A RAC1-re hivatkozva.Matyi írta:A RAC1 mellett az AS is lehozta ezt a hírt.

A Marca, a mundo és a sport is lehozta, te atyaég, biztos igaz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 28., kedd 21:12
A RAC1-re hivatkozva.Matyi írta:A RAC1 mellett az AS is lehozta ezt a hírt.
HozzászólásSzerző: Matyi » 2014. január 28., kedd 21:11
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 28., kedd 20:58
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. január 28., kedd 20:51
HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. január 28., kedd 20:49
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 28., kedd 20:48
HozzászólásSzerző: sander » 2014. január 28., kedd 20:48
h3x0r írta:Ezen en is szakadtam. De legalabb kiderult, hogy sz.r az eletem, frusztralt vagyok, egyszeruen nem birom elviselni a barca sikersorozatat.zalkrisz írta:Átnéztem a másik oldalra is kivételesen. Azt hittem jópáran leszarják ezt az egész Perez dolgot, de nem, kb mindenki tényként kezeli és még a mi k. anyánkat, mi vagyunk a frusztráltak, mi nem bírjuk elviselni a barcelona sikersorozatát.![]()
(Figyelem, csak eros idegzetuek olvassanak tovabb)
Szerintem is Perez van a hatterben. Eloszor is megfenyegette Rosellt, hogy 86 millio helyett 57-et nyilatkozzanak mindenhol (a barca vezetosege 86-ot vallott be vegul), es hogy a sajat partoloi tagjainak se arulja el az osszeget. Rosell szepen engedelmeskedett is, hiszen ki o hogy szembeszaljon a nagy Perezzek. Ezek utan megkereste az egyik partoloi tagot, Casest, lefizette hogy perelje be az elnokot. Az persze be is perelte. Perez se tetlenkedett, szolt Rosellnek hogy ideje lenne lemondani. Mit tegyen szegeny ember, lemondott. Draga elnokunk ismet kinyitotta a penztarcajat, megint fizetett Cases-nek hogy vonja mar vissza azt a keresetet. Ez utan mar nagyon unatkozott otthon, meggondolta magt es felhivta regi baratjat, Jose Maria Aznar korabbi miniszterelnokot, hogy beszeljen mar az igazsagugyi miniszterrel, mert csak jo lenne Rosellt a birosagon latni. A kovektezo reszben John O. Brennan, a CIA elso embere is erintett lesz, ugyanis koztudott, hogy regi jo baratok elnokunkkel.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. január 28., kedd 20:47
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. január 28., kedd 20:46
Azok után, hogy belülről jött a feljelentés, elsőként a katalán sajtó kezdett ki titeket és ott van Laporta is, Ti még mindig komolyan veszitek azt, amit egy katalán rádió "megtudott"? Mégis, honnan tudhatták ezt ők meg? Bekamuzták, hogy eladják a lapot, ez nektek nem esik le? 500x kell csavargatni a dolgot, hogy a Madridot is hibásnak tudjátok beállítani, ha Pereznek volt ekkora hatalma, akkor miért várt mostanáig? Gondolkozzatok csak egy kicsit már kérlek.most meg szépen lassan csak kiderülnek a dolgok...
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. január 28., kedd 20:46
meg ez is van:mocsok írta:nem vagyok teljesen képben, de mik derültek ki?kamcore írta:Nem provokálni jöttem, csak midnenki hurrogott, amikor megemlítettem pár hete, hogy szerintem Perez is benne lehet a lejárató hadjáratban, most meg szépen lassan csak kiderülnek a dolgok... Persze, nem 100%, de várjuk a fejleményeket. Gondolom Perez tagadni fog (vagymár tagadta is?), mi mást tenne?
eddig nem csak egy katalán rádió mondta, hogy perez benne van?
