nem tudom, mikor állt utoljára messi 9 gólnál a bajnokság ezen szakaszában, de ez így elég kevés lesz, annak ellenére, hogy a kiszolgálás tekintetében tartja azért a formát.
HozzászólásSzerző: TBone » 2014. február 1., szombat 20:09
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 1., szombat 19:48
Jó lenne, ha a fontosabb meccseken is számítana Tata Bartrára... Mert ez a Piqué-Mascherano páros kabaré.h3x0r írta:Bartra miert nem jatszott? Serult? Csak mert a padon ott volt. Kb az egyetlen normalis kozephatved a Barcaban akire epiteni is lehetne.
A Sevilla ellen viszont Jordi Alba mellett Mascherano is eltiltott.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 1., szombat 19:35
Rejtély. Majd úgy járunk vele is mint Thiagoval.h3x0r írta:Bartra miert nem jatszott? Serult? Csak mert a padon ott volt. Kb az egyetlen normalis kozephatved a Barcaban akire epiteni is lehetne.
A Sevilla ellen viszont Jordi Alba mellett Mascherano is eltiltott.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 1., szombat 19:33
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. február 1., szombat 19:29
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 1., szombat 19:25
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 1., szombat 19:21
Hát,a vezetőségünk elvan az apró ügyeivel, mintsem a csapat felé tekintenének.dzsi91 írta:Mindenesetre már lassan másfél éve kiszúrja a szemünket a látható problémák a Barcá-nál, nem hiszem el ,hogy ezt csak mi látjuk meg 1-2 barca szurkoló...de hát ők tudják, minél tovább húzzák a Guardiola korszakot annál véresebb vége lesz az egésznek...
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. február 1., szombat 18:58
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. február 1., szombat 18:57
És még annál is többe az apja!sok pénzbe került Neymar
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. február 1., szombat 18:48
és abból a "nem sok"-ból is már 12 millió körüli össze Ter Stegenre megy el, így ennyivel kevesebb marad a védelmükreBár a hírek szerint a Barcának nem sok pénze maradt erre a nyári átigazolási időszakra, sok pénzbe került Neymar
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. február 1., szombat 18:43
Minden esély megvan rá, mivel pont a Neymar által lebegtetett dokumentum bizonyítja, hogy megszegték a FIFA szabályát, és a Santos engedélye nélkül ültek le tárgyalni a játékossal. Pontosabban a Santos megengedte, de azzal a feltétellel, hogy csak 2014 nyarán távozik, ís tudjuk, hogy ez nem így történt, tehát engedély nélkül tárgyaltak.Csabi írta:remélem a neymar ügy miatt kizárják őket majd legalább 1 nyári transzfer szezonból. ezzel a védelemmel, meg az örgedő kp-val szép is lenne.
Ez már akkora pofátlanság lenne, hogy nem tudom elképzelni, hogy így történjen.Pont ezért elhúzzák az ügyet szeptemberig, addig igazolnak pár játékost, és hopp megoldódott a gond.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. február 1., szombat 18:40
Pont ezért elhúzzák az ügyet szeptemberig, addig igazolnak pár játékost, és hopp megoldódott a gond.Csabi írta:remélem a neymar ügy miatt kizárják őket majd legalább 1 nyári transzfer szezonból. ezzel a védelemmel, meg az örgedő kp-val szép is lenne.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. február 1., szombat 18:36
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 1., szombat 18:35
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 1., szombat 18:24
Corleone írta:Te nézted amúgy? Mert igazából én csak azt látom, hogy írod-írod, kicsit hergeljük a népet azt kész. Most sok kivetni való nem volt az öreg szavaiban, egyedül a fejére dobott pamacs volt a gáz.ez most komoly? hegyi és a korrektség?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 1., szombat 18:18
MyStiQ írta:Lehet velem van a probléma, de szerintem teljesen korrekten és jól értékelték a meccset. Már magukhoz képest.
Igazuk volt, hogyha az első 30 percben a Barcelona 4-0-ra vezet, akkor se szólhatott volna senki semmit.
Elismerték, hogy Alexis gólja világi faszmakk volt.
Elismerték, hogy a tizenegyes nem volt jogos.
Elismerték, hogy a piros lap jogos volt.
Szidták Alvest, Valdest és Piquét.
...és szerintem abban is igazuk van - az első mondat függvényében -, hogy a Barcelona ezt csúnyán elbohóckodta.
Soha rosszabb értékelést.
HozzászólásSzerző: Corleone » 2014. február 1., szombat 18:17
Te nézted amúgy? Mert igazából én csak azt látom, hogy írod-írod, kicsit hergeljük a népet azt kész. Most sok kivetni való nem volt az öreg szavaiban, egyedül a fejére dobott pamacs volt a gáz.ez most komoly? hegyi és a korrektség?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 1., szombat 18:13
ez most komoly? hegyi és a korrektség?MyStiQ írta:Lehet velem van a probléma, de szerintem teljesen korrekten és jól értékelték a meccset. Már magukhoz képest.
Igazuk volt, hogyha az első 30 percben a Barcelona 4-0-ra vezet, akkor se szólhatott volna senki semmit.
Elismerték, hogy Alexis gólja világi faszmakk volt.
Elismerték, hogy a tizenegyes nem volt jogos.
Elismerték, hogy a piros lap jogos volt.
Szidták Alvest, Valdest és Piquét.
...és szerintem abban is igazuk van - az első mondat függvényében -, hogy a Barcelona ezt csúnyán elbohóckodta.
Soha rosszabb értékelést.
HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. február 1., szombat 18:12
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2014. február 1., szombat 18:10
Jelenlévő fórumozók: 55 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem