sander írta:Matyi írta:Az meg téged minősít, hogy Mourinhot nagyobb "spílernek" tartod, mint Guardiolát.
Milyen érdekessé is teszi az a sportot, hogy egy csapat edzője belenyúl a másik szemébe.

Lehet hogy őt minősíti de Mou nem az a beszari ember aki azután hogy látja hogy nem megy annyira a játék otthagyja a "hazáját" és hozzá teszem hogy általában nem olyan csapathoz szokott menni aki a világon talán a legjobb. Mou bevállalta a nagyon gyenge Intert és szerint a nem épp a fénykorát élő Realt. Ezzel szember Pep oda ment ahol szinte biztos a siker.
Mindenki azt hisz, amit akar. Guardiola időszaka lejárt a Barcánál, szerintem ezért lépett le, szerinted azért.
Egyébként egy bajnokcsapatot könnyebb a trónon tartani, mint egy gyengébbet visszahozni az elitbe?
Ezt az egy dolgot fogod felhozni minden hsz-be?
Az a kedvencem.
http://www.youtube.com/watch?v=4sE94XsibUA
Persze lehet hasonló videókat linkelni rólunk is, csak akkor nem kell csodálkozni, hogy tudok a Barcának szurkolni.
tubatibi írta:Matyi nem válaszoltál a kérdésekre, ugyanazt szajkózod újra meg újra.
Mi azt mutatjuk amik vagyunk, nem akarunk isteneknek és tökéleteseknek látszódni, mint ti..miért van az,hogy nálatok gond van(nálunk a hivatalos oldalon mindent ellehet olvasni az átigazolásokkal kapcsolatban) és az új elnökötök egyből minket hoz fel? meg alves komád is? a realnal miért nincs ilyen nyilatkozat? erre válaszolj nekem....perez mikor poncskodiázta be így a barcát, vagy valamelyik jelenlegi játékosunk? ezen is gondolkodj el....
és mond azt,hogy a chelsea ellen(ti voltatok a jobb csapat, az erősebb, de a fociban mindig történnek meglepetések) nem fújt felétek, vagy nem fújtak az elmúlt 4 évben felétek a bírok SORSDÖNTŐ pillanatokban(és ne gyere azzal,hogy hát de nekünk is meg minden, igen nekünk is fújtak, de nem bl elődöntőkben meg kupa elődöntőkben pajti.

)
tudod mit? nem is muszáj válaszoljál csak unalmas,hogy ilyenkor is mi vagyunk a

, amikor nálatok inog a padló és próbáljátok bemocskolni a mi csapatunkat, jóhogy felvagyunk háborodva, hogy egy kis udvariasság vagy illem nincs a vezetőtöknél....de mindegy, lassan megszokjuk, dobáljátok csak a sarat és higyjetek amit csak akartok, nem minket minősít szerintem.
Miért gondolod, hogy Istennek akarunk látszódni? [Egyébként a mes que un club-al való példázás olyan, mintha most én jönnék itt a királyi klubbal(ez nem rád irányul)].
Az, hogy az elnökünk Pérezt hozza fel, gondolom azért lehet, mert van benne valami.
Az, hogy nálatok nincs ilyen nyilatkozat mostanság azért is lehet, mert nem volt semmi mizéria körülöttetek.
Perez azzal is "bepocskondiázta" a Barcát, hogy benne volt ebben az egész Cases-ügyben.
Chelsea ellen nekünk kedvezett a bíró, de azért voltak ott a másik oldalon is tévedések, tudom, ezzel jövök, de tények. Pl. Abidal kiállítása, vagy a meg nem adott tizenegyes az odavágón, mikor Eto'o-t rúgták fel. Persze a visszavágón volt 2-3 kétes szituáció, sőt, egyértelmű is, ahol tizenegyest kellett volna kapni a Chelsea-nak.
BL elődöntőről meg a Real és az Arsenal jut eszembe.
Az Arsenal ellen ugyanúgy elmaradt 1 tizenegyes, mikor Cesc-et buktatták, meg egy elmaradt Pedro-gól, nem volt les.
RvP kiállítása nem volt jogos. (Egyébként nem azon múlt a továbbjutás szerintem.)
Szóval én úgy gondolom, hogyha ott az Arsenal jut tovább, vagy a Madrid, ugyanúgy fel lettek volna hozva ezek a szitu a sajtóban, csak mi mentünk tovább, ezért a továbbjutott csapat bírói segítségeit "nagyították fel".