Spanyol bajnokság

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. február 2., vasárnap 12:38

Azthiszem a portot is elkapták a BL-be,de lehet hogy keverem...
Elkapták, de a mai Portót elnézve ez nem egy óriási bravúr. A portugálok még egy híg BL csoportból sem tudtak továbbjutni.

De ettől függetlenül jó az Atleti mostanság. Hosszabb paddal komolyabb álmokat is szövögethetnének, mert amúgy Simeone valóban baromi jól összerakta őket. A BL-ben sem mehet majd senki se ellenük biztosra.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 2., vasárnap 12:31

Sierra írta:
petiamadridista írta:most az Atletico az a csapat, amit a legnehezebb megverni Európában
Azért ez erős túlzás... A Barcán meg rajtunk kívül nem játszottak még komoly csapattal... Azért egy komolyabb névsorral felálló csapat ellen könnyen megéghetnének szerintem.
Azt hiszem a portot is elkapták a BL-be,de lehet hogy keverem...
Többször leírtam már,hogy beérett Simeone munkája az évek alatt,megtalálta minden posztra a megfelelő,nem klasszis,de jó játékosokat,meg mindig volt egy átlagon felüli csatára(Kun,Falcao,Costa).A keret viszont nem mély,a pad rövid,ezért nem hiszem hogy végig birják ezt a tempót.Persze a fociban mit lehet tudni...:)
Este Real győzelmet várok bilbaoba,2,de lehet hogy 3 fával nyerünk....
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. február 2., vasárnap 11:42

BBeno írta:évek óta úgy megyünk Bilbaoba hogy nehéz meccs és kell a 3 pont. ennek ellenére 0-3 1-3 eredményekkel jövünk el. josé rendesen készítette fel őket mindig a Bilbao ellen. ancselottin a sor.
nem lesz gond este, jók a baszkok meg lelkesek, de az nem elég hosszútávon.

ők szerdán játszottak az atleticoval, mi kedden az espanyol ellen, náluk az összes kulcsjátékos játszott, nálunk a fele pihenhetett. tipikusan a nézhető focit játszák, nem a kiesőjelöltét, az nekünk mindig kedvez, mert ha játszani kell a focit, abban messze jobbak vagyunk. egyénileg is sokkalta jobbak vagyunk. ja és motiváció az lesz. :mrgreen:

szerintem nagyobb a füstje, mint a lágja ennek a meccsnek.

szvsz több esélyt látok a matracosok pontvesztésére, minden elfogultság nélkül
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 2., vasárnap 11:29

Sokaknak úgy tűnhet, hogy elfogult Barcelona ellenes vagy, de ez egyáltalán nem igaz.

nem vagyok,nem is voltam soha,de mivel sok negativ dolgot irtam le,amiről addig elképzelésük sem volt(más tolt a fejükbe a média) igy ezzel jöttek......sokszor igazolódott az ellenkezője,de akkor meg kussoltak.

A madridról is vagy játékosokról is sok negativ dolgot irtam le,mégsem támadtak hogy antimadridista vagyok.

Egyébként pozitivat is irtam nem egyszer a barcáról....de azt nem látták az utálattól,a haragtól...igaz nem minden nap dicsértem őket,de azt megtette a média agymosás gyanánt 10x annyira amennyire valós vagy reális lett volna.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. február 2., vasárnap 11:08

évek óta úgy megyünk Bilbaoba hogy nehéz meccs és kell a 3 pont. ennek ellenére 0-3 1-3 eredményekkel jövünk el. josé rendesen készítette fel őket mindig a Bilbao ellen. ancselottin a sor.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. február 2., vasárnap 11:05

R.M.C.F írta:Pont most amikor kiderült hogy neymi volt a világ legdrágább játékosa :lol: :lol:
Dehogy volt. Ez az egész balhé Perez és a többi madridi összeesküvése csak. Különben is Bale átigazolási díja sokkal több 91 milliónál, csak Perez titkolja az egészet
R.M.C.F írta:Nevet....persze hogy nevet,elképzelhetetlennek tartja,mert a média meg a drukker társai(akármikor találkozik más barcással,első pilllanattól megy a köpködés a realra,és a fényezés a barcára) ezt nyomják évek óta......
Jó ideje olvasom már ezeket a véleményeket tőled. Sokaknak úgy tűnhet, hogy elfogult Barcelona ellenes vagy, de ez egyáltalán nem igaz. Sok esetben úgy érzem mintha a saját írásomat olvasnám
Ami önfényezés megindult Barcelonában a 2009es BL győzelmük után az valami elképesztő. Ők adakoznak, példát mutatnak, szerények, nem költik a pénzt, nevelik a klasszisokat. Ha meg valakitől kikaptak ment az ellenfél lehordása. Például az Inter ellen. Kikaptak aztán szidták őket, hogy antifocit, bunkerfocit játszanak, a bírók vitték tovább őket. Továbbjutásuk a foci halálával egyenlő. 70 percig emberhátrányban voltak. Mégis mit játszottak volna? Arra meg miért nem emlékszik senki, hogy az első meccsen az Inter mindenben lefocizta őket?

és ezt semlegesként mondom, nem szurkolok egyik spanyol csapatnak sem
R.M.C.F írta:Had kopjanak.....úton útfélen a gennyezéseiket olvastam hallgattam éveken át,a lenézéseket,köpködéseket. Kell nekünk újra egy pár sikertelen év,vagy inkább évtized. Had hulljon ki a 80%a a divatdrukkerek.
:salute: :agree:

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 2., vasárnap 10:40

sonic írta:Az ATMA el fog fogyni mint a szaloncukor januar vege fele... Just you wait. :)

ezt most úgy mondjátok,mintha amúgy nem lenne megszokott és általános hogy a kisebb csapatok fellángolásai előbb utóbb alábbhagynak.

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. február 2., vasárnap 10:16

Én azért óvatos lennék, ma ugyan is Bilbaóba megyünk, ahol akár egy döntetlen sem lenne egy rossz eredmény a hazai formájukat nézve.. Ha ők szerzik az első gólt, akkor még nehezebb lesz..
Az ATMA el fog fogyni mint a szaloncukor januar vege fele... Just you wait. :)
Szerintem meg márciusig simán tartják magukat.. Attól függ mennyit mennek a BLben, de a formájukat tekintve elég sokat :) Én nemzetközi porondon szurkolok nekik, jó lenne egy 3. spanyol gárda is, aki felnő a nemzetközi elithez..

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. február 2., vasárnap 10:07

Az ATMA el fog fogyni mint a szaloncukor januar vege fele... Just you wait. :)
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 2., vasárnap 8:46

Nehogy már mi madrid drukkerek istápolgassuk a barcásokat,bőven rájuk férne pár méretes nagy pofon és sok sok eredménytelen év.....amit ezek képzeltek/képzelnek magukról évek óta,az a felháborító kategória.

Had kopjanak.....úton útfélen a gennyezéseiket olvastam hallgattam éveken át,a lenézéseket,köpködéseket. Kell nekünk újra egy pár sikertelen év,vagy inkább évtized. Had hulljon ki a 80%a a divatdrukkerek.

Tegnap is,egy nagy barcás elém toppant,és köszönés helyett: vegyetek még 100 milliókért játékosokat!!!!!! felkiáltással vette fel a kapcsolatot velem.
Pont most amikor kiderült hogy neymi volt a világ legdrágább játékosa :lol: :lol:
Mondom neki(bár értelmetlen mert a józan ész soha nem volt fontos) hogy öreg,egy cigi szünetbe ha ráérsz,add már össze az elmúlt 15-20 év igazolásainak/eladásainak összegét barca/real részről,meg fog lepődni a kis agymosott állományod.

Nevet....persze hogy nevet,elképzelhetetlennek tartja,mert a média meg a drukker társai(akármikor találkozik más barcással,első pilllanattól megy a köpködés a realra,és a fényezés a barcára) ezt nyomják évek óta......

Sajnálom őket....mert jön majd a nagy csalódás...és nem tudják hová tenni.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 2., vasárnap 7:35

pavel írta:Skacok! Főleg Shutter! Ez most komoly? Február elején temeted a csapatod? :D
Egy normális világban, egy normális bajnokságban ilyen tabellával, ilyen eredményekkel még szerintem gondolni sem szabadna arra, mi lesz a végén, mikor lesz a vége!
Az ATMA az edzőjének köszönhet sokat, s tényleg brutális lesz ha végig nyomják ezt a formát! Ám egy kellemetlen pofon, s máris összeeshetnek...remélem így lesz (pl. most 7végén) :mrgreen: Hátha Aragones föntről tesz nekünk egy szívességet, s összezavarja a fejüket! Ha már idelent nem csípte a csapatot...amúgy RIP LA
Nyulagom, ha nem nyerünk este itt is jön majd a világvége hangulat... :mrgreen: Jön majd az "kiszálltunk a ligából és felejtsük el a bl-t is" és hasonló szépségek...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2014. február 2., vasárnap 7:29

Skacok! Főleg Shutter! Ez most komoly? Február elején temeted a csapatod? :D
Egy normális világban, egy normális bajnokságban ilyen tabellával, ilyen eredményekkel még szerintem gondolni sem szabadna arra, mi lesz a végén, mikor lesz a vége!
Az ATMA az edzőjének köszönhet sokat, s tényleg brutális lesz ha végig nyomják ezt a formát! Ám egy kellemetlen pofon, s máris összeeshetnek...remélem így lesz (pl. most 7végén) :mrgreen: Hátha Aragones föntről tesz nekünk egy szívességet, s összezavarja a fejüket! Ha már idelent nem csípte a csapatot...amúgy RIP LA
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. február 2., vasárnap 2:34

petiamadridista írta:most az Atletico az a csapat, amit a legnehezebb megverni Európában
Azért ez erős túlzás... A Barcán meg rajtunk kívül nem játszottak még komoly csapattal... Azért egy komolyabb névsorral felálló csapat ellen könnyen megéghetnének szerintem.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. február 2., vasárnap 0:51

petiamadridista írta:Ha jól tudom összesen egy vereségük az van egész szezonban...
Nekünk van összesen kettő. Pont ellenük egy, és a Barca ellen a második.
A mi szezonunk is jó, bár kár azért a hazai vereségért, azt ha behúzzuk, szinte tökéletes lenne az eddigi szezonunk, még ha itt-ott erősen döcögött is a gépezet. Bár azt, ahogy a mostani dolgok állnak, simán alaáírtam volna mondjuk tavaly júliusban. Mindhárom sorozatban az egyik nagy favoritnak számítunk, ami a legfontosabb, az ellenfeleink szemében is. A rendszerünk sokkal nehezebb feledat számukra, mint mondjuk Mourinho taktikája. Nehéz játszani ez ellen az amorf 433 ellen, ha jól művelik. Ráadásul a padunk is rendben van. E két dolog miatt vagyok a legbizakodóbb idén. Persze az sem ártana, ha lenne egy kis szerencsénk is :)
Merci Zizou!

