Na mind1 énse vagyok oda Messiért, de ő tényleg nem ártott nekünk sokat azon kívül ,hogy focizott...Xaviéknak viszont ha tehetném tetrisz fogsort ütnék...

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. január 31., péntek 15:56
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 31., péntek 15:50
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 31., péntek 15:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 31., péntek 15:11
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 31., péntek 15:05
Akartam is irni, hogy pont azt hagyta ki csaba, aki talan a legnagyobb erositest jelenteneGT37 írta:+ Modric.csababarca írta:na mindegy, témához is szóljak, Ramos,Varane,Marcelo,Isco,Ronaldo bármikor jöhetne hozzánk szó nélkül, még akkor is ha ebből 3-t utálok, de bazi jó játékosok és sokat segítenének.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 31., péntek 15:01
höö..meg a többi utánna, valdez,alves és iniesta is.Busquets, Xavi, Piqué szokott rögtön rohanni a bíróhoz egy-egy kétséges, vagy szerintük rosszul megítélt esetnél.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 31., péntek 14:54
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 31., péntek 14:39
Szerintem ez pont, hogy nem így van.wZoLee7 írta:Messi tök egyszerűen a bíró arcába mászik és pofázik neki.
+ Modric.csababarca írta:na mindegy, témához is szóljak, Ramos,Varane,Marcelo,Isco,Ronaldo bármikor jöhetne hozzánk szó nélkül, még akkor is ha ebből 3-t utálok, de bazi jó játékosok és sokat segítenének.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. január 31., péntek 14:37
wZoLee7 írta: Kerlon is leírta a lényeget...én viszont nem hasonlítom őt CR-hez. Messi tök egyszerűen a bíró arcába mászik és pofázik neki. A legtöbb játékos magasabb nála ő mégis simán odapofázik azoknak is, ezt nem egy felvételen láthattuk már. Volt ugye amikor telibe lőtte a nézőket, pusztán dühből. Ezek nem sajtó kreálmányok, ezek tények...amiket nem a katalán sport közölt
HozzászólásSzerző: Cristiano Ronaldo » 2014. január 31., péntek 14:34
Nem is állítottam,hogy Ronaldo sunyi lenne tőlem ilyet biztos nem fogsz olvasni.Kerlon írta:Ronaldo a lapjai nagyját a heves vérmérséklete miatt kapja és többször is csak ki reklamálja nem sunyi odatipor, odarúg, mint Messi, aki érthetetlen módon megússza a legtöbb esetet és nem nagyon merik lappal jutalmazni.Messi alig kap sárgát Ronaldo többszörösét példának okáért. Tehát sunyi szabálytalanságokat biztos nem követ el.
Kerlon is leírta a lényeget...én viszont nem hasonlítom őt CR-hez. Messi tök egyszerűen a bíró arcába mászik és pofázik neki. A legtöbb játékos magasabb nála ő mégis simán odapofázik azoknak is, ezt nem egy felvételen láthattuk már. Volt ugye amikor telibe lőtte a nézőket, pusztán dühből. Ezek nem sajtó kreálmányok, ezek tények...amiket nem a katalán sport közölt
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 31., péntek 14:28
Kerlon is leírta a lényeget...én viszont nem hasonlítom őt CR-hez. Messi tök egyszerűen a bíró arcába mászik és pofázik neki. A legtöbb játékos magasabb nála ő mégis simán odapofázik azoknak is, ezt nem egy felvételen láthattuk már. Volt ugye amikor telibe lőtte a nézőket, pusztán dühből. Ezek nem sajtó kreálmányok, ezek tények...amiket nem a katalán sport közöltCristiano Ronaldo írta:Kedves wZoLee7 kérlek mond már el (lehetőleg valami valós érvel) , hogy miben merül ki Messi sunyisága illetve provokativsága?wZoLee7 írta:nem cserélnél játékost a becsületre hivatkozva, de az egyik legsunyibb és provokatívabb játékosuk már jöhetne...érdekes![]()
Kíváncsi vagyok, hogy ezt így a tévé képernyője előtt hogyan lehet megállapítani... ?
Messi alig kap sárgát Ronaldo többszörösét példának okáért. Tehát sunyi szabálytalanságokat biztos nem követ el.
Én attól tartok, hogy Te éppen most bedőltél a bulvármaszlagnak és az alapján ítélkezel.
De nem is találgatok tovább, biztos elárulod nekem mitől sunyi és provokatív Messi. Kíváncsian várom.
Sorry a dupla postért...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 31., péntek 14:22
Ronaldo a lapjai nagyját a heves vérmérséklete miatt kapja és többször is csak ki reklamálja nem sunyi odatipor, odarúg, mint Messi, aki érthetetlen módon megússza a legtöbb esetet és nem nagyon merik lappal jutalmazni.Messi alig kap sárgát Ronaldo többszörösét példának okáért. Tehát sunyi szabálytalanságokat biztos nem követ el.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 31., péntek 14:17
Természetesen.És tisztelem is a véleményed.Ezzel kezdtem.Azt, hogy miért fogalmaztam ilyen "velősen" azt hiszem leírtam.
HozzászólásSzerző: Cristiano Ronaldo » 2014. január 31., péntek 14:15
Kedves wZoLee7 kérlek mond már el (lehetőleg valami valós érvel) , hogy miben merül ki Messi sunyisága illetve provokativsága?wZoLee7 írta:nem cserélnél játékost a becsületre hivatkozva, de az egyik legsunyibb és provokatívabb játékosuk már jöhetne...érdekes![]()
HozzászólásSzerző: Cristiano Ronaldo » 2014. január 31., péntek 14:10
Azt, hogy miért fogalmaztam ilyen "velősen" azt hiszem leírtam.morientes írta: Hogyne érteném.De mivel elég velősen fogalmaztál,válaszoltam azt amit...
Mert ugy az hogy "senkit,senkiért" talán elhamarkodott kijelentés volt
Azért Khedirat,DM-at,vagy mittomén Moratat lehet hogy meggondolnál te is Neymarért cserébe.
Mégha nem is az a poszt.
Nyilván nem volt 1-1ben csere,de gondold csak át mit vesztettünk volna,ha nincs egy Figonk,vagy egy Ronaldo9-ünk,akik a barcaba robbantak be...erre mondtam azt amit.Persze mondom sántít a példa kicsit,hisz őket nem cseréltük,hanem vettük,Ronaldot még csak nem is directbe a barcatól,de ettől még,csak kötődtek valahogy...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 31., péntek 14:06
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 31., péntek 14:02
Hogyne érteném.Értem, hogy ezzel mit akarsz mondani, de mivel elég sokáig én is csapat sportot űztem így bennem ott van ez a fajta "betyárbecsület" (bár tudom nem ez a szó illik ide igazán, de remélem érted mire célzok)
HozzászólásSzerző: Cristiano Ronaldo » 2014. január 31., péntek 13:54
Értem, hogy ezzel mit akarsz mondani, de mivel elég sokáig én is csapat sportot űztem így bennem ott van ez a fajta "betyárbecsület" (bár tudom nem ez a szó illik ide igazán, de remélem érted mire célzok)morientes írta: Szèp dolog így kiállni a csapatért...de néha kompromisszumokat kell kötni.Ha úgy adódik éppen akár a barcaval is...hogy jobbak legyünk...sikeresebbek...ezt nem Neymar kapcsán mondom,csak úgy általánosságban...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 31., péntek 13:39
Szèp dolog így kiállni a csapatért...Cristiano Ronaldo írta:Nem. Egy Real Madrid játékosra se cserélném el sem Neymart sem mást...'shutterisland írta:egyébként elcserélnétek balet neymarra, egy az egyben ?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 31., péntek 13:29
Géci írta:Kíváncsiságból megnéztem, hogy "odaát" mennyire vannak közölve az üggyel kapcsolatban a hírek. Azt kell, hogy mondjam, hogy nem szívesen közlik a negatív híreket... De ez biztos csak véletlen...![]()
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem