Amolyan Pepésen

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. január 28., kedd 22:07
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 28., kedd 22:06
bale balhátvédbe kéne inkább, helyére jöhet vissza faubertREDONDO78 írta:
-------------------Morata------------------
-Ronaldo----------Jese--------------Bale
Ez lenne fasza jövőre
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 28., kedd 22:05
Amùgy Jesé is halovány a jobboson...ha értitek mire gondolok. És nem azért mert gyenge...
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 28., kedd 22:05
Mindent nyernénkREDONDO78 írta:-------------------Morata------------------akkor már inkább jesét kéne erőltetni középen]
-Ronaldo----------Jese--------------Bale
Ez lenne fasza jövőre
HozzászólásSzerző: REDONDO78 » 2014. január 28., kedd 22:04
HozzászólásSzerző: Balii » 2014. január 28., kedd 22:03
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 28., kedd 22:00
akkor már inkább jesét kéne erőltetni középenREDONDO78 írta: Van két olyan szélsőnk,hogy akik azért egyensulyba tudnák tartani Morata fejlődését,tapasztalat szerzését.Elkezdenék tolni először persze könnyebb meccseken egy Ronaldo--Morata--Bale támadóhármast.Aztán jövőre már biztos jobb lenne Morata is
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 28., kedd 21:59
tolja moratat a schalke..REDONDO78 írta: Van két olyan szélsőnk,hogy akik azért egyensulyba tudnák tartani Morata fejlődését,tapasztalat szerzését.Elkezdenék tolni először persze könnyebb meccseken egy Ronaldo--Morata--Bale támadóhármast.Aztán jövőre már biztos jobb lenne Morata is
HozzászólásSzerző: REDONDO78 » 2014. január 28., kedd 21:56
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 28., kedd 21:49
Az elég merész hùzás lenne.... Amùgy Jesé is halovány a jobboson...ha értitek mire gondolok. És nem azért mert gyenge...REDONDO78 írta:De nem is lesz belőle semmi,ha igy folytatodik.Például ma nyugodtan kezdhetett volna Di Maria helyett.Azért morata elég karcsú cenyó....én értem hogy benz nem nőtte ki magát oda ahová vártuk,de morata azért nem egy szint.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. január 28., kedd 21:43
Értem, így már minden tiszta.Boky írta:ez nem negativitás, max szarkazmus, de elég sokszor volt már, h uraltuk a meccset, dícsértünk a játéko(soka)t, aztán valami nímandnak úgy elsült a lába, hogy azóta is azzal csajozik a diszkóban.![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 28., kedd 21:42
HozzászólásSzerző: Zidane » 2014. január 28., kedd 21:42
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 28., kedd 21:41
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. január 28., kedd 21:41
HozzászólásSzerző: REDONDO78 » 2014. január 28., kedd 21:41
De nem is lesz belőle semmi,ha igy folytatodik.Például ma nyugodtan kezdhetett volna Di Maria helyett.Azért morata elég karcsú cenyó....én értem hogy benz nem nőtte ki magát oda ahová vártuk,de morata azért nem egy szint.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 28., kedd 21:38
ez nagyon nagy duma volt.aztán valami nímandnak úgy elsült a lába, hogy azóta is azzal csajozik a diszkóban.![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 28., kedd 21:38
Arra gondoltam hogy játszik.....nem görcsöl,nem akar mindent befejezni...játszik.Ahogy lefektette azt a szerencsétlent,az a régi időket idézte...nem a FIFAhogy minden bemegy...na...ahogy a gimibenmekkorát? két helyzetet kúrt el, másodiknál fel se nézett csak a kapu felé bikázta, mint annó mi a gimis tesiórán.
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. január 28., kedd 21:37
ez nem negativitás, max szarkazmus, de elég sokszor volt már, h uraltuk a meccset, dícsértünk a játéko(soka)t, aztán valami nímandnak úgy elsült a lába, hogy azóta is azzal csajozik a diszkóban.M1Ö írta:Most nem azért, de miért vagy ennyire negatív?Boky írta:mindenki ömleng a játékosokról meg a keretről, mindjárt kapni fogunk egy gólt![]()
Köze nincs a meccshez az Espanyolnak, és most a játékunk mellé valamennyi látvány és kreativitás is párosul.
Szerintem egy rossz szavunk nem lehet, elég laza meccs.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 28., kedd 21:36
Miért ne gondolnám?REDONDO78 írta:[quoteRemelem nem gondolod komolyan hogy eroltessuk Moratat?]
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem