Igazából már jó ideje zavar, de a mai meccsen is előjött: Ancelotti miért vár ennyit a cserékkel? Oké, tényleg nem szakadt már meg a csapat, labdázgatott, lőtte a gólokat... De 0-3nál vagy 0-4nél miért nem cserélt már? Bajnokságban is gyakran előfordul, hogy már simán eldőlt a meccs, és vár a 80. percig a második cserével.
Persze ő tudja, de elég feszes azért a menetrendünk.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Főleg úgy hogy hétvégén Atletico otthonában játszanak meccset (ha egy kisebb, akár újonc csapat lenne az ellenfél otthon az más). Ezt én is megfigyeltem már, hogy nagyon sokat vár a cserékkel (hasonlóan mint az Inter edzője is, ott is már kivannak a drukkerek, hogy szinte 100%-ban meg lehet jósolni hogy kit és mikor cserél be). Talán ez a BL meccs még okés így ahogy volt, de remélem, hogy a közeljövőben egy picit megtanul jobban is cserélni.
Jogos felvetés, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy egyrészt többen is pihentek az elmúlt meccseken (Modric, CR7, stb.) és a Mester eddig egész kiválóan forgatja a csapatot /saját bevallása szerint is tökéletes állapotban van mindenki --> én meg látva a mostani helyzetet kénytelen vagyok neki el is hinni

/, másfelől a nagyfokú koncentrációnak, a stabilitásnak, a rendszernek, a felfogásnak és a kivégzett ellenfélnek hála olyan nagyon széthajtani sem kellett magukat a fiúknak (Modric most pihent, Di María idén lelőhetetlen, míg Xabinak a tehermentesítés /Illarra + a 4-3-3-as rendszer/ révén idén nem kell annyit pluszban melóznia!

A többiek meg nem kicsit bírják az iramot ....

Arról nem is beszélve, hogy ezzel a kiütéssel gyakorlatilag majd a Barca meccs előtt is lehet szusszanni, miközben mentális szintén nem kis löketett adott a csapatnak az elmúlt 2 hónap --> baromi sokat dobhat a csapaton és adhat a fiúknak az elkövetkező időre (és a hétvégére), amiből a nehezebb időkben is lehet majd meríteni.