szerinted minden meccsen így játszanak, vagy mi?bírom, hogyha szarok vagyunk mindig ez jön valakitől ezen a fórumon![]()
ha így lenne, nem az atletico madrid lenne az élen, hanem ők.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. február 2., vasárnap 23:31
szerinted minden meccsen így játszanak, vagy mi?bírom, hogyha szarok vagyunk mindig ez jön valakitől ezen a fórumon![]()
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. február 2., vasárnap 23:30
h3x0r írta:Szerintetek igazsagos volt CR kiallitasa?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 2., vasárnap 23:27
úgy gondolod hogy az AB mindig így játszik? kétlem.dannen írta:L.Miki írta:Életük meccsét játszották a hazaiak,
bírom, hogyha szarok vagyunk mindig ez jön valakitől ezen a fórumon
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. február 2., vasárnap 23:25
Ettől függetlenül szarok voltunk én nem tagadom, ahogy azt sem, hogy baromira agresszíven játszottak a hazaiak mindent beleadva már rögtön az elején.dannen írta:L.Miki írta:Életük meccsét játszották a hazaiak,
bírom, hogyha szarok vagyunk mindig ez jön valakitől ezen a fórumon
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. február 2., vasárnap 23:18
Ez az egy pont, tökéletesen megfelel. Életük meccsét játszották a hazaiak, igazi spártai harcosként küzdöttek végig. De van egy pontunk, ami még mindig jobb, mint a nulla. Idegölő meccs volt, de nagy gratula az ellenfélnek. Nem mondom, hogy tisztelet, mert nem, hisz millió aljasságot elkövettek, de iszonyatosat küzdöttek a kis szemetek.h3x0r írta:Akar mikor pontot vesztunk es/vagy gyengen jatszunk, sokan rogton cserelnek le az edzot es a fel keretet.
Gyengen jatszottunk, a bilbao nagyot kuzdott (a legtobben pont azt szeretnek hogy eros csapatokkal talalkozzunk a bajnoksagban is), a biro idiota volt (nem csak a piros miatt, hanem az egesz meccset nem tartotta a kezeben) es igyis elhoztunk egy pontot. Megjegyzem, hogy a barca itt kikapott es az Atletico is fog meg oda menni.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 2., vasárnap 23:15
Akar mikor pontot vesztunk es/vagy gyengen jatszunk, sokan rogton cserelnek le az edzot es a fel keretet.kiki. írta:Na erről beszéltem tegnap. Egy iksz a Bilbao otthonában (ahova nem nyerni járnak a csapatok), és már mindenki eret vág. Tisztelet a kivételnek, de vannak kemény hozzászólások.
HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. február 2., vasárnap 23:01
HozzászólásSzerző: sander » 2014. február 2., vasárnap 20:49
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 2., vasárnap 16:20
Ja,én meg nem tudtam hogy nekünk kellene kinevelni europa meg a világ legjobbjait...Ja bocs, nem tudtam, hogy az utánpótláslétesítményeinket, szakembereket, játékosmegfigyelőket dísznek tartjuk. Elég drága dísz, de ha egyszer "nem ez a filozófiánk", és ti ezt ráadásul meg is beszéltétek, akkor mit lehet tenni?

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 2., vasárnap 16:08
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 2., vasárnap 15:52
Jó meglátás,én is igy gondolom.(ezért se fogunk soha változtatni a taktikán)
HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. február 2., vasárnap 15:45
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. február 2., vasárnap 15:37
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. február 2., vasárnap 15:26
Szó nincs róla, hogy olcsó lenne. De ezek a költségek 99%-ban most is felmerülnek, a létesítmények, személyzet, nevezési díjak, stb mind-mind fix költség. Most is fenntartjuk ezt a gyenge, fantáziátlan utánpótlást. Ugyanennyi erővel és ugyanennyi pénzből már lehetne minőségi munkát is végezni.egy saját nevelés sem éppen olcsó(rengetegbe kerül)......és a legtöbb selejt,vagyis a befektetett lóvét nem raulra,gutira és ikerre kell számolni,hanem a teljes generációra ahonnan kikerültek.....és úgy nem annyira olcsó az az olcsó.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 2., vasárnap 15:19
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. február 2., vasárnap 15:19
A Barca utánpótlás neveléséhez képest valóban az.Egyetlen példát nem tudok mondani erre az elmúlt 15 évből, ami egyszerűen SZÁNALMAS.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. február 2., vasárnap 15:15
Ja bocs, nem tudtam, hogy az utánpótláslétesítményeinket, szakembereket, játékosmegfigyelőket dísznek tartjuk. Elég drága dísz, de ha egyszer "nem ez a filozófiánk", és ti ezt ráadásul meg is beszéltétek, akkor mit lehet tenni?a Real Madridnál sose az volt a filozófia, hogy az utánpótlásra építünk
Pedig úgy tudom, bőven népszerűek vagyunk Latin-Amerikában, az a kontinens pedig valóságos aranybánya, amióta világ a világ. Beilleszkedési gondjaik pedig se a nyelv, se a kultúra, se a játékstílus miatt nem nagyon lennének.Van valami abban, amit Gascoigne mond. A játékosmegfigyelőink vagy félnek a repüléstől, vagy csak simán szarul végzik a munkájukat.
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. február 2., vasárnap 15:10
Mata és Negredo... aha. Annyira tucatjátékos mind a kettő, hogy az már fáj. Normális esetben is 2-3 évig kiegészítő emberek lennének a Real Madridban, vagy haosnló szintú más klubban Európában. Nagy a mázlijuk, hogy saját nevelésekben az angolok egyszerűen még nagyobb balf@szok, és van kereslet az ilyen közepes játékosok iránt, és meg is fizetik őket.Kerlon írta:Szerintem Mata-ra és Negredora se lehet panaszunk. Sőt Arbeloara sem, VB és EB bajnok.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 2., vasárnap 15:02
Ezzel egyetértek, kivéve az elmúlt 10 évben,ahol a barcában egy olyan generáció nőtt össze,amire alig példa a világban.De összességében a fenti játékosoktól eltekintve nem rosszabb pl a Ti utánpótlásotok,csak kevésbé vannak használva a nagy csapatnál. De a bajnokságban,vagy külföldön legalább,ha nem több játszik az első osztályú csapatoknál.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 2., vasárnap 14:59
Szerintem Mata-ra és Negredora se lehet panaszunk. Sőt Arbeloara sem, VB és EB bajnok.Hosszú, hosszú idő után Jesé lehet az első játékos, akiben benne van a klasszissá válás lehetősége.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem