M1Ö írta:Nem azért a 20 forintért, de nem érzitek a különbséget a közt.........
és ha már nincs itt RMCF
A legszomorúbb, hogy ezt a média meg is kajálja és ezáltal az emberek nagy része is.
Dehogynem,mindig is megvolt a különbség,de ezt nem fogadják el,mert ez derogál,holott ez az igazság,már a gaspart éra alatt is ugyan ez volt. Az állandó köpködés,a madrid gyűlölete,ellenségeskedés stb.....a drukkerei ugyanezen az anyatejen nőnek fel, ha megnézi bárki is KOMOLYABB szinten,nem futólag ahogy általában,hanem figyel rá,kifejezetten,akkor látni lehet a két klub alapvető különbségét,és dettó a drukkereknél is.
Az nem mondhatom,hogy mind ilyen,mert az nem igaz,van egy kicsi réteg aki nem ilyen,de a nagyja az átvette ezt a bunkó,sudri stilust,azt hiszi ha kuláz akkor nagyobb fiú.....azt hiszi ha gennyezik,akkor menőbb...holott csirkesz*rok ezek nem többek. A vezetőség amióta én figyelem őket(1999) azóta ilyen.
Én soha nem szerettem ezeket,ezen dolgok miatt.(GT az más,ő komoly arc,akit nem is értek hogy lett barcás,hiszen nem néz le,nem ferdit,nem kuláz....stb...)
Nagyon piti az egész,akiknek a kezükbe most pár évre egy olyan dolog került amivel nem is tudtak mit kezdeni,nagyon sikeresek lettek,aminek most vége(lehet még mennek,de az a korszak lezárult végérvényesen),ezen felbátorodva,a drukkerek és maguk a játékosok is,nagyra nyilt arccal,nagy szájjal mentek neki az ősi riválisnak.....nem való nekik egy ilyen nagy siker,mert nem tudják tisztességgel kezelni,nagyképűek,lenézőek,holott tudhatnák ha lenne komolyabb értelmi képesség,hogy ezek részsikerek,ezek elmúlnak hamar,és akkor majd számon fogják kérni azt a nagymenő dumát,meg fennhordott orrot a másik drukkerek....és akkor majd lesz sértődés nagyon. Jujj.
Azt meg nem kell csodálni hogy mindig mi vagyunk a hibásak,bármi is történik velük....ha csalnak,nem ők a hibásak,hanem hátha mi "köptünk",az nem érdekes hogy ők csaltak,hanem a real biztos köpött....szóval,nincs is rá jelző milyen az ilyen......számomra nagyon piti,alacsony az egész. Nem tudok mást mondani.
A korszakuk szép volt,nagyon jók voltak,a sikereik nagy részét megérdemelték.....akkor is ha a birók nagyon sokat segitettek nekik,ezt csak az nem látja be,aki sajnos vak mint a denevér.
Nekem nem szimpatikusak,nekem más a korrektség,a sport....nekem nem jön be a barca saga.....hamis,és tőlem távoli.
Átnéztem a másik oldalra is kivételesen.
Ne tedd....más világ,nem ez a film. Egy teljesen más mentalitás az övék. Tök más.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.