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. február 2., vasárnap 0:37

.ami pozitívum az az, hogy míg a Madridi gárdák pozitív irányba fejlődnek, Barcelonában nagy gáz van
Ezzel részben egyetértek.
Azzal nem, hoyg a madridi gárdÁK fejlődnének.
A Real Madridnál ez észrevehető, de az Atleticonál nem.
Persze, az elmúlt jópár év után az Atletico Madridra is igaz a megállapítás, de idén nem.
Ugyanis az Atletico tökig nyomta a gázpedált már szeptemberben és egyszerűen nem akar lassítani. (nem jobb, nem rosszabb, ugyanolyan végig, ugyanolyan brutális)
Egészen elképesztő amit művelnek.
Ha jól tudom összesen egy vereségük az van egész szezonban... Ilyet az elitligák csapatai közül csak és kizárólag a Bayern München tud felmutatni, ami azért a világ legerősebb keretével rendelkezik, és tavaly triplázott (ergo a legjobb csapat a világon).
Számomra szinte felfoghatatlan ez a hihetetlen sorozat, főleg a játékoskeretet ismerve.
Ez valljuk be nem egy túl veretes névsor.
Azért pl Felipe Luist vagy Raúl Garciát, Juanfrant ismerhetjük már egy jó ideje, abszolúte de nem mai (új, fiatal, ismeretlen tehetségek) motorosokból áll össze ez a csapat. És mégis elképesztőt produkálnak.
Hát nem tudom, hogy mi lesz a kupa elődöntőben, de ha kiverjük őket az valami iszonyatosan nagy fegyvertény lesz, úgy vélem, most az Atletico az a csapat, amit a legnehezebb megverni Európában, szóval...
Hát kíváncsi leszek, hogy ez a lendület meddig tart náluk, végig tudnak-e menni ebben a szezonban ezzel a tökig nyomott gázpedállal..

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 2., vasárnap 0:18

ugyan...most kikapott a Barca, máskor kikap az AtMA, majd kikap a Real is...ami pozitívum az az, hogy míg a Madridi gárdák pozitív irányba fejlődnek, Barcelonában nagy gáz van

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 1., szombat 19:01

'shutterisland írta:sikerült elintézni, hogy effektíve nyerni kelljen a bernabeuban a bajnoki címért (vagyis inkább azért, hogy megmaradjon rá a sansz), szóval szépen lábon lőttük magunkat az utóbbi hetek szerencsétlenkedésével.
nagyjából az utolsó utáni hibalehetőséget is kilőttük, szóval finoman szólva nem vagyok túl optimista.
a 2 és 3 pont nyilván nem nagy előny, elég egy rossz meccs, és ledolgoztuk, de innen baromi nehéz lesz.

59 hét után átadjuk az első helyet. :mrgreen:
Mi a szarról beszélsz? 1-2 pont különbség van úgy, hogy mi még nem játszottunk egy rohadt kemény ellenféllel szemben idegenbe. Ennek a Barcának azért nem szabad kb. most olyan mentalitással neki menni a tavasznak, mint a tiéd. Lesz itt még meglepetés Atletico-Real, Barca-Atletico meg Real-Barca is... Abszolút nyílt még így is, ha most mi kerülünk +2 pontba vagy az Atleti +3-ba...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 1., szombat 18:46

Ha nyáron nem hozunk egy klasszis középhátvédet, akkor készítem a kötelet.
Ott van bmeg...világbajnok :lol: :lol: :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 1., szombat 18:36

'shutterisland írta:sikerült elintézni, hogy effektíve nyerni kelljen a bernabeuban a bajnoki címért (vagyis inkább azért, hogy megmaradjon rá a sansz), szóval szépen lábon lőttük magunkat az utóbbi hetek szerencsétlenkedésével.
nagyjából az utolsó utáni hibalehetőséget is kilőttük, szóval finoman szólva nem vagyok túl optimista.
a 2 és 3 pont nyilván nem nagy előny, elég egy rossz meccs, és ledolgoztuk, de innen baromi nehéz lesz.

59 hét után átadjuk az első helyet. :mrgreen:
Ez az utolsó fordulóban fog eldőlni...a kérdés az ,hogy ott lesz-e még mind3 csapat a végelszámolásnál vagy már csak 2...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. február 1., szombat 18:35

R.M.C.F írta:
MorataMartin írta:Mekkora szerintetek a magyarországi atletico madrid szurkolók tábora?
Kb 22 fő. :D
Év végére megnő 350 főre.
"And my heart will leave you never."

Vissza: