Premier League

Foci a Real Madridon túl...
Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Buitre » 2014. január 31., péntek 18:48

Gascoigne írta:ezt nem hiszem el...
pedig olyan tipikus... :|

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. január 31., péntek 18:47

Man. City: Agüero lemarad a Barcelona elleni BL-meccsről
ezt nem hiszem el... :roll:

El Maestro
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls

HozzászólásSzerző: El Maestro » 2014. január 31., péntek 18:34

Henk ten Cate
Mikor a Chelsea 2008-ban a BL döntőbe jutott, az a menetelés is sokkal inkább volt neki köszönhető, mint a dilettáns izraeli bábnak.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 31., péntek 17:31

Nem értem a hypeot vele kapcsolatban
barcás volt....onnan a hype.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 31., péntek 17:20

A viccet félretéve sokan nagy taktikusnak nevezik, a Barca 2006-os sikereit is inkább az ő számlájára írják, mint Rijjkardéra.
Hát ezért kérdeztem hogy aktív e még.Az nem érdekel hogy az MTK-nál mit szivarozgatott össze-vissza... :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Fenomen

HozzászólásSzerző: Fenomen » 2014. január 31., péntek 16:57

Henk ten Cate kupát nyert a Magyarországon, ezért ilyen népszerű.
Egy biszem-baszom edző, aki a Mennyeiben is bizonyított. :mrgreen:

A viccet félretéve sokan nagy taktikusnak nevezik, a Barca 2006-os sikereit is inkább az ő számlájára írják, mint Rijjkardéra.

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 31., péntek 16:52

Källström Londonban van, éppen orvosija van.BBC
:/
SkyFootball BREAKING: Arsenal agree to sign Ajax winger Viktor Fisher after a bid was accepted
Ő viszont szerintem nem lenne rossz... :hmmm:

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 31., péntek 14:42

Ha már holland edző, akkor egy jó Erwin Koeman nem jönne rosszul. :salute: :lol:

Egyébként Van Gaalról cikkeztek még sokat Sherwood bejelentése előtt, illetve Laudrupról és Frank de Boer barátunkról.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 31., péntek 14:41

morientes írta:Henk ten Cate még aktív? :hmmm:
Most nem azért de ki ő, hogy mindig felmerül a neve itt a fórumon? Többször lehetett már olvasni, hogy húú mekkora király stb.

Nyilván hallottam már róla, de mit tett le az asztalra edzőként? Semmit... az az 1-2 kupa semmi a 23 éves pályafutása alatt. Ilyen csapatoknál bohóckodott, mint Umm Salal, Shandong Luneng, Al-Ahli Dubai.. (az elmúlt évekből)

Nem értem a hypeot vele kapcsolatban :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. január 31., péntek 14:38

Vagy egy jo Bernd Schuster.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 31., péntek 14:32

viszont fogalmam sincs, hogy ki lehetne a számukra jó edző. Talán egy holland.
Lehet vissza kellene hozni a jóöreg Harryt,aki gatyába rázná a bandát,s aztán talán....pl Jorge Jesus...esetleg...
Holland?Henk ten Cate még aktív? :hmmm:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 31., péntek 14:09

Szerintem jó lehet majd ez a Spurs, de a sok fiatal illetve a két nem túl erős edző még nem találta meg a tökéletes taktikát, viszont fogalmam sincs, hogy ki lehetne a számukra jó edző. Talán egy holland.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. január 31., péntek 14:05

Hivatalos: Holtby a Fulhamben kölcsönbe

Kurt Zouma (St Etienne) is hivatalos, idény végéig marad a franciáknál és nyártól Chelsea (2019-ig írt alá)

Adel Taarabt (QPR) ---->AC MIlan kölcsönbe (vásárlási opcióval, 2016-ig van szerződése)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 31., péntek 13:56

nmate írta:Térjünk vissza rá két év múlva, ha nagyon jó úgyis megvesszük :lol:

Lamelaval mi van? Nem igazán muzsikál, EL-ben még volt egy jó meccse, de PL-ben nagyon kevés fizikálisan ahogy elnéztem. Pedig ügyes gyerek, nagyon ütemtelenül tudja csinálni a cseleit, már a mozgása figyelemreméltó. Viszont ő se nagy lövő, se passzkirály.
Vihetitek a Dembélé-Chiriches pakkot 200 millióért. :lol:

Lamela most éppen sérült sajnos (még decemberben dőlt ki). Egyébként ő is fejlődött/fejlődik szép lassan, bár sokat még nem mutatott (mondjuk nem is nagyon játszott...). Fizikálisan valóban fejlődnie kell még.

Viszont remélem, a visszatérése után kipróbáljuk majd Adebayor mellett amolyan árnyékékként.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 31., péntek 13:48

Térjünk vissza rá két év múlva, ha nagyon jó úgyis megvesszük :lol:

Lamelaval mi van? Nem igazán muzsikál, EL-ben még volt egy jó meccse, de PL-ben nagyon kevés fizikálisan ahogy elnéztem. Pedig ügyes gyerek, nagyon ütemtelenül tudja csinálni a cseleit, már a mozgása figyelemreméltó. Viszont ő se nagy lövő, se passzkirály.

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 31., péntek 13:30

nmate írta:Hát nem tom. Megnéztem még amit játszott a MU ellen is. Megkapja hátul, tolja, tolja, tolja... aztán vagy felrúgták vagy előrebaszta. Buta szabálytalanság a 16-osnál, a becsúszásainak a felénél egy fineszesebb szélső visszahúzza, a román meg lyukat vág a hirdetőtáblába. Nem mondom, hogy rossz, meg, hogy nem érte meg, de komoly csapatok ellen sokat nem lehet tőle várni. Persze még fiatal, sok van neki hátra, 2-3 év alatt bőven fejlődhet eleget, pláne ha azt nézzük, hogy középhátvéd. Nem elveszett, hülyeség volt őt felhoznom, de ő se nagy szám. Eriksen meg ügyes, de inkább labdazsonglőr, mintsem focista.
Lehet, hogy a United-meccs előtti éjszakán is alkoholizált Kerekes barátunk. :lol: Egyébként meg szerintem szimplán csak rossz meccseket fogtál ki. :D Mondjuk abban egyetértek, hogy kicsit sokszor tekeredik rá feleslegesen a labdára (iscoizmus :mrgreen: ), viszont olyan helyzetekből is ki tudja hidegvérűen hozni a labdát, ahonnan a védők 99%-a már rég kivágta volna a labdát a lelátóra.
Ez eddig a kedvenc megmozdulásom tőle, még őszről: KATT
Nem szívbajos a srác. :lol:

Eriksen meg sokat fejlődött ősz óta, egyre több gólpasszt ad, nagyon érzi Adebayor fejét a beadásoknál, és már akkor sem jön zavarba, ha a kapu elé kerül és lőnie kell. Viszont fizikálisan még sokat kell fejlődnie, túl gyakran nyomják el az angolszász hátvédek.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. január 31., péntek 13:27

GT37 írta:Igaz, volt pár olyan meccse, amikor másnaposan kóválygott a pályán, de ez mindenkivel megeshet.
Foleg Tottenhamben. :mrgreen: Tanulsag: Meccs elott be kell ulni a Bricklayers-be meginni egy pintet a kemenymaggal, egybol tovaszall a masnapossag. :) En lattam mi folyik ott.... :lol:

Amugy erdekes, hogy nyaron meg milyen nagy bizakodas ment, hogy Bale arabol vettek vagy 10 szuperfasza jatekost es milyen kemeny csapatuk lesz. Aztan mar akkor is lehetett latni hogy a 10-bol egy olyan sincs aki huzoember lehet. Sajnalom azert hogy ilyen szarul alakult eddig a dolog, mert kedvelem a Spurst.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 31., péntek 13:26

Annyiban igazat adok, hogy amit itt hoz az közel sem emeli a legjobbak közé, mert itt csak pár igazán jó meccse volt és a Marcelo miatt, illetve a teljesítménye tudatában tényleg nem érte NEKÜNK 30 milliót. Lenne csapat, akinek most is megérné.
Oke de még huszat sem nagyon akarnak adni érte....az a baj...
A két arsenalos szélső meg nem tudtam hogy ennyi ideig lesz játékképtelen,de Tello nem lenne olcsó....most hogy Neymar meg maródi,Tata nem is szivesen válna meg tőle...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 31., péntek 13:13

Hát nem tom. Megnéztem még amit játszott a MU ellen is. Megkapja hátul, tolja, tolja, tolja... aztán vagy felrúgták vagy előrebaszta. Buta szabálytalanság a 16-osnál, a becsúszásainak a felénél egy fineszesebb szélső visszahúzza, a román meg lyukat vág a hirdetőtáblába. Nem mondom, hogy rossz, meg, hogy nem érte meg, de komoly csapatok ellen sokat nem lehet tőle várni. Persze még fiatal, sok van neki hátra, 2-3 év alatt bőven fejlődhet eleget, pláne ha azt nézzük, hogy középhátvéd. Nem elveszett, hülyeség volt őt felhoznom, de ő se nagy szám. Eriksen meg ügyes, de inkább labdazsonglőr, mintsem focista.

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 31., péntek 13:06

Holtby mehet kölcsönbe a Fulhamhez, Berbatov iránt viszont a Monaco is érdeklődik elvileg. Konoplyankáért meg továbbra is küzdünk a Poollal.

#deadlineday
nmate írta:Két meccsen láttam, nem győzött túlságosan meg :D Aztán ha ti mondjátok, akkor róla nem szóltam semmit. De csapat maga, továbbra is kevés. Sok-sok közepes játékos.
Chiriches? Eddig úgy tűnik, Eriksen mellett ő a legjobb nyári igazolásunk. :D Technikailag tényleg kiváló, a játékintelligenciája kimagasló a középhátvédeket figyelembe véve, baromi hamar beilleszkedett, abszolút elégedett vagyok vele. (Igaz, volt pár olyan meccse, amikor másnaposan kóválygott a pályán, de ez mindenkivel megeshet. :mrgreen: )

Szerintem nem lesz ez rossz, alakulunk szépen, nyáron egy csatár viszont mindenképpen kelleni fog, és talán egy középhátvéd és egy balbekk is.

Vissza: