Én ezt nem értem...Lehet bennem van a hiba

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 28., kedd 17:58
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. január 28., kedd 17:45
Én ezt bóknak veszem...Pontosan azért lettél barca szurkoló mert mindig a "jónak" akarsz szurkolni, ezzel erősítve a saját magadról a világnak mutatott képedet, én leszarom mások véleményét, kedvelem Mourinhot, mert van karaktere, őszinte és amit tesz azt fel is vállalja, ez igaz a Real Madridra is...mind1 reménytelen, mert te/ti mindig a pozitívval fogtok szimpatizálni (pozitív természetesen az amit a többség pozitívnak gondol) , el sem tudod képzelni ,hogy van akit nem igazán izgat ,hogy a többség szerint mi a "jó", hanem ő választja ki magának a "jót"...természetesen mind megértésedet kérjük,hiszen a gonoszoknak szurkolunk ezzel nem beállva abba az óriási masszába ami arról szól,hogy ha te a pozitív mellet döntesz akkor valószínüleg magad is egy jó ember vagy.Matyi írta: Az meg téged minősít, hogy Mourinhot nagyobb "spílernek" tartod, mint Guardiolát.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 28., kedd 17:39
Némelyeknél van ez a hülye berögződés hogy ja,mi tévedhetetlenek vagyunk,mi sose b.uk el,ehhez ragaszkodnak görcsösen ahhelyett hogy önkritikát gyakorolnának és azt mondanák,igen,nálunk is vannak simlis,jellemtelen,cinikus senkiházik....nem,mismásolnak,ködösítenek,szerecsent akarnak mosdatni....közbe meg nem veszik észre hogy ezzel a barcelonanak ártanak a legjobban...Realista24 írta:Kedves Barcasok
Talan nehanyotok mar nézett focit, amikor Calderon volt az elnökünk. Utalta a többség, mert lopott, csalt es hazudott. Alig vártuk, hogy valaki le es megbuktassa, hogy eltakarodjon. Csak az elvakult idióták vedtek, igen ez célzás volt.
HozzászólásSzerző: sander » 2014. január 28., kedd 17:32
Matyi írta:Az meg téged minősít, hogy Mourinhot nagyobb "spílernek" tartod, mint Guardiolát.
Milyen érdekessé is teszi az a sportot, hogy egy csapat edzője belenyúl a másik szemébe.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 28., kedd 17:30
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. január 28., kedd 17:30
Ez meg a másik, érdekes módon, nem a "barcával foglalkoztunk" akkor.Kedves Barcasok
Talan nehanyotok mar nézett focit, amikor Calderon volt az elnökünk. Utalta a többség, mert lopott, csalt es hazudott. Alig vártuk, hogy valaki le es megbuktassa, hogy eltakarodjon. Csak az elvakult idióták vedtek, igen ez célzás volt.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 28., kedd 17:26
Ennyi a lényeg...h3x0r írta:Majd ha Perez, Ancelotti vagy a jatekosok elkezdik folyamatosan szidni a barcat, akkor szolj. Nem mi probalunk tokeletesnek latszodni. Mi ugyan azt a kepet mutatjuk kivulre is, mint amik vagyunk.
Én mernék több évet is nézni... Akár 10-et is...Dupla D írta:ha az utóbbi 4 évet nézzük, akkor mindenemet.
Ezt az egy dolgot fogod felhozni minden hsz-be? Csak mert ez elég karcsú érv lesz összességébe...Matyi írta:Milyen érdekessé is teszi az a sportot, hogy egy csapat edzője belenyúl a másik szemébe.
HozzászólásSzerző: Matyi » 2014. január 28., kedd 17:19
Én csak megtettem, amit Remy kért. Mindig megvan az ok-okozat. Miért nyilatkozta ezt Adebayor? Miért játszottunk rá a szabálytalanságokra? Miért az volt Mourinho célja, hogy rúgjatok szét minket? Stb.És te férfiként (gondolom az vagy) hallva adebayor nyilatkozatát kicsit sem szégyelled el magad, hogy imádott csapatod úgy viselkedik a pályán mint a barátnőd amikor meg van a havija? Legalábbis én szégyellném ,ha a csapatom így lenne beállítiva...
Mourinho minden megnyilvánulása a játék része, ő ilyen lehet ezért utálni vagy szeretni, de ő egy spíler, az ilyen arcok miatt érdekes ez a sport nem a tejbetök guradiolától...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 28., kedd 17:17
Én ebbe nem lennék annyira biztos,egy fiatalembert,aki csak épp kinőtt a gyerekkorból,nagyon lehet befolyásolni...de lehet hogy én látom rosszul.Látva Neymart nem hiszem, hogy az a gyerek lenne, aki félénk, és fontos számára, hogy utasítgassa az apja... Van önbizalma, nem kell őt félteni. Biztos vagyok benne, hogy tudta, hogy mi folyik akkor, amikor átigazolták.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 28., kedd 17:16
Majd ha Perez, Ancelotti vagy a jatekosok elkezdik folyamatosan szidni a barcat, akkor szolj. Nem mi probalunk tokeletesnek latszodni. Mi ugyan azt a kepet mutatjuk kivulre is, mint amik vagyunk.Matyi írta: Nem, csak felszabja az agyam, ha valaki csodálkozik, hogy van még olyan ember a Földön, aki szimpatizál ezzel a csapattal, mintha a saját klubja sokkal különb lenne.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. január 28., kedd 17:14
ohóó. vártam az Adebayor interjút még a Mourinhoé mellé. meccs után nyilatkozta, ahol a Barcának kedveztek a bírók. kimondta minden madridista, sőt minden fociszerető ember véleményét, akik látták, hogy a Barca annak ellenére, hogy a világ legjobb csapata, színészkednek, a pályán terrorizálják a bírókat, akik emiatt rendszeresen az előnyükre tévednek. nekem a mai napig a kedvenc mérkőzés utáni interjúm.Matyi írta:Megvette. Ezek csak levegőbe beszélések. A Realnak nem segítettek a bírók a közelmúltban.kapor_89 írta:Igen Matyi, de azt elfelejted, hogy Mounak teljes mértékben igaza volt, megvette a Barca az egész bírói testületet és évekig úgy fújtak, ahogy csak fütyültek nekik fentről.. Más esetleg?
Még mindig csak annyit tudok erről mondani, hogy aki azt hiszi, hogy a bírók tudatosan segítették a Barcát, az el van tájolva.
Nyilatkozatokat meg nem fogok keresni, de emlékszem nem 1 Mourinho-nyilatkozatra, ahol nem a "legmegfelelőbben" beszélt a Barcáról, meg dereng egy Adebayor-interjú is.![]()
Ade : http://www.youtube.com/watch?v=mkdBjtvHM0I
Mou : http://www.youtube.com/watch?v=hofXdMHVjUI
ha az utóbbi 4 évet nézzük, akkor mindenemet.Egyébként feltennétek a házatokat, az életeteket arra hogy valóban többet csalnak a bírók a Barcának, mint a Realnak, és ti sokkal szimpatikusabb és jobb klub vagytok normálisabb szurkolókkal vagy csak elfogultság?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. január 28., kedd 17:09
Matyi írta:Megvette. Ezek csak levegőbe beszélések. A Realnak nem segítettek a bírók a közelmúltban.kapor_89 írta:Igen Matyi, de azt elfelejted, hogy Mounak teljes mértékben igaza volt, megvette a Barca az egész bírói testületet és évekig úgy fújtak, ahogy csak fütyültek nekik fentről.. Más esetleg?
Még mindig csak annyit tudok erről mondani, hogy aki azt hiszi, hogy a bírók tudatosan segítették a Barcát, az el van tájolva.
Nyilatkozatokat meg nem fogok keresni, de emlékszem nem 1 Mourinho-nyilatkozatra, ahol nem a "legmegfelelőbben" beszélt a Barcáról, meg dereng egy Adebayor-interjú is.![]()
Ade : http://www.youtube.com/watch?v=mkdBjtvHM0I
Mou : http://www.youtube.com/watch?v=hofXdMHVjUI
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 28., kedd 17:09
'shutterisland írta:lehet én vagyok a szar, de ha hozzám odajön valaki, hogy az esküdt ellenségemmel áll harcban (cases vs barcelona) és a segítségemet, befolyásomat kérné (perez ismerettsége kellett az indítványhoz, vagy miről volt szó) akkor én is segítenék.
ahogy florentino papa is köszönte szépen, és élt a lehetőséggel.
ezért én most nem tudom anyázni, vagy nem tudok lázadni.
nem kellett volna sakkozni a milliókkal meg bohóckodni a könyveléssel, hogy ne legyen támadási felület, nem hiszem el, hogy nem volt más módja.
most azt kell megenni, amit rosellék főztek.
HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. január 28., kedd 17:07
HozzászólásSzerző: Matyi » 2014. január 28., kedd 17:01
Megvette. Ezek csak levegőbe beszélések. A Realnak nem segítettek a bírók a közelmúltban.kapor_89 írta:Igen Matyi, de azt elfelejted, hogy Mounak teljes mértékben igaza volt, megvette a Barca az egész bírói testületet és évekig úgy fújtak, ahogy csak fütyültek nekik fentről.. Más esetleg?
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 28., kedd 17:01
Látva Neymart nem hiszem, hogy az a gyerek lenne, aki félénk, és fontos számára, hogy utasítgassa az apja... Van önbizalma, nem kell őt félteni. Biztos vagyok benne, hogy tudta, hogy mi folyik akkor, amikor átigazolták.morientes írta: Ebben az ügyben egyedül Neymart sajnálom,igen Neymart,mert a pénzéhes apja,a jellemtelem maffiozo ügynöke,meg ezek szerint a barca jelenlegi vezetése,úgy adta vette egymásközt mint a malacot,s nekem nagy a gyanum hogy ez a gyerek,(mert még gyerek,akinek el lehet mesélni még,hogy mi a jó neki,ő meg el is hiszi),na szal neki halvány fogalma se nagyon volt hogy akkor most mivan.Apu megmondta hogy mi neki a legjobb,ő meg hitt neki,hisz mégiscsak az apja...akibe nyilván bízik.Csak az a baj hogy ebből tényleg nagy botrány lesz,(már most is az van),az mentálisan visszavetheti a teljesítményét,és rámehet a karrierje...
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 28., kedd 16:59
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. január 28., kedd 16:57
senki nem mondja azt arra, hogy szép volt. ő is bocsánatot kért. de a bírók mikor kértek bocsánatot, mikor kiejtettek minket a kupa elődöntőben, vagy az ominózus BL elődöntős meccsek után? nem egyszer, nem kétszer fordultak elő ilyenek.Matyi írta: Ja, akkor szép volt Mourinho húzása.Hagyjuk.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 28., kedd 16:55
HozzászólásSzerző: sanko. » 2014. január 28., kedd 16:53
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem