BBC, Ornstein: Källström fél évre jönne kölcsönre, a klub ezen dolgozik.

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 31., péntek 12:47
BBC, Ornstein: Källström fél évre jönne kölcsönre, a klub ezen dolgozik.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 31., péntek 12:21
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 31., péntek 12:13
Végül is az előbbi csak egy 5-6 hónapig lesz még sérült, utóbbi meg most épült fel egy szintén komoly sérülésből!Tello?De hisz ilyen tipusú szélsője van kettő is,Theo Walcott,mwg Oxlade-Chamberlain...![]()
Ha Kallströmre van ennyi esély akkor inkább hagyjuk...Wenger szerint 80% az esélye annak, hogy igazolunk ma valakit. Azt is elmondta, hogy Rosicky visszatér a keretbe a hétvégén, és megerősítette Ramsey-nek az újabb hathetes kihagyását.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 31., péntek 12:00
Annyiban igazat adok, hogy amit itt hoz az közel sem emeli a legjobbak közé, mert itt csak pár igazán jó meccse volt és a Marcelo miatt, illetve a teljesítménye tudatában tényleg nem érte NEKÜNK 30 milliót. Lenne csapat, akinek most is megérné.morientes írta:Nézd,nem akarok ebbe belemenni..neked nem az,nekem az...de egy biztos.Annyit sehogy sem ér,amennyiért vettük.De befejeztem a Coentrao témát,tőlem ő lehet minden idők legnagyobb balbekkje...Ja az R.Carlos tényleg....na off vége...Kerlon írta:A támadó játéka se sivár. Egyszerűen nem látványos, mint Marcelo, de felérkezik támadni és többnyire jól is végzi a dolgát. Akinek sivár a támadójátéka az Arbeloa... Nem emlékszem tőle értelmes beadásra az elmúlt 2-3 évből. Coentraot meg érdemes a válogatottban megfigyelni, hogy ott milyen felszabadultan és jól szokott játszani.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 31., péntek 11:59
Tello?De hisz ilyen tipusú szélsője van kettő is,Theo Walcott,mwg Oxlade-Chamberlain...Wenger szerint középpályásokra van szükség, a legújabb pletykák szerint Kallström (mondjuk ha négy éve vette volna...) és Tello került képbe.
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. január 31., péntek 11:50
Én már olvastam tegnap olyat, hogy Berbatov a Tottenhambe (Defoe pótlására), Holtby menne cserébe a Fulhambe kölcsönbe, Mitroglut már megvették az Olympiakostól (a fulham, de ő tudja, játszhatott volna a BL-ben a MU ellen), a görögök pedig megvették a világjáró Nelson Váldezt.Toti írta:berbatov megy a tottenhambe?
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. január 31., péntek 10:57
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 31., péntek 10:39
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. január 31., péntek 10:23
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 31., péntek 9:45
Lehet pont egy gyengebb meccset kaptad el, de Chirichesre azert nem mondanam, hogy egy egyeneset se tud rugni a labdaba..nmate írta: United meg a Tottenham más szitu, ők egy darabig nem lesznek bajnokok, utóbbi 10 évig biztos nem, nincs meg a kaliber. Sok tucatjátékost vettek, román védőt aki egyeneset nem tud rúgni a labdába, meg túlsztárolt spanyol csatárt aki 11 méterről jó esetben betalál. MU: kiégtek a jobbak, pótolni kéne. Mata jó irány, csak nem itt kellett volna kezdeni.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. január 31., péntek 9:01
Egy román védőre gondolunk? Az a csávó a premier league egyik legtechnikásabb középhátvédje.United meg a Tottenham más szitu, ők egy darabig nem lesznek bajnokok, utóbbi 10 évig biztos nem, nincs meg a kaliber. Sok tucatjátékost vettek, román védőt aki egyeneset nem tud rúgni a labdába
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. január 31., péntek 8:33
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 30., csütörtök 20:54
Nézd,nem akarok ebbe belemenni..neked nem az,nekem az...de egy biztos.Annyit sehogy sem ér,amennyiért vettük.De befejeztem a Coentrao témát,tőlem ő lehet minden idők legnagyobb balbekkje...Ja az R.Carlos tényleg....na off vége...Kerlon írta:A támadó játéka se sivár. Egyszerűen nem látványos, mint Marcelo, de felérkezik támadni és többnyire jól is végzi a dolgát. Akinek sivár a támadójátéka az Arbeloa... Nem emlékszem tőle értelmes beadásra az elmúlt 2-3 évből. Coentraot meg érdemes a válogatottban megfigyelni, hogy ott milyen felszabadultan és jól szokott játszani.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 30., csütörtök 20:23
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 30., csütörtök 20:21
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 30., csütörtök 20:11
Én ilyet nem állítottam....ha figyelmesen elolvastad volna amit írtam,nem azt hogy silány,hanem azt hogy munkás bekk,és a támadójátéka sivár....ez meg ugye nem ugyan az.... és nem silány minőségű védő ahogy azt "morientes" állítja.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 30., csütörtök 19:53
Erről inkább ne kérdezz. Csak 1 5let(t).morientes írta:Amúgy GT,tényleg,mi lett a tottenham-city???![]()
Nekünk nem kell, jól elvagyunk Adebayorral, Soldado meg kezdheti megszokni a padozás hangulatát.BBarni írta:Inkább meghagyja Wenger nektek![]()
Soldado után egy újabb remek fogás lenne...
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 30., csütörtök 19:51
Vucinic szerintem full felesleges lett volna, max kölcsönbe mint Klose!Draxler pedig legkésőbb nyáron megy London szebbik felébe!VucsinicsDraxler
Inkább meghagyja Wenger nektekSzóval inkább Moratát vigyétek.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 30., csütörtök 19:45
Azzal mindenki jól járna,de főleg mi....Amúgy nem lenne rossz üzlet a német. Nem egy mai gyerek, de még mindig tud azért. :)Szóval inkább Moratát vigyétek. :lol:
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. január 30., csütörtök 19:42
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem