Jaja a Rafinált gyereket meg ki is felejtettem...GT37 írta:Jövőre jön vissza elvileg. Ő is, meg Rafinha is.morientes írta:DFL meg elköltözött ugye liverpool-ba...
Thiagot meg nem írtam,nem tudtam hirtelen hogy saját nevelés e
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 2., vasárnap 14:01
Jaja a Rafinált gyereket meg ki is felejtettem...GT37 írta:Jövőre jön vissza elvileg. Ő is, meg Rafinha is.morientes írta:DFL meg elköltözött ugye liverpool-ba...

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. február 2., vasárnap 14:00
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 2., vasárnap 13:55
az a rafinha gyerek még érdekes lehet, robertonál rosszabb nem lehetGT37 írta: Jövőre jön vissza elvileg. Ő is, meg Rafinha is.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 2., vasárnap 13:54
Jövőre jön vissza elvileg. Ő is, meg Rafinha is.morientes írta:DFL meg elköltözött ugye liverpool-ba...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 2., vasárnap 13:50
Ki van most fenn ezekből az I.-be?Tello,Bartra,Sergie Roberto(???)...asszem ennyi.DFL meg elköltözött ugye liverpool-ba...Túl volt hypeolva a barca utánpótlás is...

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. február 2., vasárnap 13:50
Remy írta:Vagy éppenséggel nincs senki olyan, akit érdemes lenne felhozni. Egyedül Deu az, akit meg kellett volna tartani, de ő is csak kölcsönben van, még simán tagja lehet a nagycsapatnak. Volt egy jó generációja a barcának, de azért ne higgye senki, hogy ezentúl az összes ifijátékos megfordul majd a nagyoknál. Azért mégis csak egy barcáról beszélünk, ahol azért a padon is minőségnek kell lennie.Anyaka írta: A fiatalokat meg felhozni, mert nagyon megálltak ennél a jelenlegi keretnél, Pep óta nem igazán épült be senki az utánpótlásból, mert az edzők nem merik meghúzni.
Túl volt hypeolva a barca utánpótlás is...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 2., vasárnap 13:49
Januári igen, mert előző szezonról szól.Ha jól olvasom, ez csak a liga meccsek átlag nézőszáma. (Tudom, hogy a Valencia elleni is az volt, nem azért írom.) Összesített a BL-lel és kupával (utóbbin ugye kevesebben szoktak lenni a hétköznap este miatt) nincs esetleg?
Meg ha jól látom a dátumot, ez januári slide. Szóval nem lehet, hogy ezek az adatok a tavalyi szezonra vonatkoznak csak? (Ha jól tudom, van hozzá egy hosszabb cikk, de azt én nem olvastam. Ha Te igen, akkor írta, hogy mikori adatokat dolgoztak fel itt?)
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. február 2., vasárnap 13:48
Ha jól olvasom, ez csak a liga meccsek átlag nézőszáma. (Tudom, hogy a Valencia elleni is az volt, nem azért írom.Realista24 írta:http://www.slideshare.net/slideshow/embed_code/30308955#
Real Madrid 65.268
FC Barcelona 71.235 (és idén már csökkent ez a szám pár ezerrel az eddigi meccsek alapján)
Volt egy cikk, hogy szinte csak a BL meccseken (persze, ha van még tétje) és a Real ellenieken van fullon a stadion.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 2., vasárnap 13:43
Vagy éppenséggel nincs senki olyan, akit érdemes lenne felhozni. Egyedül Deu az, akit meg kellett volna tartani, de ő is csak kölcsönben van, még simán tagja lehet a nagycsapatnak. Volt egy jó generációja a barcának, de azért ne higgye senki, hogy ezentúl az összes ifijátékos megfordul majd a nagyoknál. Azért mégis csak egy barcáról beszélünk, ahol azért a padon is minőségnek kell lennie.Anyaka írta: A fiatalokat meg felhozni, mert nagyon megálltak ennél a jelenlegi keretnél, Pep óta nem igazán épült be senki az utánpótlásból, mert az edzők nem merik meghúzni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 2., vasárnap 13:39
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. február 2., vasárnap 13:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 2., vasárnap 13:38
DE EZEK HAZUDNAK!!!44!!!NÉGYNÉGY!!Csabi írta:itt mást írnak: http://imagerz.com/QBZHDEtvAwMCAl1IFwVQ
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. február 2., vasárnap 13:36
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. február 2., vasárnap 13:33
csak nemet mondtak a biszem-baszomraPuding írta:Elnézést, ha volt már.
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... nk-2312315
Mi lehet az oka, hogy alig járnak ki a meccsekre? Kiégtek a divatdrukkerek, vagy Rosell, vagy egyéb, valamit tudtok erről?

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 2., vasárnap 13:31
http://www.slideshare.net/slideshow/embed_code/30308955#Csabi írta:a bernabeuban az átlag nézőszám 73 ezerAz a 66K nagyjából az átlagnézőszám. Semmi meglepő nincs ebben. A Real meccsekre átlagban valamivel még kevesebben járnak ki.
Volt egy cikk, hogy szinte csak a BL meccseken (persze, ha van még tétje) és a Real ellenieken van fullon a stadion.Hat azert egy Valencia elleni meccsen joval az atlagnezoszam felett kene lenni a telitettsegnek szerintem.
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. február 2., vasárnap 13:30
Realista24 írta:Az a 66K nagyjából az átlagnézőszám. Semmi meglepő nincs ebben. A Real meccsekre átlagban valamivel még kevesebben járnak ki.El Sie7e írta:tegnap egyébként 66 ezren voltak kint, pedig délután 4 órakor volt a meccs, szombaton...![]()
ez is elég vérszegény a körülményeket nézve, főleg hogy a vendégcsapat nem 1 celta vigo volt, hanem a valencia, ami igen is rangadónak számít- még így is!
de azért kell a 105 ezer férőhely
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. február 2., vasárnap 13:24
a bernabeuban az átlag nézőszám 73 ezerAz a 66K nagyjából az átlagnézőszám. Semmi meglepő nincs ebben. A Real meccsekre átlagban valamivel még kevesebben járnak ki.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 2., vasárnap 13:18
ez nem túl bonyolult dolog...cityt,psgt néznek.....Mi lehet az oka, hogy alig járnak ki a meccsekre?
HozzászólásSzerző: Puding » 2014. február 2., vasárnap 13:18
Azért fura, hogy a vereség után a közönséggel foglalkozik a buta Alves, lazán beszól nekik.El Sie7e írta:tegnap egyébként 66 ezren voltak kint, pedig délután 4 órakor volt a meccs, szombaton...![]()
ez is elég vérszegény a körülményeket nézve, főleg hogy a vendégcsapat nem 1 celta vigo volt, hanem a valencia, ami igen is rangadónak számít- még így is!
de azért kell a 105 ezer férőhely
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 2., vasárnap 13:16
Ja, ez mondjuk tényleg nem lenne rossz ötlet (bár nem tudom, mennyire lenne értelme Busquets mellé még egy vékápét rakni, még ha olyan támadó szellemű is, mint a török-német), azt a Sánchez-Messi-Neymar hármast előttük egy középcsatival nagyon adnám.csababarca írta:ami bajnak érzek,hogy én szívesen átállnék egy 4-2-3-1re. De ebben a rendszerben se Cesc, se Iniesta helye nem lenne meg. védők adottak, 2 szűrő nálam Busquets, és egy Gündogan típusú emberke, aki fut,brusztol,de közben tud irányítani is, mint Modric is pl. Előttük Messi, két szél Neymar-Alexis, elől meg egy 9es. Esetleg úgy lehetne berakni Iniestat,hogy jobbra Neymar,ővé meg a balszél, Alexis meg a 9es.
Nem tudom,nehéz ügy,de változtatni kell. Nem alapjaiban,mert ahhoz minden játékosunkat el kéne adni jóformán,de valamit ki kell okoskodni.
Jó kérdés, igazából fogalmam sincs.Puding írta:Elnézést, ha volt már.
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... nk-2312315
Mi lehet az oka, hogy alig járnak ki a meccsekre? Kiégtek a divatdrukkerek, vagy Rosell, vagy egyéb, valamit tudtok erről?
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem