Heyho. Túl vagyok két szezonon, itt a rövid összefoglaló.
Basingstoke - 2013/2014 - Skrill South (VI.)
Kemény szezon volt, szoros küzdelem, végül az utolsó bajnokin dőlt el a bajnoki cím
kérdése.
Játékos statok
A bajnoki cím mellett elértük a klub történelmének legnagyobb kupasikerét, az FA Kupa 3. köréig mentünk ahol a
Middlesbrough ejtett ki minket.
A
csapatból mindössze hárman tudtak hetes fölötti átlagot hozni, ami azért sokat elmond a tudásukról. Ráadásul érdekesek ezek a játékosok, mert egész szezonban very lighton volt a tréning, mégis mindig elégedetlenek voltak, azt mondták, hogy túl megerőltető.
Blake mindenképpen kiemelendő, nagy szezont futott. Megnyerte a szezon legjobb játékosának járó díjat is a bronzcipő mellett,
Basingstoke - 2014/2015 - Skrill Premier (V.)
Szinte az egész csapatot lecseréltem, a maradék közül csupán hárman kaptak rendszeres játéklehetőséget az új szezonban. Jól kezdtük az évet, de aztán visszaestünk köszönhetően elsősorban a gyenge kapusteljesítménynek. Azt hiszem 5 kapus védte a kapunkak ebben az idényben összesen. A szezon nagyrészét a 10. hely környékén töltöttük, hol 1-2 hellyel előrébb, hol ugyanennyivel hátrébb. A hajrára összeszedtük magunkat, bejöttünk az
5. helyre, és ez még osztályozót ért. Azt megnyertük, így feljutottunk a negyedosztályba.
Játékosok statisztikái, illetve a
csapat összetétele itt látható. A tavaly is remeklő
Blake és az idén érkező suhanc,
Robinson teljesítményét tudnám kiemelni leginkább. Gólkirály is lett a kölyök.
A taktikával egész évben szenvedtem, valahogy nem akart összeállni ez az egész. Több felállást is próbáltam a 3-5-2-től egészen az 5-3-2-ig, de a régi jó 4-4-2 volt a leginkább elfogadható, nagyon kevés instrukcióval. Nem szabad túlvariálni itt a dolgokat, mert ezeknek a játékosoknak ha azt mondod, hogy játsszák be a labdát a 16-oson belülre, vagy ne basszák rá 30 méterről a labdát egyenlő egy atomfizikáról szóló előadással.
Jövőre a cél a biztos bentmaradás, aztán 2 év múlva fel kéne jutni. Van 500k euró a számlán, dehát lófasz se akar ide igazolni, pedig a csapat 80%-át megint le kell cserélnem.
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"