Bár tuti ebbe is Perez keze van....

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 29., szerda 18:18
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. január 29., szerda 18:04
Na, úgy néz ki beindul az igazán nagy buli --> a Santos (mai vezetőségi ülés után) a DIS céggel kéz a kézben arra készül, hogy betámadják a Barcát és a Neymar szerződést a FIFA-nál!Engem inkább az érdekel, hogy mi lesz az üggyel. Folytatja a bíróság vagy ennyi volt. Tesz-e valamit az Uefa/Fifa vagy sem.
A hírek, pletykák szerint úgy tűnik nem!Apuci szerint egyébként a Santos tisztában volt a megállapodással, vajon a 10 millás "előleggel" is?
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 29., szerda 14:39
Akkor szólhatnál pár jó szót a Madrid nevébenGT37 írta:Mindegy is, nem ez volt a mondandóm lényege.Egyébként írtam is, hogy valószínűbbnek tartom, hogy Laporta szervezkedett/szervezkedik a háttérből.
Házat, asszonyt, kocsit ne tedd fel ráGT37 írta:De talán egy pozitív dolog van ebben is: mostantól remélhetőleg minden transzfert abszolút korrekt és törvényes módon fogunk intézni, nehogy megint jöjjön egy jó kis botrány.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 29., szerda 14:38
Ahhoz képest,hogy az ügynöke meg apuci egész évben azt pofázta(amit már akkor sem hittem,hisz mindig is azt nyomtam hogy márpedig klubot vált),hogy Neymar a VB-ig marad a santosba,erről mostanság már szó sem esik...A 10 milliót pedig csak azért kapta, hogy a fia biztosan a Barcelonát válassza majd 2014-ben, a másik harmincat pedig azért kapta, hogy mindez már 2013-ban megtörténjen. Igaz, hogy a fia kijelentette, hogy más csapatba nem akar menni.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 29., szerda 14:32
Mindegy is, nem ez volt a mondandóm lényege.R.M.C.F írta:GT, a problémát,a barca pártoló tagja robbantotta ki,mi kell ennél nyilvánvalóbb hogy a probléma nem madridból érkezett? Ez csak duma.....seprik a koszt semmi más nincsen benne,és magukból indulnak ki,mi ha ilyenek vagyunk,akkor más (Perez) is ilyen lehet.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. január 29., szerda 13:05
Már ősszel is voltak olyan hírek, hogy a DIS-nek valami nagyon nem tetszik és nagyobb összeget követel + kifogásolja az eljárást, miszerint a Barca csupán a Santossal tárgyalt (külön) a játékost illetően, pedig a játékjog százalékos részesedésük nyomán véleményük szerint velük is kellett volna, de a pletykák szerint az ő jogászaikat lesz@rták és nem fogadták Katalóniában! A Santosnak utalt 17,1 millióból a 40%-os részesedésük nyomán kaptak 6,8 millát és kalap-kabát!Ha télleg felajánlotta ezt a 8 milliót akkor egyúttal be is ismerte hogy télleg nincs rendben valami. Csak ilyenkor azt nem értem hogy miért nem viszi mondjuk a DIS cég mindjárt a bíróságra az ügyet.
-->Amúgy vicc ez az egész, ezek az "előlegek", meg minden, főleg annak tükrében,hogy azt mondják,Neymar ide akart jönni. Ennyire, hogy foglaló kellett rá?![]()
Óriási ez a szöveg Neymar papátólOn Tuesday, Neymar Sr admitted that Barca gave him €10m in 2011. This was a portion of the €40m they paid him overall to ensure the Catalans would receive a first option in any transfer, but he insisted he had not broken the law with the secret agreement. The loan payment would have been repaid if Neymar had not joined Barcelona, he claimed.
"Barcelona paid me €10m [in 2011]," Neymar Sr told ESPN Brasil, after giving a press conference to reporters in Brazil.
"It's not a crime. They didn't pay the money to Neymar, they paid it to my company [N&N, owned by Neymar's parents].
Főleg a Barcának!fárasztó ügy,és csak a mismásolás megy.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 29., szerda 12:53
Ne beszelj hulyesegek Remy!!! Perez berelte fel a DIS ceget..Remy írta:Mindent értek. Tehát a DIS cég felbérelte Perezt, hogy buktassa meg a Rosellt, hogy ezáltal több milliót leakasszanak a barcáról. Végremadridronie írta: DIS már részesült; majd a cégnél türelmetlenül várták, hogy Rosell bebukjon ezzel a biznisszel, minek után további pénzeket tudnak lekarmolni az illetékesekről.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 29., szerda 12:38
Mindent értek. Tehát a DIS cég felbérelte Perezt, hogy buktassa meg a Rosellt, hogy ezáltal több milliót leakasszanak a barcáról. Végremadridronie írta: DIS már részesült; majd a cégnél türelmetlenül várták, hogy Rosell bebukjon ezzel a biznisszel, minek után további pénzeket tudnak lekarmolni az illetékesekről.
HozzászólásSzerző: sander » 2014. január 29., szerda 12:33
Ha télleg felajánlotta ezt a 8 milliót akkor egyúttal be is ismerte hogy télleg nincs rendben valami. Csak ilyenkor azt nem értem hogy miért nem viszi mondjuk a DIS cég mindjárt a bíróságra az ügyet. Mert ha télleg igaza van akkor biztos hogy többet kellene kifizetnie a Barcának. De ha meg tudják hogy a Barcának van igaza akkor meg nem követelőznének...És most nekem ne mondja az senki hogy évek múlva kapná meg akkor a pénzt mert ha jól tudom ilyen esetekben lehet indítványozni hogy az inflációt is számolják bele. Teszem fel hogy most a Barcának kellene fizetnie 15 milliót és nem teszi és bíróságra kerül az ügy és 5 év múlva ér véget akkor az ötévi inflációt is kifizetethetik a Barcával és akkor mondjuk 18-at kellene kifizetni.madridronie írta:A Santos nyilván, mivel többet kaptak volna a Real Madridtól; Neymarok részéről az "időkérés" csupán színjáték volt, hátha jobb alkupozíciót harcolnak ki a srácnak a barcelonai szerződésénél (ami hallva, olvasva manapság a részleteket, elég jól sikerülhetettEz érdekes... Most lehet velem van a baj, de nekem úgy rémlik, hogy az átigazolási időszakban történt egy olyan, hogy mi is bejelentkeztünk a Santosnál, és mind a két klub ajánlatát elfogadták.)! Apuci szerint egyébként a Santos tisztában volt a megállapodással, vajon a 10 millás "előleggel" is?
![]()
Közben az AS szerint a Barca titokban 8 millát már felajánlott a DIS cégnek (Neymar játékjogának 40% birtokolták) kompenzáció gyanánt, akik azonban 20 millát követelnek más különben bíróság elé citálják Neymar papát! Ugyanis a szerződést elvileg csak a Barca és a Santos írta alá, holott a DIS szerint velük is külön kellett volna tárgyalni --> 17,1 milla ment a Santosnak, amiből 6,8 milla értékben a DIS már részesült; majd a cégnél türelmetlenül várták, hogy Rosell bebukjon ezzel a biznisszel, minek után további pénzeket tudnak lekarmolni az illetékesekről.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. január 29., szerda 12:10
Engem lefizethetne már végre jól jönne egy kis cash.R.M.C.F írta:Perez lefizethette az apját is? Vagy a spanyol NAV-ot? valakit lefizetett biztos. Azt nem tudom kit,de valakit lefizetett.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. január 29., szerda 11:41
A Santos nyilván, mivel többet kaptak volna a Real Madridtól; Neymarok részéről az "időkérés" csupán színjáték volt, hátha jobb alkupozíciót harcolnak ki a srácnak a barcelonai szerződésénél (ami hallva, olvasva manapság a részleteket, elég jól sikerülhetettEz érdekes... Most lehet velem van a baj, de nekem úgy rémlik, hogy az átigazolási időszakban történt egy olyan, hogy mi is bejelentkeztünk a Santosnál, és mind a két klub ajánlatát elfogadták.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 29., szerda 11:36
Az oké, de akkor is nem kicsit álszent dolog volt szerintem... 2011-be kapnak 10misi kenőpénzt meg 2013-ba 30-at, hogy biztos oda menjen még 2013-ba + Neymar is elvileg oda akart menni... Akkor minek ez a színjáték?Realista24 írta:A mostani nyilatkozatban van, hogy Neymar máshova nem akart igazolni, a Barcelonát preferálja.
Ehhez konkrétan szerintem nem sok köze volt Neymarnak... Papa megmondta, hogy ide mész és kész...Realista24 írta:Végülis, apuka segített a döntésben
Lehet Neymar muterját kellet volnaR.M.C.F írta:Perez lefizethette az apját is? Vagy a spanyol NAV-ot? valakit lefizetett biztos. Azt nem tudom kit,de valakit lefizetett.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 29., szerda 11:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 29., szerda 11:15
A mostani nyilatkozatban van, hogy Neymar máshova nem akart igazolni, a Barcelonát preferálja.Most akkor ki hazudik...
Végülis, apuka segített a döntésbenA családom segít nekem dönteni, hogy mi a legjobb nekem”
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 29., szerda 11:11
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 29., szerda 11:05
Ez érdekes... Most lehet velem van a baj, de nekem úgy rémlik, hogy az átigazolási időszakban történt egy olyan, hogy mi is bejelentkeztünk a Santosnál, és mind a két klub ajánlatát elfogadták. Utána rémlik egy olyan, hogy nyilatkozott a papa is meg Neymar is, hogy ők mennyire boldogok, hogy 2 ekkora klub közül választhatnak, és most pár napig a család megbeszéli, hogy szerintük hova lenne érdemes menni... Most akkor ki hazudik...Realista24 írta:Igaz, hogy a fia kijelentette, hogy más csapatba nem akar menni.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. január 29., szerda 10:33
Ajándékba kapta a két szép szeméért!Neymar apja elismerte, hogy 2011-ben kapott 10 milliót, illetve a cége, de nem előszerződés keretében, ami nem megengedett a Fifa-nál.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 29., szerda 10:28
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 29., szerda 9:56
Perez kényszerítette, hogy fogadja el pénzt, pedig neki esze ágában se lett volna...Realista24 írta:Témába vissza:
Neymar apja elismerte, hogy 2011-ben kapott 10 milliót, illetve a cége, de nem előszerződés keretében, ami nem megengedett a Fifa-nál. Bár gondolom Pérez kényszerítette erre az interjúra is.
Ha nem előszerződés volt, akkor mire kapta vajon? Meg az újabb harmincat?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 29., szerda 9:29
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem