nem leszsonic írta:Ez az atma - sociedad egy jo nagy 0-0 lesz.

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. február 2., vasárnap 19:40
nem leszsonic írta:Ez az atma - sociedad egy jo nagy 0-0 lesz.
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. február 2., vasárnap 19:34
HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. február 2., vasárnap 18:30
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. február 2., vasárnap 18:16
ő már fix távozó, mou viszi visszaKurtoá
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 2., vasárnap 13:38
Sztm az atma mindig átmeneti szállás lesz a nagy,de még nem befutott tehetségeknek,meg pihenőhely a pályafutások delén járó,egykori sztárnak,de nem világsztárnak nevezett játékosoknak...-Igazolások. Egy ilyen szezon után - még ha el is fáradnak - mennyire lesz vonzó az Atletico Madrid? Mennyit tudnak költeni? Mennyire tudják megerősíteni a keretet? Nyilván nem reális mondjuk egy Lloris, Thiago Silva, Pogba, Suarez négyes náluk, de remélem sikerül pár nagyobb nevet megszerezniük (akik mögött tudás is van még persze).
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 2., vasárnap 13:33
Ha sokat is érnek el, az lesz velük, mint a dortmunddal. Mindig lesz vonzóbb klub, mindig lesz több pénz máshol. Kurtoá, Costa, Koke, Turan, lassan elszállingóznak majd, aztán jönnek újak.MyStiQ írta:Az Atletico Madriddal kapcsolatban két dolog foglalkoztat:
-Simeone. Meddig marad és mi lesz utána? Nagyon sokat hozzátesz ehhez a csapathoz, és jó lenne, ha nem csak pár évig lehetne az Atleticora ténylegesen komoly riválisként tekinteni.
-Igazolások. Egy ilyen szezon után - még ha el is fáradnak - mennyire lesz vonzó az Atletico Madrid? Mennyit tudnak költeni? Mennyire tudják megerősíteni a keretet? Nyilván nem reális mondjuk egy Lloris, Thiago Silva, Pogba, Suarez négyes náluk, de remélem sikerül pár nagyobb nevet megszerezniük (akik mögött tudás is van még persze).
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. február 2., vasárnap 13:29
szerintem meg ez az ő szintje, egyszerűen nem annyira jó játékos, hogy Cé-vel tartsa a lépést hosszútávon, volt egy jó fél éve most ősszel, de nagyjából ennyi is, nem fog még 20 gólt szerezni tavasszal, mivel ő nem olyan jó.ziro4vr írta:Costán már látszik a fásultság, csere nélkül tolja szeptember óta, bármennyire is motiváltak, kevés lesz szerintem.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. február 2., vasárnap 13:29
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. február 2., vasárnap 13:22
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 2., vasárnap 13:19
Minden hozzászólásomhoz oda lehet képzelni a szerintemet, erről szól a fórumzalkrisz írta: Ha azt mondod, hogy szerinted, akkor meg is értem, de mi az, hogy nem lehet? Pont ők vertek meg minket és a Barcelonában ha a bíró velük van, ott is elhozhatták volna a 3 pontot. De. Lehet. Barcelonában elég nagy gáz van, a védelem lassú, 0... a középpálya nem kreatív.. fásult..
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 2., vasárnap 13:19
Tényleg tökéletes megfogalmazásRealista24 írta:Az Atma meg egy kikúrt szekta, minden meccs előtt lenyomnak valami rituálét, Real és Barca bábukat égetnek, stb.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 2., vasárnap 13:16
Eszem fa*om megáll.....nem találtam rájuk jelzőt,magyarázatot.....erre itt van. mennyire jó.Az Atma meg egy kikúrt szekta, minden meccs előtt lenyomnak valami rituálét, Real és Barca bábukat égetnek, stb.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. február 2., vasárnap 13:10
Ha azt mondod, hogy szerinted, akkor meg is értem, de mi az, hogy nem lehet? Pont ők vertek meg minket és a Barcelonában ha a bíró velük van, ott is elhozhatták volna a 3 pontot. De. Lehet. Barcelonában elég nagy gáz van, a védelem lassú, 0... a középpálya nem kreatív.. fásult..ziro4vr írta:Nem lesz az Atletico a Barca előtt. Elsőért nagy harc lesz, aztán egy 5-6 pontra az atletico. Nem fogják ezt végig bírni, nem lehet...zalkrisz írta: Az én tippem a bajnokság végére:
1. Real
2. Atletico
3. Barcelona
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 2., vasárnap 13:08
Lehet.De elég ha kiesik 1-2 kulcsember,akkor ott a vége.Nincs kivel minőségileg pótolni a kulcsembereket.tubatibi írta:1 hónap után kipukkadnak, 2 hónap után, télre pukkadnak ki.....![]()
![]()
Szerintem meg végig nyomják így az idényt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 2., vasárnap 13:08
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. február 2., vasárnap 13:06
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 2., vasárnap 13:03
Nem lesz az Atletico a Barca előtt. Elsőért nagy harc lesz, aztán egy 5-6 pontra az atletico. Nem fogják ezt végig bírni, nem lehet...zalkrisz írta: Az én tippem a bajnokság végére:
1. Real
2. Atletico
3. Barcelona
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. február 2., vasárnap 12:59
Én is mondtam, hogy azért nem vennék rá mérget, hogy elfogynak. Azért ez már nem egy Levante féle 10 meccses fellángolás, mikor vezették is a tabellát. Az Atletico elől sosem volt gyenge, csak a védelem volt átjáróház, akkor kerültünk helyzetbe mikor akartunk ellenük, nem véletlen, hogy bármennyire is jó formában voltak és játszhattunk akármilyen szarul, ütöttük őket. Így indult a kupadöntő is, de aztán rába...tunk. Azóta viszont a védelmük és középpályájuk is stabil, minden meccset élet-halálként fognak fel. Kérdés, hogy 1-1 vereség, illetve egy esetleges pár pontos hátrány mennyire vetné vissza őket, de még az sem kizárt, hogy a forduló után ők nevetnek.R.M.C.F írta:sonic írta:Az ATMA el fog fogyni mint a szaloncukor januar vege fele... Just you wait.
ezt most úgy mondjátok,mintha amúgy nem lenne megszokott és általános hogy a kisebb csapatok fellángolásai előbb utóbb alábbhagynak.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 2., vasárnap 12:54
Azért a porto csak a porto....de ami még érdekesebb,hogy elég sima volt mind a két meccs...Elkapták, de a mai Portót elnézve ez nem egy óriási bravúr. A portugálok még egy híg BL csoportból sem tudtak továbbjutni.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. február 2., vasárnap 12:52
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem