áá, azért nem. Huni pro, nekem meg évek alatt sikerült egy normális taktikát összerakni, amihez nem is nyúlok. ha szopok, akk max annyit csinálok, h ne húzzuk az időt, meg támadó stratégia, illetve a szélsővédőket is támadóbbá teszem.

mint mondtam, rugalmatlan vagyok. mondjuk nem igazán szoktunk hátrányban lenni, vmi 80 meccses rekordot állítottunk fel a bajnokságban, h gólt rúgtunk a meccsen... csak meg kell találni a megfelelő embereket a posztokra, utána annyi a dolgod, h jókat mondj az öltözőben, és egy ilyen nyerő csapatot is motiválj, mert a morál nagyon fontos. és hosszú legyen a pad. nekem mániám az u19 és a tartalékcsapat teljesítményét figyelni, csak ezért van betöltve a francia 4. osztály, ahol ugye játszani se lehet, csak nézni. a tartalék mondjuk annyira nem mérvadó, amikor a psg tarcsiban ilyen dzsudzsákok játszanak, és válogatott szünetekben is leküldik az otthon maradókat, de ezért is értékes a jó teljesítmény a fiataloktól, ha komolyabb nevek ellen játszanak. ja nehogy azt higgyétek, hogy órákig rá vagyok feszülve apróságokra, nálam csak a tavasz számít a már említett fiatalkutatás és ugye a bl miatt. amikor a képeket csináltam, akkor néztem, h a 3xxx játékban eltelt napból 3xx (11%) szabadság volt.

válogatott szünetek, 2 meccs között és bevallom, néha, ha már leszaladt a bajnokság, akkor az utolsó fordulókat rábízom az asszisztensre.
őszintén szólva sokkal hamarabbra vártam a bl-győzelmet, az 5. év végén sikerült megnyerni, és a következőt a 8. évben. ha mindezt egy kisebb bajnokságban érem el, teszem azt svájc, hollandia, akkor azt mondom nem rossz eredmény. de a francia nálam topbajnokság lett, 4 bl-indulóval. az is igaz, h nagyon a fiatalokra mentem rá, és mostanra lettek a klasszisok 23-25 év körüliek, amikor már nem tehetségként lehet rájuk tekinteni. nézve, h a nagycsapatok milyen kerettel rendelkeznek, és látva az enyéimet, sztem a köv. 5 évben 3x lepottyanna a bl, a bajnokságról már nem is beszélve.
de ez a 12, a 9-hez még értek, a többivel nem vagy alig játszottam.