Akkor fogok meglepődni, ha nem kapunk legalább négyet.ziro4vr írta:tartogasd a meglepődéseket holnapra..

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 28., kedd 22:21
Akkor fogok meglepődni, ha nem kapunk legalább négyet.ziro4vr írta:tartogasd a meglepődéseket holnapra..
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 28., kedd 22:19
tartogasd a meglepődéseket holnapra..GT37 írta:Az mi, hogy a Pool már 4-0-ra vezet, ráadásul Sturridge kihagyott egy tizit is?Pool-győzelmet vártam, de nem ilyen arányút.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 28., kedd 22:18
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 28., kedd 22:03
anno én is velük szimpatizáltam angolból..főleg Bergkamp miatt, imádtam a faszitRemy írta: Ha PL, akkor ArsenalSzimpatikusak, de ennyi...
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 28., kedd 22:00
Ha PL, akkor Arsenalziro4vr írta:ja hogy te arsenalos vagy..részvétemRemy írta:Na, ez már tetszikKell az a PL.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 28., kedd 21:58
ja hogy te arsenalos vagy..részvétemRemy írta:Na, ez már tetszikKell az a PL.
HozzászólásSzerző: 'Az » 2014. január 28., kedd 21:57
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 28., kedd 21:56
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. január 28., kedd 21:48
Kezdett.R.M.C.F írta:tegye be özilt,az elmúlt 40 év legjobb irányitója,ha az,akkor a többi mehet kávézni,egymaga megoldja.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 28., kedd 21:40
M1Ö írta:Wenger, Wenger... Találj ki valamit a 2. félidőre, mert a Southampton ellen kötelező kéne legyen a 3 pontnak egy ilyen széria előtt.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 28., kedd 21:39
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. január 28., kedd 21:38
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 28., kedd 17:02
páran felhozták már anno'shutterisland írta: cabaye szerintem mindig is kicsit alul volt értékelve.
piszok jó kis középpályás, jól passzol, jól lő, mind védekezésben, mind támadásban megállja a helyét, és nagy melót is végez.
lehet, hogy rosszul emlékszek, de nagyon-nagyon elvétve láttam korábban a nevét a fórumon, pedig hasonló stílusú és kaliberű arcokat hoznátok a kp-ra még, mint ő.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 28., kedd 14:53
cabaye szerintem mindig is kicsit alul volt értékelve.TéOeM írta:A francia L'Équipe értesülései szerint hétfő éjjel egyezség született a Paris Saint-Germain és a Newcastle United labdarúgócsapata között, így a PSG megvásárolja Yohan Cabaye-t 20 millió euróért, amely később további ötmilliót kasszírozhat.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 28., kedd 13:00
Igen,pont ezt tárgyaltuk a minap....minimum egy kreativ kp-ás még kellene.Minimum.A szemetet meg ki kell szórni...Teljesen jól látod a dolgokat. :salute:
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 28., kedd 12:02
Ez mekkorarealistahuni írta:GT, lesd meg ezt a videót, Chiriches főszerepben![]()
![]()
Románul van, de a lényeg látszik.
mocsolád feeling
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2014. január 28., kedd 10:20
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. január 27., hétfő 23:54
A Ramires + Mikel/Lampard duó elég jó szokott lenni, csak sajnos Lampardnál is lassan eljön az idő amikor ki kell venni lassan a kezdőből és jobban rotálni. Még mindig elég jól bírja (idén sok meccsen jól játszik), de a szerda-szombat sorozatokat már nem kimondottan bírja. Korábban Meireles volt a nagy kedvencem a Chelsea középpályán - sajnáltam is amikor elment - de remélem Matic beválik és jó/jobb lesz a középpályás szűrés.ziro4vr írta:nem ismerem maticot, de amikor chelsea meccset láttam, mindig feltűnt, mennyire kéne valaki ramires mellé akivel stabilabb a kp
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. január 27., hétfő 23:13
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 27., hétfő 22:38
gondolhattam volna, hogy valamelyik olasz csapat élni fog a lehetőséggelAnis írta: őt már elszórtáka Fiorentina kölcsönvette őt a szezon végéig vásárlási opcióval.
(hétvégén a Genoa ellen csereként már játszott is 18 percet)
Matic bemutatkozása nem volt rossz, volt egy elvesztett labdája is (rosszul passzolt, ellenfélhez ment) és egyből ment utána és vissza is szerezte azt a Chelsea 16osánal szélénél. És még Luiz szabadrúgása is jó volt tegnap. jó erővel megküldte, nem sokon múlott h nem ment be.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem