Tello-n kívül egyet értek, de oda Alexis megfelelő,ha normálisan játszik.morientes írta: Mondjuk még egy gyors szélső kellene még,mondjuk én Tellot kipróbálnám jobb oldalt,aztán igen,egy klasszik 9-es,aki ha kell megtartja a labdát,amit a gyors szélsők be tudnak vinni,vagy mondjuk a kp be tud játszani egyből a védők mögé,mindenféle tologatás nélkül.Messit visszábbvonnám egyel,mert látszik hogy nem csak befejez,de szeme van a labdáinak,Xavit meg elfelejteném.Örökre.Ja meg igazolnék egy belsővédőt.Na de nem akarok tippeket adni
Messit én is visszahúznám, vagyis maradna fals 9es mondjuk,de úgy,hogy előtte van valaki. Villa amikor itt volt, abban volt zseniális szerintem,ahogy a mozgásával elvitte az embereket Messi elől. Ez nagyon hiányzik. Mondjuk meg lehetne próbálni Sánchezt is ott középen,és akkor Tello jobbszél.
Xavit pedig elfelejteném én is, ehhez a mai focihoz már bántóan lassan mozog,és cselekszik.
Középső védő is kell, minimum egy, mert jelenleg bohócok vannak csak hátul.
ami bajnak érzek,hogy én szívesen átállnék egy 4-2-3-1re. De ebben a rendszerben se Cesc, se Iniesta helye nem lenne meg. védők adottak, 2 szűrő nálam Busquets, és egy Gündogan típusú emberke, aki fut,brusztol,de közben tud irányítani is, mint Modric is pl. Előttük Messi, két szél Neymar-Alexis, elől meg egy 9es. Esetleg úgy lehetne berakni Iniestat,hogy jobbra Neymar,ővé meg a balszél, Alexis meg a 9es.
Nem tudom,nehéz ügy,de változtatni kell. Nem alapjaiban,mert ahhoz minden játékosunkat el kéne adni jóformán,de valamit ki kell okoskodni.