Az Atmának köszönhetően még sok minden lehet, szerintem nagy versenyfutás lesz, és ha a City kiver titeket a BL-ből, amire azért ilyen védelemmel van esély, akkor szoros lesz. Messi előbb-utóbb fel fog pörögni, ha aranylabdát akar idén, akkor neki kell állnia gólokat rugdosni, mert CR nem áll le. Ez elég lesz ahhoz, hogy versenyben maradjatok a végéig, ahol szerintem velünk egyenlő esélyeitek vannak.Nah mindegy, én remélem hamar eldől ez a bajnokság, leszakadnánk 6-7 ponttal tőletek februárban, március klasszikus, 9-10 pont minusz, legalább nem kéne már reménykedni...
Mi holnap Bilbaoba megyünk, talán csak az Atma lesz nehezebb idegenbeli meccsünk a hátralévők közül, de lehet, hogy kétszer játszanék inkább az Atmával idegenben, mint a Bilbaoval és az Atmával 1x-1x. Holnap még meg kell nyernünk a saját meccsünket, és ha az sikerül, akkor mondhatjuk, hogy lépéselőnybe kerültünk. Nincs mit temetnetek a bajnokságra komoly esélyeitek vannak. A BL-re nyilván kevesebb, de ott is bent vagytok a top 5 favorit között.