Matt009 írta:Kezd kijönni a PL-ben is a csapatok tudása. A City élre állt, övék a legerősebb keret, ha a kiesnek a brca ellen, akkor azzal el is dől a PL, mert nem fogják onnan leadni a pontokat.
Gyakorlatilag az Arsenal és a Chelsea maradtak versenyben a Cityvel. Én anno a Chelseare nyomtam, mert abban biztos voltam, és vagyok még mindig, hogy az Arsenal nem nyeri meg. Azért a Chelseare nyomtam, mert Mourinho a legjobb a több csapatos versenyfutásban, és ott kritikus lett volna a rangadók kimenetele. Pelle rosszabbul vív rangadókat, mint Mou, és a végén sokat számított volna, főleg ha mondjuk összehozott volna a CIty egy BL elődöntőt. Most viszont, a helyzet sokat változott, és a Chelsea nem stabilizálódott annyira, mint én azt vártam, ellenben a City hamarabb érte el a stabilitást. Még nem vagyok biztos, a City sikerében, és könnyen nyerhet a Chelsea is, de jelenleg a Citynek áll a zászló.
Még mindig csak Január van,jó lesz ez a Chelsea tavaszra (persze a kényes "spanyol" drukkereknek nem), eredmény focit tolnak ahogy nálunk is ez volt, fiatal a keret idő kell ott is.De ha most kéne választanom én is a Cityt mondanám, azért Pellegrini nagyon összerakta ezt az "összevásárolt"(Dejavu) csapatot és akkor jöhet a mi lett vola ha több időt kap itt Madridban...