobban használja ki a helyzeteit, ezen felül is voltak jó megmozdulásai. A kérdés pedig az lenne, hogy mikor jön el az a pont, amikor CA megelégeli Bale 0 teljesítményét, és Jesé fog kezdeni a komolyabb meccseken, illetve Jesé azokon a meccseken képes lesz-e nagyot alkotni. A legjobb persze Bale teljesítményének feljavulása lenne, de vajon az megtörténik-e idén? Akár Bale, akár Jesé jó teljesítménye és DM játékának optimalizálódása a szezon sikerességének kulcsa.
A többi úgy látszik megvan. A védelem stabilizálódott, Ramos és Pepe az utóbbi időben tanáriak, Carvajal feljavult védekezésben, Marcinak kellene egy kicsit javulnia, de amúgy ez ok. Modric alap, Xabi számomra nagy kérdőjel, de talán ebben a felállásban hasznosabb lehet, mint tavaly. CR az CR. Benzema meg Benzema. Nem ő a játék kulcsa, nem érzem elég gólerősnek, a játékból nem vállal elég részt, de bármikor benne van egy jó megmozdulás, egy kiugró teljesítmény, nem ő fog minket kihúzni a szarból, de ha csak egy kevés kell ahhoz, hogy felénk billenjen a mérleg nyelve, azt a keveset képes lesz lerakni. Legalább is remélem.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
én azért nem tenném le még a voksomat amellett, hogy ez jó. nagyon nem szeretem, ha Ronaldo a legfelső ember, ezt le is írtam a Granada ellen a szünetben. így sokkal több a beadás, amitől falnak megyek. főleg DM beadásaitól.ericco írta:Nagyjából jól leírta a dolgokat.
a lényeg, hogy nekem nem igazán tetszik ez az új elem, de ha Cének visszatér a góllövő formája, akkor könnyen megváltozhat a véleményem.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
A MU ellen ki se mernénk most állnitubatibi írta:Srácok, én is optimista vagyok, de azért még ne szaladjunk ennyire előre, persze javulás ez is, de, ha egy Atletico Madrid vagy egy Barca, Arsenal, MU, Chelsea, BM szintű csapat ellen tudjuk mindezt megtenni akkor lehet bizakodni a projekt sikerességében.

Persze igazad van, de had örüljünk már kicsit, főleg egy ilyen hónap után. Amùgy 9 meccs óta nem kaptunk gólt, ha belevesszük a PSG meccset

Srácok, én is optimista vagyok, de azért még ne szaladjunk ennyire előre, persze javulás ez is, de, ha egy Atletico Madrid vagy egy Barca, Arsenal, MU, Chelsea, BM szintű csapat ellen tudjuk mindezt megtenni akkor lehet bizakodni a projekt sikerességében.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
a jelenlegi Real Madrid--->gólt vagy akár több gólokat is lő meccsenként. gólt nem kap, később fog de szerintem akkor sem túl sokat...és mindezeket nem Mou féle bunker focival. nem állnak be 1 gól után védeni az előnyt hanem uralják a játékot a srácok. Hogy őszinte legyek én nem hittem abban, hogy ilyen hamar sikerül ezt a játékot produkálni.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Nekem személy szerint tetszett ez a meccs nagyon, főleg az első szakasza, tényleg, ahogy uraltuk a játékot és a védelemben ez a hatalmas javulás, ami az új évet jellemzi, ez nagyon rendben van.
Illarra igen meggyőző teljesítményt hozott le, meg kell mondjam sokáig kételkedtem benne, nem is láttam talán még így játszani, mióta itt van, le a kalappal előtte, nálam ő volt a MOM.
Nagyjából elégedett voltam mindenkivel, egyetlen kivétel volt, Isco.
Az egyik kedvencem, de ez nagyon kevés volt, sokkal többet várok tőle.
Lehet nem a posztján játszik, vagy még nem szokott bele, de akkor is jóval több kell, a mostani formájában tényleg nem való a kezdőbe, de mindenképpen azt gondolom, hogy türelmesnek kell lenni vele szemben és idővel nagy erősségünk lehet.
Illarra igen meggyőző teljesítményt hozott le, meg kell mondjam sokáig kételkedtem benne, nem is láttam talán még így játszani, mióta itt van, le a kalappal előtte, nálam ő volt a MOM.
Nagyjából elégedett voltam mindenkivel, egyetlen kivétel volt, Isco.
Az egyik kedvencem, de ez nagyon kevés volt, sokkal többet várok tőle.
Lehet nem a posztján játszik, vagy még nem szokott bele, de akkor is jóval több kell, a mostani formájában tényleg nem való a kezdőbe, de mindenképpen azt gondolom, hogy türelmesnek kell lenni vele szemben és idővel nagy erősségünk lehet.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Aki valaha legalább falusi szinten játszott huzamosabb ideig focit, az tudja, hogy az 1:0-s, 2-0-s eredmények nagyon gyakoriak, és ez igaz a legmagasabb szintre is. Magával az eredménnyel sosincs gond, ha nyer vagy továbbjut a csapat. Az utolsó passzok és a befejezések tényleg néha akadoznak, de ez a kettő pont oylan dolog, ami csak úgy egyszer megtörténik, ha klappol a fizikális és lélektani forma. Ősszel picit én is aggódtam a sok bekapott és szellős csapatvédekezés miatt, mert az lehet a rendszer hibája is, de még mindig túl korai. Ha egy év múlva is ugyanitt fog tartani a csapat, nem lesz fejlődés, kezdhetünk aggódni.petiamadridista írta:Nem is vitatom azokat amiket előtte írtál.Most bele kell kötni, hogy nem 4-0 minden meccs. GG
Tényleg uraljuk a meccseket, helyenként van szép játék, stabil a csapat.
Csak ÉN, SZEMÉLY SZERINT (!) kicsit untam ezeket az 1-0ás meg 2-0ás meccseket.
Az ellenfeleink szinte egész meccsen védekeznek, néha van egy kósza kontrájuk és ennyi. Na erre lehet építni, nem a visszaállunk, kontrázunk játékra.
Nagyjából jól leírta a dolgokat.
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Nem is vitatom azokat amiket előtte írtál.Most bele kell kötni, hogy nem 4-0 minden meccs. GG
Tényleg uraljuk a meccseket, helyenként van szép játék, stabil a csapat.
Csak ÉN, SZEMÉLY SZERINT (!) kicsit untam ezeket az 1-0ás meg 2-0ás meccseket.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
nem akarok túlozni, de bő 10 éve nézek real meccseket és vagyok oda a csapatért, de körülbelül ancelotti az első edző, akinek látszik a kéznyoma a csapaton, egymás után több meccset lehoztunk úgy, hogy voltak szép megoldások, okos kis akciók, 8 meccse nem kaptunk gólt... nagyon tetszik ez az irány