Football Manager

FIFA vs. PES, és természetesen az egyetlen manager.
Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

Re: Football Manager

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. január 29., szerda 21:10

messideco írta:Modnjatok olyan játékosokat, akik eljönnének az Újpestbe :mrgreen:
nem tudom, hogy még aktuális-e, de az összes kisebb magyar csapatból bárki. meg szloválkból, szlovénból is bárki, babati a ZTE-től, meg testvércsapatoktól kérjél kölcsön, 19 éves játékosokat, akik ott nem játszanak, de neked nagy erősítés lenne. :)

BLaZE
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2014. január 29., szerda 14:38

Elkezdtem én is a 14-et végre :D az nem tudjátok mitől lehet, hogy a logók nem jelennek meg akármilyen packot másolok fel? bezzeg a facepack meg jó. mindent úgy csináltam, ahogy kell, meg ahogy szoktam az előző 8 verzióban :D ötlet?
halálomig madridista leszek

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. január 29., szerda 13:24

Munki_ írta:mi is az a billkombináció, amivel a játékból fotóz?
ALT+F9
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. január 22., szerda 15:00

Lehet mar valahonnan beszerezni az uj patcheket? Ugylatom van mar 14.2.1 is, nekem meg egyelore a 14.0.3 van.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Munki_
Kedvenc játékosaid: Zidane, Marcelo
Kedvenc csapatod: Siempre fieles

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2014. január 22., szerda 10:53

Toti írta:johetnek a kepek. de ez melyik fm? 12?
jup, csak a 12 :box: na, elromlott a monitorom, és most egy régi dobozos van, amin nem tudok ablakban játszani és printscreennél az asztalt fotózza nem a játékot. mi is az a billkombináció, amivel a játékból fotóz?

a vaduzzal majdnem megleptem a németeket: otthon 0-0, idegenben mentem 2-1-re, és a 83. percben szépítettem 4-3-ra, nem mintha bármekkora sanszot is adtam volna magunknak, de egy picit izgalmassá tettem a hajrát. egészen addig, amíg vdv be nem lőtte 30-ról a szabit. :D 2 gól, 3 assziszt, le kellett volna vadászni az elején. :mrgreen:

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. január 21., kedd 20:52

Köszi :salute:

Boa Morte eddig a legnagyobb fogásom :) :coffee:
"And my heart will leave you never."

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 21., kedd 20:13

Tipszmiksz Csabi,Fekete Pákó,Gróf Úr,Zsömle,Béla úr esetleg? :hmmm:

:mrgreen:

gunner

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. január 21., kedd 20:11

Modnjatok olyan játékosokat, akik eljönnének az Újpestbe :mrgreen:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. január 21., kedd 19:47

johetnek a kepek. de ez melyik fm? 12?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Munki_

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2014. január 21., kedd 19:24

ja vicces, tavaly nem volt gyúróm, mert még a legszarabb puttó azeri se jött el a fizetési keretem tetejéért, és alig volt sérültem. hadd ne ecseteljem, h mi a helyzet azóta, h van...

Munki_

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2014. január 21., kedd 16:26

a nizzai pályámat kicsit pihentetem (2020, 4. éve vagyok bajnok megerőltetés nélkül és 2 bl), és szórakozásból elkezdtem egyet a vaduzzal. :) jópofa, kérdés nélkül indulnak az el-ben, de nem is emiatt vállaltam el, hanem, mert 5 év alatt kapnak állampolgárságot a játékosaim (liechtensteinit természetesen), és kíváncsi vagyok, h egy-két brazil-olasz-spanyol-whatever spíler, aki értelemszerűen a saját válogatottjába esélytelen bekerülni, elmegy-e liechtensteininek és h ebből lesz-e vmi pacek válogatott. :D 2020-ban már volt pár olasz, aki ott volt válogatott, de oda csak később töltöttem be a svájci ligát.

első évben simán feljutottam, de az el-ben nincs szerencsém: tavaly gladbach egyből, most hsv egy lengyel csapat után. :/ ja és nincs kupa nekem, amit nem is bánok, vhogy mindig teher számomra. btw 2020-ban a francia kupa már rangosabb, mint a fa. :D majd mutatok onnan képeket később, ha vki kíváncsi rájuk nem érdekel, h kíváncsiak vagytok-e. :mrgreen:

gunner

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. január 21., kedd 12:49

Működik, eddig hibátlanul. Köszi :salute:

Most az Újpesstel szétverek mindenkit :mrgreen:

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 21., kedd 12:16

Le kell hozzá még tölteni egy cracket azt hiszem..de itt pontosan mutatja, mit hogyan(kb a 3. perctől) én is innen lestem! :)

gunner

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. január 21., kedd 12:06

FM14

Letöltöttem a játékot,de sajnos kamunevekkel játszok, pedig az indításnál nincs ott a Use fake players... Nem tudom mi lehet a probléma, ha valaki tud segíteni, kérem tegye meg :)

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2014. január 20., hétfő 19:22

A játékban feliratkoztam többek között a Győrre és Horváth Ferire :mrgreen: de amikor kirúgták a hír főoldalon nem írta ki, pedig jelentkeztem volna :D . Pontosan mit kell bepipálni, hogy kiírja?

Huni
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Huni » 2014. január 17., péntek 14:56

Heyho. Túl vagyok két szezonon, itt a rövid összefoglaló.

Basingstoke - 2013/2014 - Skrill South (VI.)

Kemény szezon volt, szoros küzdelem, végül az utolsó bajnokin dőlt el a bajnoki cím kérdése.
Játékos statok
A bajnoki cím mellett elértük a klub történelmének legnagyobb kupasikerét, az FA Kupa 3. köréig mentünk ahol a Middlesbrough ejtett ki minket.
Acsapatból mindössze hárman tudtak hetes fölötti átlagot hozni, ami azért sokat elmond a tudásukról. Ráadásul érdekesek ezek a játékosok, mert egész szezonban very lighton volt a tréning, mégis mindig elégedetlenek voltak, azt mondták, hogy túl megerőltető.
Blake mindenképpen kiemelendő, nagy szezont futott. Megnyerte a szezon legjobb játékosának járó díjat is a bronzcipő mellett,

Basingstoke - 2014/2015 - Skrill Premier (V.)

Szinte az egész csapatot lecseréltem, a maradék közül csupán hárman kaptak rendszeres játéklehetőséget az új szezonban. Jól kezdtük az évet, de aztán visszaestünk köszönhetően elsősorban a gyenge kapusteljesítménynek. Azt hiszem 5 kapus védte a kapunkak ebben az idényben összesen. A szezon nagyrészét a 10. hely környékén töltöttük, hol 1-2 hellyel előrébb, hol ugyanennyivel hátrébb. A hajrára összeszedtük magunkat, bejöttünk az 5. helyre, és ez még osztályozót ért. Azt megnyertük, így feljutottunk a negyedosztályba.
Játékosok statisztikái, illetve a csapat összetétele itt látható. A tavaly is remeklő Blake és az idén érkező suhanc, Robinson teljesítményét tudnám kiemelni leginkább. Gólkirály is lett a kölyök.
A taktikával egész évben szenvedtem, valahogy nem akart összeállni ez az egész. Több felállást is próbáltam a 3-5-2-től egészen az 5-3-2-ig, de a régi jó 4-4-2 volt a leginkább elfogadható, nagyon kevés instrukcióval. Nem szabad túlvariálni itt a dolgokat, mert ezeknek a játékosoknak ha azt mondod, hogy játsszák be a labdát a 16-oson belülre, vagy ne basszák rá 30 méterről a labdát egyenlő egy atomfizikáról szóló előadással.
Jövőre a cél a biztos bentmaradás, aztán 2 év múlva fel kéne jutni. Van 500k euró a számlán, dehát lófasz se akar ide igazolni, pedig a csapat 80%-át megint le kell cserélnem.
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"
:mrgreen:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. január 16., csütörtök 11:18

sonic írta:Melyik a 14-bol a mukodokepes verzio? En leszedtem a reloaded-et es konkretan el sem indul... Vagy ti megvettetek? :D
ncoreon lévő reloaded pedig lazán fut.
win7

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. január 16., csütörtök 11:06

Melyik a 14-bol a mukodokepes verzio? En leszedtem a reloaded-et es konkretan el sem indul... Vagy ti megvettetek? :D
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Reaper's Scythe

HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2014. január 13., hétfő 16:44

Én ncore-ról szedtem most le a 14-et és ott kommentben leírják a megoldást a különböző hibákra(pl.: fake nevek, hiányzó dll stb). Leszedtem az ott leírt update-et és crack-et, most hibátlanul működik.
Illetve annyi problémám van, hogy kicsit akad meccs közben, pedig nincs rossz gépem meg 4 csillagot ír a 3D graphics capability-hez. Erre nem tud valaki megoldást? Mert nem túl élvezetes így a meccs.. :/

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. január 13., hétfő 10:22

gkovi írta:Honnan lehetne letölteni updatet a 14-es tört verziójára?
Ez engem is érdekelne. :)
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Vissza: