Nem lesajnáló "csak"-ként írtam. Úgy kellett volna hogy "elvégre". Elnézést, my bad.morientes írta:Mi at hogy "csak egy madridista fórumról beszélünk???"...Nem hinném, hogy különbbek vagytok... ha van valami ilyen hír már egyből haraptok, amit meg is értek, mert végülis csak egy madridista fórumról beszélünk.Te jöttél ide osztani az észt,én mem tetszik hogy akik máshogy gondolják,azok kinyilvánítják a véleményüket???
Na sztm addig menjél amíg senki nem tart vissza,én mindig vevő vagyok egy logikus,korrekt vitára,de ez a lenéző,lekezelő,"majdénmegmobdomhogymiafarba" stìlus az kibaszottul irritál...
Lenéző vagy,kicsinyes,és még igazad sincs...lejáratod azokat a barca szurkereket is,akik idejönnek és érdemi vitát folytatnak a fociról....
Nem provokálni jöttem, csak midnenki hurrogott, amikor megemlítettem pár hete, hogy szerintem Perez is benne lehet a lejárató hadjáratban, most meg szépen lassan csak kiderülnek a dolgok... Persze, nem 100%, de várjuk a fejleményeket. Gondolom Perez tagadni fog (vagymár tagadta is?), mi mást tenne?
Utóbbi részét meg már megtették helyettem egy párán, valahogy nem érdekel, hogy azok közé tartozom. Nem vagyok hater, meg a beszűkült látókörű fanboy sem, de úgy látom a beskatulyázás itt is menőbb, mint az érdemi vita...