és igen. a real madrid hivatalos formában tagadta a vádakat.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. január 28., kedd 20:41
nem vagyok teljesen képben, de mik derültek ki?kamcore írta:Nem provokálni jöttem, csak midnenki hurrogott, amikor megemlítettem pár hete, hogy szerintem Perez is benne lehet a lejárató hadjáratban, most meg szépen lassan csak kiderülnek a dolgok... Persze, nem 100%, de várjuk a fejleményeket. Gondolom Perez tagadni fog (vagymár tagadta is?), mi mást tenne?
HozzászólásSzerző: kamcore » 2014. január 28., kedd 20:40
Nem lesajnáló "csak"-ként írtam. Úgy kellett volna hogy "elvégre". Elnézést, my bad.morientes írta:Mi at hogy "csak egy madridista fórumról beszélünk???"...Nem hinném, hogy különbbek vagytok... ha van valami ilyen hír már egyből haraptok, amit meg is értek, mert végülis csak egy madridista fórumról beszélünk.Te jöttél ide osztani az észt,én mem tetszik hogy akik máshogy gondolják,azok kinyilvánítják a véleményüket???
Na sztm addig menjél amíg senki nem tart vissza,én mindig vevő vagyok egy logikus,korrekt vitára,de ez a lenéző,lekezelő,"majdénmegmobdomhogymiafarba" stìlus az kibaszottul irritál...
Lenéző vagy,kicsinyes,és még igazad sincs...lejáratod azokat a barca szurkereket is,akik idejönnek és érdemi vitát folytatnak a fociról....
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 28., kedd 20:31
M1Ö írta:Nem azért a 20 forintért, de nem érzitek a különbséget a közt.........
és ha már nincs itt RMCF![]()
A legszomorúbb, hogy ezt a média meg is kajálja és ezáltal az emberek nagy része is.
Ne tedd....más világ,nem ez a film. Egy teljesen más mentalitás az övék. Tök más.Átnéztem a másik oldalra is kivételesen.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 28., kedd 20:15
Ezen en is szakadtam. De legalabb kiderult, hogy sz.r az eletem, frusztralt vagyok, egyszeruen nem birom elviselni a barca sikersorozatat.zalkrisz írta:Átnéztem a másik oldalra is kivételesen. Azt hittem jópáran leszarják ezt az egész Perez dolgot, de nem, kb mindenki tényként kezeli és még a mi k. anyánkat, mi vagyunk a frusztráltak, mi nem bírjuk elviselni a barcelona sikersorozatát.![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 28., kedd 20:13
Csak a szokásos.... De ők köpködnek azzal, hogy mindent tény ként fogunk fel, de mind1...zalkrisz írta:Átnéztem a másik oldalra is kivételesen. Azt hittem jópáran leszarják ezt az egész Perez dolgot, de nem, kb mindenki tényként kezeli és még a mi k. anyánkat, mi vagyunk a frusztráltak, mi nem bírjuk elviselni a barcelona sikersorozatát.![]()
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 28., kedd 19:50
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. január 28., kedd 19:41
Matyi írta: Az a kedvencem.
http://www.youtube.com/watch?v=4sE94XsibUA
Persze lehet hasonló videókat linkelni rólunk is, csak akkor nem kell csodálkozni, hogy tudok a Barcának szurkolni.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. január 28., kedd 19:37
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 28., kedd 19:34
Mi at hogy "csak egy madridista fórumról beszélünk???"...Nem hinném, hogy különbbek vagytok... ha van valami ilyen hír már egyből haraptok, amit meg is értek, mert végülis csak egy madridista fórumról beszélünk.
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. január 28., kedd 19:25
Azzal van baj, hogy észre se veszed - pontosabban nem is akarod! - , hogy provokálsz. Ez meg téged minősít!kamcore írta: Azt viszont nem hiszem, hogy alpári módban közöltem a dolgokat, szerintem vannak itt nálam súlyosabb arcok is, akik kardoskodnak az egyértelmű hülyeségük mellet, de ha többnek érzed magad, mert kezedben a bannhammer akkor nosza. Nem engem minősít.
Jelenlévő fórumozók: 31 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem