http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... nk-2312315
Mi lehet az oka, hogy alig járnak ki a meccsekre? Kiégtek a divatdrukkerek, vagy Rosell, vagy egyéb, valamit tudtok erről?
HozzászólásSzerző: Puding » 2014. február 2., vasárnap 13:11
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 2., vasárnap 13:09
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. február 2., vasárnap 13:07
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 2., vasárnap 13:05
Azért ha most Xavi helyett Thiago lenne nekik...Tegnap is, xavi apó kontrát akar vezetni, cipeli a labdát, közbe még a féllábú csatára is visszaér a valenciának, aztán meg odapasszolja pedro mögémorientes írta: Na,lényegében egyet értünk,Tellot csak azért emeltem ki,mert nem jó lenne ha elkallódna...:)Igazi dinamikus szélső,aki nem abba a tiszetosza stílushoz való...mire Xavi észbekap hogy el kellene indítani,a gyerek addig átszalad franciaországba...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 2., vasárnap 13:03
Na,lényegében egyet értünk,Tellot csak azért emeltem ki,mert nem jó lenne ha elkallódna...:)Igazi dinamikus szélső,aki nem abba a tiszetosza stílushoz való...mire Xavi észbekap hogy el kellene indítani,a gyerek addig átszalad franciaországba...csababarca....

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 2., vasárnap 12:52
Tello-n kívül egyet értek, de oda Alexis megfelelő,ha normálisan játszik.morientes írta: Mondjuk még egy gyors szélső kellene még,mondjuk én Tellot kipróbálnám jobb oldalt,aztán igen,egy klasszik 9-es,aki ha kell megtartja a labdát,amit a gyors szélsők be tudnak vinni,vagy mondjuk a kp be tud játszani egyből a védők mögé,mindenféle tologatás nélkül.Messit visszábbvonnám egyel,mert látszik hogy nem csak befejez,de szeme van a labdáinak,Xavit meg elfelejteném.Örökre.Ja meg igazolnék egy belsővédőt.Na de nem akarok tippeket adni
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 2., vasárnap 12:43
Mondjuk még egy gyors szélső kellene még,mondjuk én Tellot kipróbálnám jobb oldalt,aztán igen,egy klasszik 9-es,aki ha kell megtartja a labdát,amit a gyors szélsők be tudnak vinni,vagy mondjuk a kp be tud játszani egyből a védők mögé,mindenféle tologatás nélkül.Messit visszábbvonnám egyel,mert látszik hogy nem csak befejez,de szeme van a labdáinak,Xavit meg elfelejteném.Örökre.Ja meg igazolnék egy belsővédőt.Na de nem akarok tippeket adniÉs mi legyen az új taktika? Álljunk be védekezni? Játszunk kontrákra? Ívelgessünk 170 alacsony emberekre? Igazoljunk egy klasszikus 9-

HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. február 2., vasárnap 0:49
Igen, de mi azzal a 2-6al az egy évvel elötti sorfalat adtuk vissza, azelött meg mi nyertünk R10 duplájával 0-3-ra. Ez a világ rendje. Egyszer fent, egyszer lent. Csak sok szurkoló ezt nem érti meg, és már hurkolja a kötelet ha nem jön zsinórba a 68. győzelem.petiamadridista írta:Szerintem akkor lesz majd váltás amikor visszaadjuk a 2-6ot vagy az 5-0át..
Hogy ezt miért mondom?
Hát mert általában így szokott lenni
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 2., vasárnap 0:39
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. február 2., vasárnap 0:22
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. február 2., vasárnap 0:14
én pl nem gondolom, hogy a Barcelonának változtatnia kéne.Szóval csak annyit akartam ebből kihozni, hogyha nekünk drasztikusan változtatni kéne, akkor máshol még a stadiont is ki kell cserélni?
HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. február 2., vasárnap 0:13
HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. február 2., vasárnap 0:05
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 1., szombat 22:01
1.Az új taktika legyen mondjuk az,hogy a csapat ne csak egy meccsszituációt tudjon megoldani(Labdabírtoklás) a sokból(széljáték,ütközések,pontrúgások,szögletek stb...).kiki. írta: És mi legyen az új taktika? Álljunk be védekezni? Játszunk kontrákra? Ívelgessünk 170 alacsony emberekre? Igazoljunk egy klasszikus 9-est? Még mindig ez a lehető legjobb amit tudunk játszani. Ha visszanézem az utóbbi 8 évet egyáltalán nem lehet a Barca elégedetlen. Hol van most a MU, Milan, Juve? Hol volt az utóbbi 2 évet leszámítva a Bayern? 3 éven belül elbuktak 2 döntőt, az egyiket hazai pályán. Hol volt régen a Dortmund, City vagy a PSG? Semmi gáz nincsen. Nemfogunk minden évbe triplázni meg 6 kupával zárni, de összességébe boldog ember aki a Barcának szurkol.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. február 1., szombat 21:44
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. február 1., szombat 21:38
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 1., szombat 21:26
Senki nem szalad a Cibelesre.Jobban fosunk a holnapi Bilbao meccstől mint ti a City meccstől...kiki. írta:Azért valamilyen szinten hihetetlen, hogy milyen a szurkolók hozzáállása mindkét oldalon. Pl. itt is egy-két ember már októberbe búcsút intett a ligának, most hogy kikaptunk pedig olyan főcím van a eurobarcán, hogy kiengedtük a kezünkből a ligát? Igen? Február elején úgy hogy még mindig mi vezetjük a bajnokságot?Fel kell ébredni, abnormális amit az utóbbi 2-3 évbe a Barca és a Real csinált, hogy 100 pontokkal nyerték a ligákat. Benne van a pakliba egy-két vereség.
A mutatott játékkal pedig egyáltalán nem vagyok elégedetlen. Látszott, hogy kezdünk már felpörögni. Aki látta a meccset tudja, hogy az első félidő akár 4-0-al is végződhetett volna. Vannak hibák hátul, de nem abba látom a megoldást hogy nyáron leigazoljuk egyszerre TS-t, Kompanyt meg David Luist. Kikaptunk egy Valenciától hazai pályán, ami szomorú de nem szégyen. Nagyon sok van még vissza, és még csak most kezdődik a java. Nekünk nem szabad feladni, nektek meg még nem kell szaladni a cibelesre.
HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. február 1., szombat 21:25
És mi legyen az új taktika? Álljunk be védekezni? Játszunk kontrákra? Ívelgessünk 170 alacsony emberekre? Igazoljunk egy klasszikus 9-est? Még mindig ez a lehető legjobb amit tudunk játszani. Ha visszanézem az utóbbi 8 évet egyáltalán nem lehet a Barca elégedetlen. Hol van most a MU, Milan, Juve? Hol volt az utóbbi 2 évet leszámítva a Bayern? 3 éven belül elbuktak 2 döntőt, az egyiket hazai pályán. Hol volt régen a Dortmund, City vagy a PSG? Semmi gáz nincsen. Nemfogunk minden évbe triplázni meg 6 kupával zárni, de összességébe boldog ember aki a Barcának szurkol.dzsi91 írta:Ebből a generációból(Xavi,Iniesta,Puyol) kisajtolták a maximumot ,komoly döntéseket kéne hozni odafent ,hogy hogyan tovább milyen irányt kövessen a jövő barcája, de úgy látszik a vezetőség jobban elvan foglalva a virtuális farokméregetéssel a Madriddal szemben és azt hiszik,hogy majd Messi és Neymar mindent megold...
HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. február 1., szombat 21:21
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 1., szombat 21:19
Ja tavaly is csúcsformában voltak áprilisban (schranzer írta:Bár nemnéztem a meccset, de azt tudom, hogy a Barcelona minden even ilyenkor szokott hullámvolgybe kerulni ... február/március, ez az az idoszak, amikor godorben vannak ... aztán aprilis, majus kornyeken erik el a csucsot .. holnap gyozni kell, es kihasznalni ezt a helyzetet ...
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem