Ilyen már volt.Nzedge írta:A legszebb,hogy a második ligából indulhatnak majd az európai kupa porondon.kupak17 írta:wigan nyert egy fa kupát aztán kiesik a plből.![]()
ilyenkor mit érezhetnek a szurkolók?

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 14., kedd 23:05
Ilyen már volt.Nzedge írta:A legszebb,hogy a második ligából indulhatnak majd az európai kupa porondon.kupak17 írta:wigan nyert egy fa kupát aztán kiesik a plből.![]()
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 14., kedd 22:57
A legszebb,hogy a második ligából indulhatnak majd az európai kupa porondon.kupak17 írta:wigan nyert egy fa kupát aztán kiesik a plből.![]()
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2013. május 14., kedd 22:42
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. május 14., kedd 22:14
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 14., kedd 21:36
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 14., kedd 21:30
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 14., kedd 21:26
flori írta:nem tudom mit olvadoztok ennyire pellétől..![]()
már 2x is bebizonyitotta,hogy ő inkább a nullából tud csapatot csinálni.
bukás lesz ez vele is szerintem.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. május 14., kedd 15:50
Mi túl kevés időt hagytunk neki. Akkor mindenki Mou lázban égett... De ha hagytuk volna a padon, és kicsit a saját szájíze szerint alakíthatja a keretet, akkor lehet, jobban jártunk volna. Mindenesetre a Citynél meg lesz erre a lehetősége. A City sejkje nem igazán szól bele a dolgokba, és ez Pellének csak jó. Én pl.: ezerszer inkább őt hoznám vissza, mint Ancelottit.flori írta:nem tudom mit olvadoztok ennyire pellétől..![]()
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 14., kedd 15:33
benne van a pakliban, h megbukik. ahogy anno Juande Ramos a Tott-nal.... De ha abbol indulok ki, h Mancini is 4 evet eltolthetett a cityben, boven uberelheti. Hacsak nem bukik akkorat mar az elso eveben.flori írta:nem tudom mit olvadoztok ennyire pellétől..![]()
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. május 14., kedd 14:07
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 14., kedd 13:47
az lehet, de igazából 'nagy' csapatot hosszú ideig nem nagyon trenírozhatott.már 2x is bebizonyitotta,hogy ő inkább a nullából tud csapatot csinálni.
HozzászólásSzerző: flori » 2013. május 14., kedd 13:45
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 14., kedd 11:13
Valamiért azt érzem, hogy nagy flop lesz.Remy írta:Kíváncsi vagyok, hogy Zaha mit mutat majd a MU-ban
Ideje volt már. Pellegrini time!'shutterisland írta:roberto mancinit kirúgták.![]()
HozzászólásSzerző: Press » 2013. május 14., kedd 4:21
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. május 14., kedd 0:45
Hivatalos :-)BBeno írta:Eurosport is megerősítette hogy kitették végre azt a verebet a Citytől.
végre jöhet pellegrini![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. május 14., kedd 0:22
'shutterisland írta:roberto mancinit kirúgták.![]()
Az nem nagy meglepetés, csak az időpont a furcsa. Még egy meccsen nem ülhetett volna le a padra? Igazából minden mindegy, de akkor is elegánsabb lett volna az utolsó meccs után.'shutterisland írta:roberto mancinit kirúgták.![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 13., hétfő 23:42
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 13., hétfő 23:33
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 13., hétfő 22:35
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. május 13., hétfő 17:35
Útwenger: Tehát Wenger a miénk örökre. Btw, a lovakat mi már Nistelrooy-nál sejtettük..."Ferguson szerencsésebb, mint én, mivel ő szereti a lovakat, szereti a golfot, szóval minden bizonnyal újra egy érdekes életet élhet." (Wenger)
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem