érződik rajta, hogy bosszús, amiért nem tudja őket dicsőíteni egy 4-0ás félidő utánGéci írta:Jaaaaaaaaaj egy Hegyi Ùr!! Kibirom én ezt a 15 percet?
de azért próbálkozik
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 1., szombat 16:59
érződik rajta, hogy bosszús, amiért nem tudja őket dicsőíteni egy 4-0ás félidő utánGéci írta:Jaaaaaaaaaj egy Hegyi Ùr!! Kibirom én ezt a 15 percet?
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 1., szombat 16:56
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 1., szombat 16:51
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 1., szombat 16:46

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 1., szombat 16:45
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 1., szombat 16:41
Pont azelőtt a megmozdulás előtt mondom a havernak,né"má még a végén megtanul védeni...ziro4vr írta:na megvillant a régi VV van remény

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 1., szombat 16:38
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. február 1., szombat 16:38
Világos, no problem; csak ez tényleg elég félreérthető volt. :Đ -->Én arra a nyáron már sokat emlegetett polgári szerződésre gondoltam a Barca és Neymarék közt, amelyben a 40 milla is említve volt. Csak lehet rosszul fejeztem ki magam
Ezt erősíti meg az előszerződés is, amit a Santos és a Barca azon a nyáron kötöttek, hogy tárgyalhatnak a játékossal és a képviselőivel, amennyiben 2014-ig a braziloknál marad a fiú.
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. február 1., szombat 16:23
Én arra a nyáron már sokat emlegetett polgári szerződésre gondoltam a Barca és Neymarék közt, amelyben a 40 milla is említve volt. Csak lehet rosszul fejeztem ki magammadridronie írta:Tudtommal semmiféle előszerződés nem történt a Santos és a Barca között
HozzászólásSzerző: sander » 2014. február 1., szombat 16:22
amugy én is írtamwZoLee7 írta:én írtam a sport tv-nek egy emailt...persze szépen emberhez méltó módon leírtam a lényeget, és tudom nulla válasz lesz de jól esett![]()
a magyar foci sehol nincs, a szakértelem nulla, de ők okoskodnak a spanyol fociról, hát az már a világ szégyene
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 1., szombat 16:19
Jogod van idegesnek lenni, de egy valamit sokaknak meg kell érteni...és ez nem csak a futballban van így hanem úgymond a való életben is...egy magát civilizált embernek tartó egyénnek 2 féle reakciója lehet:sander írta:Sikerült megtalálnom a videot :
https://www.youtube.com/watch?v=zqd5fTcp64I
Egy valamit azért kiemelnék:
Amikor mondják hogy "ne mert elveszítjük a Real szurkolókat" akkor zoli a következőt mondja: "dögöljenek meg"![]()
És akkor az ember ne legyen ideges amikor már alapból is a hülyeséget mondják erre ez még rátesz egy lappáttal!
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 1., szombat 16:09

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 1., szombat 16:08
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 1., szombat 16:01
Dehogy lesz...ma megmutatja a valencia hogy kell felállni a búvárbéka pGondolod... Most kapták szét a csapatot. Meglepne, ha nem lenn közte minimum 3... :x

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 1., szombat 15:59
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 1., szombat 15:54
Gondolod... Most kapták szét a csapatot. Meglepne, ha nem lenn közte minimum 3...Sierra írta:Bízzunk a pontvesztésben, de nekem az az érzésem, hogy ez a Valencia teljesen esélytelen. Csak nehogy megint 6-0 legyen a vége.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 1., szombat 15:53
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 1., szombat 15:48
Szerintem pedig nem volt túl sok esélyünk Neymarra, úgy látszik, neki a Barca szimpatikusabb
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. február 1., szombat 15:34
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. február 1., szombat 15:31
Tudtommal semmiféle előszerződés nem történt a Santos és a Barca között (még csak gentleman's agreement-ről sem beszélhetünk, hisz akkor nem fogadták volna el a Barca mellett a Real ajánlatát is a nyáron --> FIFA regisztráció sem történt, továbbá mint kiderült az a 10 milla sem a Santos számlájára vándorolt); csupán engedélyt adtak bizonyos feltételek mellett (2014-ig nem történik semmi) tárgyalni, informálódni (hozzáteszem más klubok számára is ugyanúgy az engedély tartalma szerint), de megállapodásra (főleg ilyen klubot megkerülő és "megkárosító" egyben korlátozó szerződés) és csúszópénzek elfogadására senki semmiféle engedélyt nem adott a Santos részéről! Itt apuci és Barca között született megállapodás, amiért első körben 10 millát kapott zsebbe az idősebb Neymar!2011-ben sem Agüero maitt buktuk el őt, simán lehet a két dolgot párhuzamosan intézni. Csaj jött Rosell, Neymar pedig egyből azt mondta, hogy még marad a Santosban a VB-ig, mivel a számára sajnos szimpatikusabb csapat bejelentkezett érte. Ezt erősíti meg az előszerződés is, amit a Santos és a Barca azon a nyáron kötöttek, hogy tárgyalhatnak a játékossal és a képviselőivel, amennyiben 2014-ig a braziloknál marad a fiú.
Ez is benne van, ahogy írtam már korábban;Szerintem pedig nem volt túl sok esélyünk Neymarra, úgy látszik, neki a Barca szimpatikusabb, kenőpénz ide vagy oda.
, de tény és abszolút igazad van, ha valaki igazán a Realba akar igazolni, akkor oda is fog........Rosell .... meglovagolta a Barca utolsó sikeres időszakát és apuci pénzéhségét
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem