pedig olyan tipikus...Gascoigne írta:ezt nem hiszem el...

HozzászólásSzerző: Buitre » 2014. január 31., péntek 18:48
pedig olyan tipikus...Gascoigne írta:ezt nem hiszem el...
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. január 31., péntek 18:47
ezt nem hiszem el...Man. City: Agüero lemarad a Barcelona elleni BL-meccsről
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2014. január 31., péntek 18:34
Mikor a Chelsea 2008-ban a BL döntőbe jutott, az a menetelés is sokkal inkább volt neki köszönhető, mint a dilettáns izraeli bábnak.Henk ten Cate
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 31., péntek 17:31
barcás volt....onnan a hype.Nem értem a hypeot vele kapcsolatban
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 31., péntek 17:20
Hát ezért kérdeztem hogy aktív e még.Az nem érdekel hogy az MTK-nál mit szivarozgatott össze-vissza...A viccet félretéve sokan nagy taktikusnak nevezik, a Barca 2006-os sikereit is inkább az ő számlájára írják, mint Rijjkardéra.
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2014. január 31., péntek 16:57
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 31., péntek 16:52
Källström Londonban van, éppen orvosija van.BBC
Ő viszont szerintem nem lenne rossz...SkyFootball BREAKING: Arsenal agree to sign Ajax winger Viktor Fisher after a bid was accepted
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 31., péntek 14:42
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 31., péntek 14:41
Most nem azért de ki ő, hogy mindig felmerül a neve itt a fórumon? Többször lehetett már olvasni, hogy húú mekkora király stb.morientes írta:Henk ten Cate még aktív?
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. január 31., péntek 14:38
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 31., péntek 14:32
Lehet vissza kellene hozni a jóöreg Harryt,aki gatyába rázná a bandát,s aztán talán....pl Jorge Jesus...esetleg...viszont fogalmam sincs, hogy ki lehetne a számukra jó edző. Talán egy holland.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 31., péntek 14:09
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. január 31., péntek 14:05
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 31., péntek 13:56
Vihetitek a Dembélé-Chiriches pakkot 200 millióért.nmate írta:Térjünk vissza rá két év múlva, ha nagyon jó úgyis megvesszük![]()
Lamelaval mi van? Nem igazán muzsikál, EL-ben még volt egy jó meccse, de PL-ben nagyon kevés fizikálisan ahogy elnéztem. Pedig ügyes gyerek, nagyon ütemtelenül tudja csinálni a cseleit, már a mozgása figyelemreméltó. Viszont ő se nagy lövő, se passzkirály.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 31., péntek 13:48
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 31., péntek 13:30
Lehet, hogy a United-meccs előtti éjszakán is alkoholizált Kerekes barátunk.nmate írta:Hát nem tom. Megnéztem még amit játszott a MU ellen is. Megkapja hátul, tolja, tolja, tolja... aztán vagy felrúgták vagy előrebaszta. Buta szabálytalanság a 16-osnál, a becsúszásainak a felénél egy fineszesebb szélső visszahúzza, a román meg lyukat vág a hirdetőtáblába. Nem mondom, hogy rossz, meg, hogy nem érte meg, de komoly csapatok ellen sokat nem lehet tőle várni. Persze még fiatal, sok van neki hátra, 2-3 év alatt bőven fejlődhet eleget, pláne ha azt nézzük, hogy középhátvéd. Nem elveszett, hülyeség volt őt felhoznom, de ő se nagy szám. Eriksen meg ügyes, de inkább labdazsonglőr, mintsem focista.
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. január 31., péntek 13:27
Foleg Tottenhamben.GT37 írta:Igaz, volt pár olyan meccse, amikor másnaposan kóválygott a pályán, de ez mindenkivel megeshet.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 31., péntek 13:26
Oke de még huszat sem nagyon akarnak adni érte....az a baj...Annyiban igazat adok, hogy amit itt hoz az közel sem emeli a legjobbak közé, mert itt csak pár igazán jó meccse volt és a Marcelo miatt, illetve a teljesítménye tudatában tényleg nem érte NEKÜNK 30 milliót. Lenne csapat, akinek most is megérné.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 31., péntek 13:13
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 31., péntek 13:06
Chiriches? Eddig úgy tűnik, Eriksen mellett ő a legjobb nyári igazolásunk.nmate írta:Két meccsen láttam, nem győzött túlságosan megAztán ha ti mondjátok, akkor róla nem szóltam semmit. De csapat maga, továbbra is kevés. Sok-sok közepes játékos.
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem