nem'shutterisland írta:egyébként elcserélnétek balet neymarra, egy az egyben ?
bármennyire is illene ide neymar játéka, a jobb oldalon még ettől a bale-től is gyengébb
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. január 30., csütörtök 21:34
nem'shutterisland írta:egyébként elcserélnétek balet neymarra, egy az egyben ?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. január 30., csütörtök 21:33
Én nem, sose kedveltem neymart,Örülök hogy a barcát választotta...odavaló'shutterisland írta:egyébként elcserélnétek balet neymarra, egy az egyben ?
HozzászólásSzerző: Realjoe » 2014. január 30., csütörtök 21:31
Én őszinte leszek,nem!'shutterisland írta:egyébként elcserélnétek balet neymarra, egy az egyben ?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 30., csütörtök 21:22
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. január 30., csütörtök 21:12
Én ezt hol tettem meg?de a madriddal kapcsolatban nyugodtan essünk át a ló túlsó oldalára
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 30., csütörtök 21:07
de a madriddal kapcsolatban nyugodtan essünk át a ló túlsó oldaláralesliejr írta: Most komolyan? Villa többet ér 5 milliónál? Nézed, hogy azóta mit játszik? Esetleg az utolsó évében nálunk mit csinált? Az alig játszó Tello komolyabb veszélyt jelent a kapura, mint Dávid barátunk. Henry és Marquez meg elmentek levezetni.
Thiago áron alul? Miért? Mennyit ér a srác? Azért ne essünk már át a ló túlsó oldalára a Barcelonával kapcsolatban. Voltak (és lesznek) rossz igazolásaink, cseréink, soroltál te is fel belőle, de nem kell mindegyikre ráaggatni ezt a jelzőt.
Egy vmit sokan elfelejtenek. A mai foci világában a csapatok egymást hajszolják a rosszabbnál rosszabb üzletekbe. A kapkodás, a gyors eredménykényszer ezt hozza. Ezek eredménye Csigrinszkij, Ibrahimovic, Hleb, a túloldalt Sneijder, Robben vagy Kaká és egyelőre ezen az úton halad a világ egyik legdrágább igazolása Bale is. Igen tudom, van több gólpassza és góljai is, de mindenki tudja, hogy őt nem azért vették meg ennyi pénzért, hogy a félidőben lecseréljék és egy saját nevelés körbe röhögje teljesítményben. Igen, azzal is tisztában vagyok, hogy ez csak az első éve, de én abból indulok ki, hogy aki a Real Madridhoz érkezett nagy dirrel-durral és az első évében nem alkotott maradandót, az utána is a futottak még kategóriában ragad (általában).
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. január 30., csütörtök 20:56
Most komolyan? Villa többet ér 5 milliónál? Nézed, hogy azóta mit játszik? Esetleg az utolsó évében nálunk mit csinált? Az alig játszó Tello komolyabb veszélyt jelent a kapura, mint Dávid barátunk. Henry és Marquez meg elmentek levezetni.Eladjuk Villát 5 millióért, Henryt-Márquezt ingyen. Tourét és Thiagot is áron alul, és akkor veszünk Csingriszkijt 30 milláért meg Ibrahimovicot 60+ Eto'o-ért. Leírtam és rosszul lettem.
HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. január 30., csütörtök 19:32
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. január 30., csütörtök 19:10
Rosell állítólagos rögeszmés, mániás ragaszkodása a srác megszerzéséhez (Perezzel szemben) + 10 milla a zsebbe és a Barca utolsó igazán nagy formája túl sok volt együtt! Arról nem is beszélve, hogy ha nyáron nem sz@rakodunk Agüeroval, hanem június elején végérvényesen eldöntjük, hogy akkor Neymar, most valószínűleg más aspektusban írnák róla a fórumon; ehelyett ment a taku-vaku egész nyáron (jó lesz majd télen is duma), érdemi erősítés nélkül. Ezt a fejetlenséget és apuci pénzéhségét, telhetetlenségét ragadta meg Rosell majd jött a hirtelen U-turn és a beintés!gentleman's agreement egy brazillal..hát ennél a madridiak is jobban tudhatták volna
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 30., csütörtök 18:23
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. január 30., csütörtök 18:21
gentleman's agreement egy brazillal..hát ennél a madridiak is jobban tudhatták volna. azért nagyon sajnálom, mocsok jó lett volna a kölyök nálunk. az meg, hogy milyen most...olyan lesz, amilyennek nevelik. normális emberek között kikupálódott volna, biztos vagyok benne.madridronie írta:ugyanakkor Sonda megerősítette a 2011-es Neymar-Real Madrid gentlemen's agreement-et és azt, hogy a DIS képviseletében ők is személyesen találkoztak a Real Madrid vezetőivel akkoriban miközben Neymar az orvosin is átesett a Real részére....
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. január 30., csütörtök 18:15
A katalán Sport szerint Messi egész pontosan 20 millát fog keresni, emellett a bajnoki serlegért további 2, míg a BL címért további 3 millával gazdagodik majd az új kontraktusa értelmében.Az EC lehozta, hogy mindebből a balhéból Messi fog jól kijönni. Kimatekozták ugyanis, hogy egyes számítások szerint Neymar évi 17 millióval elsz gazdagabb, ezt pedig nem hagyhatták, és ha csak egy euróval is, de Messi többet fog keresni Neymarnál, hogy továbbra is ő legyen a legjobban fizetett focista.
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. január 30., csütörtök 13:38
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 30., csütörtök 13:08
Hullanak a divatdrukkerek.Realista24 írta:Olyan 5K-val kevesebb, mint tavaly.biztos van statisztika arról, hogy mi az átlagnézőszámunk idén, nem tudom, az elmarad e a tavalyitól, és ha igen, mennyivel.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 30., csütörtök 13:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 30., csütörtök 13:02
Olyan 5K-val kevesebb, mint tavaly.biztos van statisztika arról, hogy mi az átlagnézőszámunk idén, nem tudom, az elmarad e a tavalyitól, és ha igen, mennyivel.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 30., csütörtök 13:01
jajj.Abydal
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 30., csütörtök 12:35
Ja,vagy mikor Abydal megszórta géppisztolysorozattal a publikumot,vagy mikor a vayecasba alázták a közönséget a táncikálással,az egyetlen Puyol volt észnél csak és b.ta le a díszes társaságot....vagy mikor Eto'o 100ezer ember előtt ordenarén fikázta a realt....bocs Realista de nem tudtam megállni.Abba is hagyom ahogy javasoltad...Még mindig szebb volt, olyat látni a pályán többet is, nem egyedi alkalom, nem úgy, mint a szembenyúlós.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. január 30., csütörtök 10:11
Szerintem az egészet Perez intézte,megvette nekünk ajándékbaR.M.C.F írta:Azokat perez intézte....szerintem.A többi soktízmillió meg ment kenésekre, meg aláíráspénzre,előlegnek Neymaréknak.![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 30., csütörtök 10:05
Azokat perez intézte....szerintem.A többi soktízmillió meg ment kenésekre, meg aláíráspénzre,előlegnek Neymaréknak.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem