Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
25.551 néző volt kint.
Getafe ellen 39.299, Celta ellen voltak legkevesebben a bajnokságban; 54.342 fő.
Uccu neki, jöhet a 105ezres stadion.
Neymar:
Ahogy a Neymar üzlet körül kutakodtak, kiderült, hogy Neymar apjának van egy korábbi okossága is, 150ezer eurót kell befizetnie a brazil államkincstárnak.
Getafe ellen 39.299, Celta ellen voltak legkevesebben a bajnokságban; 54.342 fő.
Uccu neki, jöhet a 105ezres stadion.
Neymar:
Ahogy a Neymar üzlet körül kutakodtak, kiderült, hogy Neymar apjának van egy korábbi okossága is, 150ezer eurót kell befizetnie a brazil államkincstárnak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Nem tudni, de sztem most még félház sincs, nem hiszem,hogy 50 ezren kint vannak...gáz.dzsi91 írta:Annak mi az oka ,hogy utóbbi időben félház(vagy az se) van a Camp Nou-ban? Értem ,hogy ez egy már eldőlt kupameccs meg esik az eső, de ez akkor is rohadt karcsú.
3. és a 4. gólunk mi volt? Kapus fogadott,hogy 1 percen belül kettőt kap, 50es szorzóért vagy mi?

"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Annak mi az oka ,hogy utóbbi időben félház(vagy az se) van a Camp Nou-ban? Értem ,hogy ez egy már eldőlt kupameccs meg esik az eső, de ez akkor is rohadt karcsú.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Biztos lehetsz benne, hogy a Santosnak nem mindegy az a jó pár milla... Nekik megéri eltoszni rá az időt, mert az apuka mocskos nagy öngólt lőtt...madridronie írta:Azt már meg sem említem, hogy a Neymar család mégis mire fel kapott aránytalanul nagy összeget a többiekhez [40 <--> 17,1 milla /ebből 9,35 (55% ) Santos ; 6,8 (40%) DIS, 0,855 (5%) Teisa Group] képest a Barca által "vételárként" feltüntetve, ha a srác játékjoga nem is volt az övék?!Ennek fényében véleményem szerint bőven támadható az ügylet polgári jogi értelemben is!![]()
![]()
Ezzel szintén támadható lenne a szerződés polgári jogilag is, ha nagyon kukacoskodni akarunk...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerintem se folytassatok, bár en konnyen dűlőre viszem a dolgot.Matyi írta:Még mindig szebb volt, olyat látni a pályán többet is, nem egyedi alkalom, nem úgy, mint a szembenyúlós.raul0791 írta:ja matyi, a tegnapi szembenyúlós vitánkhoz, az szebb volt , mikor messi belebombázta a madridi publikumba a labdát?
Azt se feledjük, hogy az egyikük egy játékos, másik pedig egy edző.![]()
Szerintem ne folytassuk, úgysem jutunk dűlőre.
Maradjunk az aktuális témáknál. Koszi
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Azt már meg sem említem, hogy a Neymar család mégis mire fel kapott aránytalanul nagy összeget a többiekhez [40 <--> 17,1 milla /ebből 9,35 (55% ) Santos ; 6,8 (40%) DIS, 0,855 (5%) Teisa Group] képest a Barca által "vételárként" feltüntetve, ha a srác játékjoga nem is volt az övék?!Ennek fényében véleményem szerint bőven támadható az ügylet polgári jogi értelemben is!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2014. január 29., szerda 19:54-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Még mindig szebb volt, olyat látni a pályán többet is, nem egyedi alkalom, nem úgy, mint a szembenyúlós.raul0791 írta:ja matyi, a tegnapi szembenyúlós vitánkhoz, az szebb volt , mikor messi belebombázta a madridi publikumba a labdát?
Azt se feledjük, hogy az egyikük egy játékos, másik pedig egy edző.

Szerintem ne folytassuk, úgysem jutunk dűlőre.

- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
Perez kényszerített ráraul0791 írta:ja matyi, a tegnapi szembenyúlós vitánkhoz, az szebb volt , mikor messi belebombázta a madridi publikumba a labdát?

- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Nekem bőven elég, hogy végre kibukott a sz@r és kiderült, ami eddig is nyilvánvaló volt az üggyel és a durva kenőpénzekkel kapcsolatban (mert ennek a 40 /10+30/ millának továbbra sincs jogalapja, jogcíme --> mert ugye aláírási pénzt /további 10 milla ezen felül/, + ügynöki díjat (2,7 milla) is külön kapott a Neymar family); remélhetőleg most már az elvakult Barca fanok számára is!ugyan emberek...a Santoshoz eljuttatnak még 20 millát és kuss lesz

Ne keverjük a szezont a fazonnal --> egy esetleges polgári per, illetve a FIFA szankció két különböző történet! Egyébként azzal, hogy 2011-ben quasi apuci és a Barca megállapodott sunyiban, sőt ennek anyagi vonzatai is voltak, amit tegnap nagyon átgondoltan be is ismert ez a "jóember" --> "megkárosították" a Santost rontva az alkupocizójukat (a többi klubbal való tárgyalás, vagy épp az általuk tervezett, rebesgetett szerződéshosszabbítás /2013/ alkalmával is) --> ezt hívják "nem vagyoni kárnak" --> arról nem is beszélve, hogy a háttérben való mutyizásról tudva vélhetően meg sem kötötték volna szerződést a Barcaval (érvénytelenségi ok), hanem már akkor ment volna feljelentés a FIFA-nál! Ennek fényében véleményem szerint bőven támadható az ügylet polgári jogi értelemben is!A Barca nem perelhető az ő oldalukról. Elfogadták a kapott összeget, onnantól ők többet nem kérhetnek. Neymar apja már támadhatóbb lenne jogilag. Az apja tette el a pénzt, nem a Barcelona, most a Barcanak nem mindegy ki kapja a pénzt? Azt az összeget kellene harmadolni a tulajdonrész alapján. Ezenfelül minden követelés jogtalan.

RealMadrid
RealMadrid
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
ja matyi, a tegnapi szembenyúlós vitánkhoz, az szebb volt , mikor messi belebombázta a madridi publikumba a labdát?
Tárgyaltak az előszerződésű játékosukkal, mielőtt ők engedélyt adtak rá, ergo támadhatják és perelhetik őket, ha igazak a hírek.Anyaka írta:madridronie írta:
Na, úgy néz ki beindul az igazán nagy buli --> a Santos (mai vezetőségi ülés után) a DIS céggel kéz a kézben arra készül, hogy betámadják a Barcát és a Neymar szerződést a FIFA-nál!
A Barca nem perelhető az ő oldalukról. Elfogadták a kapott összeget, onnantól ők többet nem kérhetnek. Neymar apja már támadhatóbb lenne jogilag. Az apja tette el a pénzt, nem a Barcelona, most a Barcanak nem mindegy ki kapja a pénzt? Azt az összeget kellene harmadolni a tulajdonrész alapján. Ezenfelül minden követelés jogtalan.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ikarus93
Azt nem bírom, felfogni hogy mehetett bele a Barca egy ilyen üzletbe. Ennyire megérné Neymar nekik? Van tehetsége meg ügyes, de egy Götze,Reus,Jesé,Bale stb simán van olyan szint mint a brazil gyerek.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
amúgy én már mióta felnőttem, abszolút nem érdekel, hogy mit csinál a barcelona a pályán kívül (a pályán is már csak az extra dolgokra akadok ki), én nem fogok rájuk ujjal mutogatni, nem fogom mondani, hogy álszent, csaló banda (még ha lenne realitás tartalma, akkor sem, pláne, hogy még semmit se tudni biztosra) egyszerűen én a real madridot szeretem, a real madridot nézem, a real madrid érdekel. én nem anti-barcelona drukker vagyok, hanem madridista:)
régen persze nekem is habzott a szám 1-1 hír (pletyka) hallatán, de nem éri meg a sok gebasz. csináljanak amit akarnak, én nem fogom őket soha szeretni, ha egy tökéletes banda, ha egy képmutató egyesület. egyedül akkor lesz lázadás, ha ellenünk lévő meccsen megy a teátrum
régen persze nekem is habzott a szám 1-1 hír (pletyka) hallatán, de nem éri meg a sok gebasz. csináljanak amit akarnak, én nem fogom őket soha szeretni, ha egy tökéletes banda, ha egy képmutató egyesület. egyedül akkor lesz lázadás, ha ellenünk lévő meccsen megy a teátrum

-
Spanyol NAV részéről nem mind1 viszont + a FIFA se hiszem, hogy tapsolni fog, de a játékosért többet már nem követelhet, ez igaz...
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
madridronie írta:
Na, úgy néz ki beindul az igazán nagy buli --> a Santos (mai vezetőségi ülés után) a DIS céggel kéz a kézben arra készül, hogy betámadják a Barcát és a Neymar szerződést a FIFA-nál!
A Barca nem perelhető az ő oldalukról. Elfogadták a kapott összeget, onnantól ők többet nem kérhetnek. Neymar apja már támadhatóbb lenne jogilag. Az apja tette el a pénzt, nem a Barcelona, most a Barcanak nem mindegy ki kapja a pénzt? Azt az összeget kellene harmadolni a tulajdonrész alapján. Ezenfelül minden követelés jogtalan.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ugyan emberek...a Santoshoz eljuttatnak még 20 millát és kuss lesz
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Akkor pl. a Santos elnöke idézhetne Starkot: "Készüljetek fel! Máris szállítom a bulit!"

- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Perszehogy benne van ... sot, a Spanyol Polgárháborúban is benne volt a keze, még mielott megszuletett ...

-
Hát ha ez így lesz akkor Pinto lesz jövőre az első számù kapus 
Bár tuti ebbe is Perez keze van....

Bár tuti ebbe is Perez keze van....

- madridronie
Na, úgy néz ki beindul az igazán nagy buli --> a Santos (mai vezetőségi ülés után) a DIS céggel kéz a kézben arra készül, hogy betámadják a Barcát és a Neymar szerződést a FIFA-nál!Engem inkább az érdekel, hogy mi lesz az üggyel. Folytatja a bíróság vagy ennyi volt. Tesz-e valamit az Uefa/Fifa vagy sem.
A hírek, pletykák szerint úgy tűnik nem!Apuci szerint egyébként a Santos tisztában volt a megállapodással, vajon a 10 millás "előleggel" is?

RealMadrid
RealMadrid